Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر اهمیت پیوستگی حوزه بهداشت و درمان در کنترل انتشار کرونا ویروس تاکید کرد.

به گزارش مشرق، علیرضا زالی، در جلسه ویدئو کنفرانس با رؤسای شبکه‌های بهداشت و مراکز پزشکی و بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن تسلیت ضایعه درگذشت دکتر حبیب الله پیروی به خانواده آن مرحوم و جامعه پزشکی، این استاد فرهیخته را یکی از موفق ترین، پرنشاط‌ترین و کارآمدترین مدیران مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برشمرد که یاد و خاطره اش همواره ماندگار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

لزوم اعمال سختگیرانه‌تر مداخلات در تهران برای کنترل کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر ضرورت پیوستگی هرچه بیشتر حوزه بهداشت و درمانی در مقابله با کرونا ویروس تاکید کرد و افزود: اگر چرخه استمرار بیولوژیک بیماری را نشکنیم قطعاً آتی دچار مشکل می‌شویم. بنابراین با همکاری حوزه بهداشت و درمان و اقدامات پیشگیرانه باید سعی کنیم در این راستا گام برداریم.

زالی با اشاره به ضرورت حمایت از نیروهای بهداشتی و درمانی دانشگاه‌ها که در خط مقدم ارائه خدمت به بیماران کرونایی در کلانشهر تهران خدمت رسانی می‌کنند خاطرنشان کرد: برای این کارکنان بسته‌های تشویقی و حمایتی در نظر گرفته می‌شود.

وی از رؤسای مراکز درمانی و بیمارستان‌های تابعه دانشگاه خواست که همکاری لازم را با مراقبان بهداشتی که وضعیت سلامت بیماران بهبود یافته یا افراد مشکوک را پس از ترخیص از بیمارستان پیگیری و رصد می‌کنند داشته باشند و این اقدام را سبب کاهش بار درمانی و شکست زنجیره بیماری برشمرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن تقدیر از زحمات شبانه روزی همکاران در ارائه خدمات به بیماران به تفاوت تعطیلات نوروز ۹۹ با سایر سال‌ها اشاره کرد و از رؤسای مراکز خواست به منظور جلوگیری از فرسودگی جسمی و روحی کادر درمانی مراکز به نحوی برنامه ریزی و شیفت بندی شود تا همکاران بتوانند زمانی هر چند کوتاه را کنار خانواده بگذرانند.

به گفته زالی، با مداخلات صورت گرفته شاهد کاهش ۵۴ درصدی تردد وسایل نقلیه درون شهری هستیم اما برای کاهش شیوع بیماری نیاز به همکاری بیشتر مردم وجود دارد که اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم در این زمینه با استفاده از ظرفیت فضای مجازی صورت می‌گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر مواردی نظیر رصد وضعیت سلامت بیماران ترخیص شده، غربالگری و شناسایی بیماران، استفاده از پروتکل‌های درمانی واحد، استفاده از ظرفیت‌های جدید برای آمادگی بیشتر، تسهیل شرایط استخدامی، تسهیلات رفاهی برای کارکنان تاکید کرد.

زالی، این تلاش را حاکی از مدیر و مبرز بودن همکاران برشمرد که در این روزهای سخت تبلور یافته است و به خاطر این حس انسان دوستانه از تمامی آنان تقدیر کرد.

وی تاکید کرد: اگر امروز می‌خواهیم بار درمانی کرونا را کاهش دهیم؛ تنها راه کنترل انتشار ویروس است که با پیگیری و رصد بیماران و خانواده‌های آنها باید این انتشار را متوقف کنیم و در این مسیر پیوستگی حوزه بهداشت و درمان بسیار اهمیت دارد.

زالی در پایان ضمن خدا قوت به همکارانی که در خط مقدم مقابله با کرونا در حال تلاش هستند و جان خود را برای نجات جان همنوع به خطر می‌اندازند به آنان توصیه کرد در این اقدام ایثارگرانه با تاکید بر حفاظت شخصی خود گام بردارند تا با سلامتی کامل این مسیر را طی کنند و اظهار امیدواری کرد با همکاری مردم و تلاش همکاران در عرصه مقابله با کرونا شاهد تحولات خوب و پیروزی بر این اپیدمی خواهیم بود.

در این ویدئو کنفرانس معاونان درمان، غذا و دارو و توسعه مدیریت و منابع و همچنین معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به بحث و تبادل نظر با رؤسای مراکز درمانی و بیمارستان‌ها و شبکه‌های بهداشتی پرداختند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا لیگ قهرمانان آسیا حسین شیخ الاسلام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ویروس کرونا سلامت رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حوزه بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۷۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد