Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سید عباس موسوی سه شنبه شب در نشست ویدئو کنفرانسی  با مسئولان وزارت بهداشت ، با ارائه آخرین گزارش از وضعیت بیماری کرونا مازندران افزود : وضعیت در مازندران عادی نیست و  همه برنامه های پیشگیری و مقابله باید به صورت همزمان پیش برود.

وی بخشی از برنامه های مورد نیاز برای مقابله با کرونا را در کنار قطع سفر به مازندران شامل همراهی مردم در پویش در خانه بمانیم ، گسترش ضد عفونی و بهداشت محیطی عمومی و ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به بیماران برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : برای جلوگیری از شیوع این ویروس باید محدودیت های تجمعی بدرستی با همکاری همه شهروندان اجرایی شود چون در غیر این صورت همه تلاش ها ناکام می شود.

وی با تاکید بر این که همه امکانات و تجهیزات درمانی و بهداشتی در مراکز درمانی استان در حال استفاده است ، افزود : حتی با کمبودهایی نیز در این زمینه مواجه هستیم.

موسوی گفت : پزشک خانواده شهری و روستایی بازوی توانمند برای کنترل ، پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا است که فقط به همکاری مردم نیاز دارد.

وی افزود : مردم مازندران با ورود به سامانه خوداظهاری ابتلا به ویروس کرونا بیشترین همکاری را می توانند با دانشگاه داشته باشند و با این کار عزم استانی برای عملیاتی شدن تمام برنامه های پیشگیری ، مقابله و از همه مهمتر به کارگیری بهینه امکانات و تجهیزات درمانی و بهداشتی بهتر محقق می شود.

کاهش سرعت ابتلا به کمتر از ۲ نفر

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران همچنین با تاکید بر این که رصد بیولوژیکی ویروس کرونا هنوز کنترل شده نیست و خطر گسترش شیوع آن همچنان در مازندران جدی است ، در عین حال گفت که  سرعت انتقال از یک نفر به چهار نفر در گذشته هم اکنون به زیر۲ نفر یعنی به ۱.۸۶ نفر کاهش یافته است.

وی علت افزایش آمار استان را هم جمع شدن کیت های آزمایش برای چند روز اعلام کرد و توضیح داد : بیشتر افراد مشکوک مورد آزمایش قرار می گیرند که البته دلیل بر ابتلا به بیماری ویروس کرونا نیست و به همین دلیل آمار های استان در بازه زمانی یک تا سه روزه با نوسانات زیادی همراه است.

موسوی از فعالیت ۲ آزمایشگاه جدید در دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل خبر داد و گفت : با فعالیت این ۲ آزمایشگاه ظرفیت آزمایش گرفتن در استان بالا رفته است یعنی افراد با شدت کمتری از علائم  کرونا مورد توجه آزمایشگاهی قرار می گیرند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: رشد و گسترش و قدرت شیوع کرونا ویروس را جدی بگیریم ، بررسی ها نشان می دهد در برخی از نقاط استان با کاهش جدی شیوع و در برخی مناطق نیز با گسترش مواجه هستیم و به طور یقین همه باید همکاری کرده و  در کنار هم باشیم تا موفق شویم.

براساس اعلام مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت آمار قطعی بیماران کرونایی در استان مازندران تا ظهر امروز ۲۰ اسفندماه به ۸۸۶ نفر رسید که نسبت به آمار ۲۴ ساعت قبل تعداد مبتلایان به کرونا در این استان بیش از ۲۵۰ نفر بیشتر شد.
همچنین در این مدت ۲۷ نفر در مازندران جان خود را از دست دادند و ۳۳۶ نفر نیز از بیمارستان ها پس از بهبود مرخص شدند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مازندران پروندهٔ خبری پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مازندران عباس موسوی ویروس کرونا مازندران دانشگاه علوم پزشکی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۱۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد مظلومی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص بیماران مبتلا به سلیاک از جمله گروه‌های ویژه عنوان کرد به دلیل نیاز به دریافت مواد غذایی بدون گلوتن، همواره دچار چالش هایی در این زمینه بوده اند و همین امر موجب شد تا در سال گذشته، حمایت از این بیماران و کمک به رفع مشکلات آنان، با اولویت ویژه در مجموعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دنبال شود.

مظلومی گفت: در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هر ایرانی، ماهیانه هفت و نیم کیلوگرم سهمیه آرد گندم دارد که دولت با قیمت یارانه ای آن را در اختیار نانوایی ها قرار می دهد و مردم با قیمت یارانه ای و مصوب خریداری می کنند، اما مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

وی افزود: سهمیه آرد یارانه ای بیماران مبتلا به سلیاک شناسایی شده، با هماهنگی اداره کل غله استان فارس به صورت کالابرگ خرید کالا به بیماران مبتلا به سلیاک، تحویل داده شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه از راه اندازی نخستین و تنها نانوایی سنگک بدون گلوتن ایران در شهر صدرا خبر داد که در حال حاضر محصولات خود را به استان های دیگر نیز عرضه می کند و قابلیت صادرات به کشورهای همسایه را نیز دارد.

او با اشاره به فعالیت چندین واحد تولیدی آرد بدون گلوتن در فارس که از سال گذشته، مجوز تولید پودر کیک بدون گلوتن ویژه بیماران سلیاک نیز به آنان داده شده است، افزود: همچنین برای نخستین بار در کشور، با ارائه مجوز تولید انواع شیرینی، نان و کیک بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک به یکی از کارخانه های استان، فارس در این زمینه نیز پیشتاز خدمت به این بیماران شده است.

به گفته مظلومی تا پیش از این تعداد بیماران شناسایی شده مبتلا به سلیاک در فارس، بیش از ۴۰۰ بیمار بود که با تلاش برای شناسایی و گسترش خدمت رسانی به این بیماران، در حال حاضر هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به سلیاک در فارس شناسایی شده اند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل کمیته دانشگاهی سلیاک و برگزاری جلسات آن به صورت مستمر و ماهانه را از دیگر برنامه های مجموعه سلامت استان در این زمینه برشمرد و ادامه داد: همچنین با پیگیری های انجام شده در زمینه راه اندازی انجمن سلیاک استان فارس، این انجمن از سال جاری، به صورت عملیاتی فعالیت خود را آغاز کرده است.

مظلومی ادامه داد: با برنامه ریزی های انجام شده در این زمینه تلاش شد تا در کنار فازهای اجرایی خدمات مجموعه سلامت استان به بیماران مبتلا به سلیاک، گام های علمی و تحقیقاتی نیز در این زمینه برداشته شد که از جمله می توان به انجام پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز در خصوص نوع حمایت سایر کشورها از بیماران مبتلا به سلیاک و تولید محصولات جدید برای این بیماران اشاره کرد که نتایج این تحقیق، از طریق استانداری فارس، به وزیر بهداشت و معاون اول رییس جمهور ارایه شده است.

او گسترش فعالیت های کلینیک سلیاک و تشکیل کمیته قطب پنج بیماران سلیاک را نیز دیگر گام های عملیاتی در برنامه حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به سلیاک عنوان کرد و ادامه داد: این اقدامات به صورت گروهی و با حمایت های ویژه دکتر «محمدهادی ایمانیه» استاندار فارس و همکاری مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، مدیرکل غله استان، دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، واحدهای تولید کننده، یکی از مراکز خیریه استان و صدا و سیمای مرکز فارس انجام شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، از خیرین استان خواست در تقویت این برنامه حمایتی، مجموعه دانشگاه را بیش از بیش همراهی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟