Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم تعطیلی گسترده‌تر در شهرهای درگیر با ویروس کرونا، گفت: در صحبت‌هایی که با کادر درمان داریم موکدا درخواست دارند که تعطیلی جهت شکستن چرخه انتقال ویروس صورت بگیرد.

سیده فاطمه حسینی ضمن تاکید بر ضرورت شکسته شدن زنجیره انتقال ویروس کرونا گفت:‌ مساله‌ای که درباره آن باید زودتر تصمیم‌گیری قاطعانه‌ای شود مساله منع رفت ‌و آمد و تعطیلی کلیه ادارات و سازمانها و همچنین بخش خصوصی است تا چرخه انتقال کرونا شکسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه «در حال حاضر ایران و کشورهای درگیر، چالش جدی برای درمان این ویروس دارند»، افزود: مساله‌ای که خیلی مهم است پیشگیری است. شبکه درمان ما هم ظرفیتش به شکلی است که در صورت تداوم شیب صعودی بالای شیوع، پاسخگو نخواهد بود

وی ادامه داد: در تهران شاهد این هستیم که وقتی برخی بیماران به بیمارستان‌های معرفی شده مراجعه می‌کنند به دلیل اینکه امکان بستری شدنشان وجود ندارد آنها را مداوای سرپایی می‌کنند و به درمان سرپایی اکتفا می‌شود و فرد راهی منزل می‌شود.

حسینی اضافه کرد: در صحبت با پزشکان متوجه شدیم برخی از فوتی‌ها بنا به این دلیل است که فرد یا دیر مراجعه کرده یا به دلیل نبود امکان بستری در مراحل اولیه در مراحل آخر بیماری بستری شده است.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه «نباید اجازه دهند که دیر شود و هرچه سریعتر این تصمیم را بگیرند»، ادامه داد: تصمیم تعطیلی مدارس هم با فشارهای مجلس عملی شد و خواهش ما این است که تعطیلی به شکل گسترده‌تر در شهرهایی که درگیر ویروس کرونا هستند صورت بگیرد تا ظرفیت کادر درمانی و پزشکی و تجهیزات پاسخگوی مبتلایان باشد.

وی با اشاره به اهمیت نقش کادر درمانی در جریان مبارزه با کرونا گفت: این افراد هم به دلیل نبود امکانات و هم به دلیل شیوع بالا و گستردگی ویروس جانشان در خطر است. در صحبت‌هایی که با کادر درمان داریم موکدا درخواست دارند که تعطیلی صورت بگیرد.

حسینی ادامه داد: در گزارش‌هایی که داشتیم آمده بعضا افرادی که مبتلا شده‌اند از تردد در محل‌های شلوغ ویروس را گرفته‌اند؛ بعضا در ‌باشگاه‌ها، استخرها، آرایشگاه‌ها.

این عضو فراکسیون امید افزود: مواردی که هنوز تعطیل نشده‌اند و فعالیت دارند کم نیستند و درخواست عاجزانه از مردم صورت می‌گیرد که در خانه‌ها بمانند و خارج نشوند ولی در کشور دیگری می‌بینیم که در کل کشور تردد غیرضرور منع جدی می‌شود که این تصمیم اگر دیرتر صورت بگیرد جان افراد بیشتری در خطر خواهد بود و هزینه‌های بیشتری را به کشور، مردم و کادر درمان تحمیل خواهد کرد لذا باید دستور قاطعانه برای این موضوع سریعتر صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه «جهت جبران حداقلی فشار اقتصادی بر خانوارها علی‌الخصوص دهک‌های کم درآمد جامعه، پرداخت کمک هزینه جبرانی در سطح یک یا دو ماه ضروری است»، تاکید کرد: تنها راه شکستن این چرخه، ماندن افراد در منازل و منع آمد و شد است که باید در کنار اعمال محدودیت، حمایت مالی از مردم نیز صورت پذیرد.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کادر درمان صورت بگیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۱۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم جدید برای بازماندگان از کنکور در مناطق سیل زده

جواد قناعت اظهار داشت: با پیگیری تلفنی صورت گرفته از طریق رئیس سازمان سنجش کشور قرار شد برای داوطلبان بازمانده از سیل در زیرکوه تصمیم جدید اتخاذ شده و مساعدت لازم صورت گیرد.

به گزارش تسنیم، وی درباره پیگیری انجام شده برای بازماندگان از کنکور در شهرستان مرزی زیرکوه به دلیل وقوع سیل افزود: امروز برگزاری کنکور سراسری را در سطح کشور داشتیم و چندین مسیر اصلی و فرعی شهرستان زیرکوه به دلیل شدت بارندگی و سیلاب مسدود شد و برخی از داوطلبان کنکور به محل حوزه‌های آزمون نرسیدند.

وی افزود: این موضوع نگرانی‌هایی برای خود داوطلبان و والدین آنان ایجاد کرده، لذا طی تماس تلفنی با دکتر پورعباس، رئیس سازمان سنجش کشور، اوضاع امروز شهرستان زیرکوه تشریح شد تا برای داوطلبان چاره‌اندیشی صورت گیرد.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: در این تماس تلفنی، قرار شد برای دانش آموزانی که به دلیل وقوع سیل و مسدودی راه‌ها به حوزه‌های آزمون نرسیدند مساعدت لازم و تصمیم گیری جدیدی صورت بگیرد تا این بزرگواران از نگرانی دربیایند.

قناعت بیان کرد: با این وجود اگر دانش آموزی نتوانسته به کنکنور برسد نگران نباشد، جبران خواهد شد و تصمیم خوب و جدیدی را سازمان سنجش کشور برای آن‌ها خواهد گرفت.

وی با اشاره به بارش‌های رگباری و سیل آسا در خراسان جنوبی، گفت: تمام دستگاه‌های متولی و تیم‌های امدادی در سطح استان در حالت آماده باش هستند تا کمترین آسیب ناشی از سیل به مردم برسد.

دیگر خبرها

  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج شود
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج و به روی مردم و جوانان شهر باز شود
  • ستاره سابق رئال: رفتم چون دیگر فوتبال را نمی‌خواستم
  • تصمیم جدید برای بازماندگان از کنکور در مناطق سیل زده
  • لایحه افزایش تعطیلات نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • به صورت گسترده در جهان پذیرفته شده ایم
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس