Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@00:56:07 GMT

قرنطینه خانگی راه مقابله با انتشار کرونا است

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۲۰۲۴۸

قرنطینه خانگی راه مقابله با انتشار کرونا است

نوذر نخعی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ماندن در منازل موجب قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا می شود لذا از مردم می خواهیم مدتی را در منازل خود بمانند و برای انجام اموری که می توان آنها را بعدا هم انجام داد از خانه هایشان خارج نشوند.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی از افراد شیوع کرونا را هنوز آنطور که باید باور نکرده اند اظهار داشت: بی توجهی به اصول بهداشتی و رعایت نکردن فاصله گذاری اجتماعی موجب انتشار ویروس کرونا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه آرایشگاه های زنانه یکی از مکان های پرخطر در زمینه انتقال ویروس کرونا در جامعه به شمار می روند تصریح کرد: انتظار می رود طی روزهای آینده روند بستری بیماران در بیمارستان‌ها به دلیل ابتلا به کرونا افزایش پیدا کند.

وی با بیان اینکه ۸۰ درصد افراد مبتلا به ویروس کرونا علائم خفیف دارند گفت: رفتار این ویروس قابل پیش بینی نیست اما باید از تجربه کشور چین استفاده کرد.

نخعی با تاکید بر اینکه مردم برای نوروز ۹۹ در فکر سفرهای نوروزی نباشند گفت: ماندن در خانه بهترین راه برای محافظت از خود و خانواده است.

وی همچنین تاکید کرد: افراد در صورت داشتن علائمی مانند تب، سرفه، تنگی نفس، کوفتگی و درد عضلات با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.

وی با اشاره به اینکه کرونا ابتدا با تب های بالا آغاز می شود و با سرفه های خشک و در نهایت کوفتگی و درد عضلانی و تنگی نفس ادامه پیدا می کند گفت: علائم بیماری کووید ۱۹ شبیه بیماری های حساسیت، سرماخوردگی و آنفلوآنزاست، با این تفاوت که در این بیماری آب ریزش بینی کم است ضمن آنکه مانند آنفلوآنزا که ناگهانی به سراغ افراد می‌آِید، علائم این بیماری کم کم و طی چند ساعت و یا چند روز در فرد ظاهر می شود.

وی با بیان اینکه فقط از افراد بستری در بیمارستان تست کرونا گرفته می شود تصریح کرد: آزمایش تشخیص کرونا به هیچ عنوان در مطب پزشکان انجام نمی شود.

وی بر رعایت بهداشت فردی، فاصله گذاری اجتماعی و دوری از افراد دارای علامت به منظور پیشگیری از بیماری کرونا تاکید کرد.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی ویروس کرونا کرمان پروندهٔ خبری پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی ویروس کرونا کرمان خبرگزاری جمهوری اسلامی ویروس کرونا کرمان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۰۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • پخش سریال حشاشین در ایران ممنوع شد
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است