Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@12:39:34 GMT

اجرای طرح پایش سلامت در ساعات پرتردد در دهاقان

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۲۲۲۸۳

اجرای طرح پایش سلامت در ساعات پرتردد در دهاقان

نعمت الله قاسمیان در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله به کرونا مقرر شد که طرح پایش سلامت در ساعات پرتردد از خودروهای غیربومی در مبادی ورودی شهرستان توسط جمعیت هلال احمر با مشارکت ناحیه مقاومت بسیج، شبکه بهداشت و درمان و نیروی انتظامی به اجرا گذاشته شود.

وی از تشکیل کمیته سلامت روستایی متشکل از خانه های بهداشت، پایگاه بسیج، دهیاری ها و شوراهای روستا خبرداد و گفت: این کمیته با نظارت هر چه بیشتر مسائل مربوط به بهداشت عمومی روستاها را رصد و اجرایی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دهاقان افزود: مردم شهرستان می توانند با ورود به سایتsalamat.gov.ir و تکمیل پرسش های موجود، چنانچه مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا شناسایی شوند، جهت پیگیری و انجام اقدامات لازم به درمانگاه ۱۶ ساعته شماره یک دهاقان مراجعه نمایند.

قاسمیان اظهار داشت: بازدید از نانوایی های شهرستان انجام گرقت و آموزش و تذکرات در خصوص رعایت توصیه های بهداشتی توسط متصدیان نانوایی ها از جمله در دسترس بودن دستگاه کارتخوان برای مشتری و استفاده از دستگاه کارتخوان توسط مشتری، آموزش شیوه تهیه گندزدا و نحوه استفاده آن در گندزدایی سطوح، استفاده از ماسک و دستکش در حین کار، عدم بکارگیری افراد دارای علایم سرماخوردگی در نانوایی، شستشویی روزانه لباس کار کارکنان نانوایی، داده شد.

وی با بیان اینکه در صورت خرید نان قبل از مصرف نان مجدداً در معرض حرارت بالای ۶۰ درجه قرار گرفته شود، گفت: تیم نظارتی وکارشناسان بهداشتی از مراکز پرتردد روستا های قمبوان و پوده، دهیاریها، بانک، پست بانک، طباخی، پاسگاه انتظامی، ایستگاه پمپ بنزین بازدید نمودند و آموزش و توصیه های لازم برای کنترل بیماری کروناویروس ارائه شد.

مدیر روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دهاقان خاطر نشان کرد: مردم باید حتی الامکان خرید های عیدانه را به زمان دیگر موکول کنند و با ماندن در منزل کمک کنند تا به سلامتی از این بیماری عبور نماییم.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بنزین جمعیت هلال احمر شبکه بهداشت و درمان ماسک مدیر روابط عمومی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۲۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • نقش ماما در برنامه سلامت خانواده تعریف شده است
  • مزارع آلوده به آب فاضلاب در شیراز امحاء شد
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود