Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرونا حالا یک واقعیت عالم‌گیر شده است. بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت این نگرانی که تهدید شیوع کرونا ویروس در حال تبدیل شدن به یک بیماری همه‌گیر است «بسیار واقعی» است. «تدروس آدهانوم قبریسوس» دبیر کل سازمان جهانی بهداشت گفته است: «این ویروس در بسیاری از کشورها اثر و نشانه‌ای از خود برجا گذاشته و به این مفهوم است که خطر همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

ایران هم مثل بسیاری از دیگر کشورهای جهان درگیر این ویروس موذی شده و با‌وجود هشدارها و اعلام خطرهای فراوان به نظر می‌رسد مردم خیلی آن را جدی نگرفته‌اند. در تأیید این ادعا همین بس که رئیس اتحادیه تالار‌های پذیرایی و تجهیز مجالس هشدار داده«با برگزارکنندگان مراسم عروسی پنهانی در تالار‌های اطراف تهران بشدت برخورد می‌کنیم.» یا موج سفرها بخصوص به مقصد استان‌های شمالی کشور هم مصداق دیگری است که متأسفانه بر خلاف همه دستور العمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی انجام می‌شود.
از هر زوایه‌ای که به این ماجرا نگاه شود و هر انتقادی که نسبت به مجموعه نهادهای حاکمیتی چه معطوف به مدیریت این میهمان ناخوانده و چه ناظر بر رویدادها و اتفاقات دیگری وجود داشته باشد، هیچ توجیه عقلانی برای نادیده گرفتن تبعات کرونا و خطر شیوع بیشتر آن وجود ندارد. در حقیقت به‌عنوان یک شهروند می‌توان هم انتقاد داشت و هم سؤال‌های جدی مطرح کرد. اینکه آیا پیش‌بینی‌های لازم از ابتدا برای مواجهه با خطر قابل پیش‌بینی کووید 19 انجام شده بود؟ اینکه آیا مجموعه نهادهای مسئول در بیان واقعیات و اطلاع‌رسانی صداقت لازم را داشته اند؟ آیا بهتر نبود شهر قم از ابتدا قرنطینه می‌شد؟ چرا در کشور وضعیت اضطراری حاکم نشده است؟ چگونه با وجود تعطیل نکردن مراکز و نهادهای حاکمیتی، مدام توصیه می‌شود که مردم از خانه بیرون نروند؟ چرا اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم در دسترس نیست؟ این همه کالاهای بهداشتی که گفته می‌شود کشف و ضبط شده کجاست؟ در کنار این سؤال‌ها و انتقادها این واقعیت هم انکار شدنی نیست که مجموعه حوادث و رویدادهای سال‌جاری از سیل و زلزله گرفته تا حوادث آبان ماه و حاشیه‌های انتخابات مجلس همزمان که برخی نارضایتی‌ها را دامن زده، چه بسا «تاب آوری» جامعه را نیز تحت‌الشعاع قرار داده بخصوص که حالا کرونای وارداتی کسب و کارها و معیشت مردم را نیز دچار تنگناهایی کرده و قاعدتاً این دغدغه هم به نگرانی‌های موجود مردم اضافه می‌شود. با همه اینها و در کنار تبعات اقتصادی و اجتماعی این بیماری، کرونا جان ایرانیان را به مخاطره انداخته و عقل حکم می‌کند تک تک ما شهروندان نسبت به حفظ جان خود و البته هم وطنان و همنوعان حساسیت مضاعف داشته باشیم. بحران حالا پشت در خانه‌های همه ماست. کرونا فقیر و غنی و مسئول و غیر مسئول نمی‌شناسد همچنانکه گیلانی و مازندرانی یا تهرانی و قمی و خراسانی برایش فرقی نمی‌کند. همه انتقادها هم به جا و اتفاقاً اگر آنقدر هم نسبت به مجموعه مدیریتی بد بین هستیم باز مسئولیت و تلاش ما برای مصون ماندن از این بیماری خطرناک باید بیشتر شود. اینکه در بحبوحه اعلام رسمی و غیر رسمی آمار فوت شدگان در ایران و جهان، برخی مخفیانه مجالس عروسی بر پا کنند، یا برای دور زدن ممنوعیت ورود به شهرها، متوسل به راه‌های فرعی شوند معلوم نیست در چه قالبی قابل ارزیابی است. با جان خود و خانواده شوخی نکنیم. بی‌توجهی به دستورالعمل‌های اعلام شده همزمان که خطر شیوع را بیشتر می‌کند، جمع کردن یا کنترل آن را نیز به درازا می‌کشاند و این یعنی خانواده‌های بیشتری داغدار خواهند شد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۷۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • عبداللهی: قهرمانی استقلال مهم‌تر از سبک بازی‌اش است
  • شوخی گل آقا با امام خمینی (ره) + فیلم
  • ببینید | واکنش شمسایی به شوخی با او در سریال نون خ
  • منافی:باخت به آلومینیوم را بزرگ نکنیم، در لیگ فرصت جبران هست
  • تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی