Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به پاسخ مجمع به استفساریه مجلس شورای اسلامی گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اصلاح مهلت و مواعید مصوبه آذرماه خود، تسویه بدهی بدهکاران بانکی را تا پایان خرداد ماه ۱۳۹۹به تعویق انداخت. تاریخ انتشار: 07:50 - 21 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۴۸۴۱

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام، محسن رضایی با اشاره به پاسخ مجمع به استفساریه مجلس شورای اسلامی گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اصلاح مهلت و مواعید مصوبه آذرماه خود، تسویه بدهی بدهکاران بانکی را تا پایان خرداد ماه ۱۳۹۹به تعویق انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی با اشاره به تاخیر بانک مرکزی در ابلاغ دستورالعمل اجرایی ، مصوبه مجمع و تاثیر محدودیت‌های احتیاطی اعمال شده در موضوع شیوع بیماری کرونا بر اقتصاد و کسب و کارها، بر لزوم همراهی نظام بانکی با بدهکاران و تعویق سررسید وام‌ها تاکید کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در خصوص تقاضای استفساریه مجلس شورای اسلامی از مجمع پیرامون طرح دو فوریتی تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی کشور، گفت: مجمع با تفسیر مصوبه خود مهلت پایان تسویه را پایان خرداد ماه اعلام کرد.

رضایی افزود: نظر تفسیری مجمع تشخیص مصلحت نظام به شرح زیر به مجلس ابلاغ شد:

«با توجه به مفاد مذاکرات صحن مجمع و تبصره ماده واحده این قانون، مهلت لازم برای مراجعه مشمولان مصوبه یاد شده به بانکها و موسسات اعتباری، از زمان صدور دستورالعمل بانک مرکزی قریب سه ماه تشخیص داده شده بود. لذا مهلت مذکور تا پایان خرداد ۱۳۹۹ ادامه خواهد داشت.»

شایان ذکر است مجمع تشخیص مصلحت نظام بیستم آذرماه ۱۳۹۸ قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی کشور را با دستورالعمل بانک مرکزی و انجام اصلاحاتی به تصویب رساند.

بیشتر بخوانید:
قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی کشـور ابلاغ شد

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محسن رضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام مجمع تشخیص مصلحت نظام تسویه بدهی بدهکاران تا پایان خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۸۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند

مرتضی شاهمیرزایی گفت: شرکت‌های پتروشیمی باید به حساب و کتاب خود توجه کرده و بدهی‌ها را تسویه کند. طبیعی است که مطابق برنامه باید بدهی را پرداخت کرد تا مانند چند روز گذشته، گاز قطع نشود. البته مجتمع و شرکت‌ها در بالا و پایین دست نباید خوراک را دریغ کنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اساسی در سال جاری، تامین خوراک است، گفت: همه ما برای تحقق بخشیدن به این مهم، وظیفه داریم. سه شرکت ملی گاز، نفت و پالایش و پخش، کمک می‌کنند تا این اتفاق رقم بخورد.

وی ادامه داد: شرکت‌های پتروشیمی باید به حساب و کتاب خود توجه کرده و بدهی‌ها را تسویه کند. طبیعی است که مطابق برنامه باید بدهی را پرداخت کرد تا مانند چند روز گذشته، گاز قطع نشود. البته مجتمع و شرکت‌ها در بالا و پایین دست نباید خوراک را دریغ کنند.

شاهمیرزایی افزود: رویکرد اصلی صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم این است که کم‌کاری‌های گذشته را با سرمایه‌گذاری جبران کند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی عنوان کرد: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گاز‌های غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گاز‌هایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

وی اظهار کرد: حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گاز‌های همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C ۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

شاهمیرزایی گفت: شرکت پتروشیمی به عنوان شرکت مادرتخصصی تا پایان این اتفاق در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود. هلدینگ‌هایی که متعهد می‌شوند، باید به اندازه توان خود سرمایه‌گذاری کنند.

وی در پایان اضافه کرد: در حال حاضر مهمترین راهبرد صنعت پتروشیمی این است که به سمت تکمیل زنجیره ارزش برویم و این وابستگی در خام فروشی را به صفر برسانیم.

دیگر خبرها

  • شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند
  • عارف: باید مسئولانه در صحنه حضور داشت
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!