Web Analytics Made Easy - Statcounter

دونالد ترامپ برای مقابله با تبعات اقتصادی کرونا پیشنهاد داده ۴۰ میلیارد دلار به صورت ماهانه از مالیات ها کسر شود ولی نه دموکرات ها، نه کنگره ، نه جمهوریخواهان و نه حتی مشاوران دولت ترامپ موافق این طرح نیستند. ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۲ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اسلیت، به نظر نمی رسد کسی موافق طرح دونالد ترامپ برای نجات اقتصاد آمریکا از ویروس جدید کرونا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نه دموکرات ها، نه کنگره و نه جمهوریخواهان. حتی مشاوران دولت ترامپ هم با او مخالفند.

با تهدید ویروس کرونا به کند شدن رشد اقتصاد جهان، ترامپ پیشنهاد داده که کنگره باید با یک کاهش بزرگ مالیاتی اقتصاد را تحریک کند تا هزینه کرد مصرف کنندگان افزایش یابد. دونالد ترامپ در جلسه روز سه شنبه با جمهوری خواهان سنا پیشنهاد داد 40 میلیارد دلار به صورت ماهانه از مالیات کسر شود و این روند تا بعد از انتخابات ماه نوامبر ادامه داشته باشد. ولی قانون گذاران حزب جمهوری خواه موافق این پیشنهاد نیستند.میچ مک کانل، قبلا اعلام کرده بود که شخصا از مخالفین این طرح است. راب پورتمن، سناتور اوهایو به خبرنگاران گفت که به نظر او یک رویکرد هدفمند تر موثر تر خواهد بود. 

دموکراتها که طرح های خود را برای نجات اقتصاد دارند به طور واضح مخالف این طرح هستند.  چاک اسچومر، نماینده حزب دموکرات ها در نیویورک با اعتراض به این طرح گفت:« دولت تصور می کند پاسخ تمام مشکلات کاهش مالیات است». استنی هویرف رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا گفت:«  کاهش مالیات آن چیزی نیست که الان به آن نیاز داریم. چیزی که اقتصاد الان می خواهد ثبات و اطمینان از این موضوع است که پاسخ درستی به این بحران داده می شود».

 تیم اقتصادی خود ترامپ هم نظر خوبی نسبت به این طرح ندارند. در یک نشست از مقامات اقتصادی با حضور رئیس جمهور، استیون منوچین رئیس خزانه داری آمریکا، لری کودلو، مدیر شورای اقتصاد ملی و راسل ووویت، مدیر دفتر مدیریت و بودجه کاخ سفید، همه موافق ایده هایی مانند دادن مرخصی بیماری به کارگران ساعتی و اعطای وام به کسب و کارهای کوچکی بودند که از ویروس کرونا آسیب دیده اند. ولی منوچین، کودلو و وویت علاقه چندانی به طرح کاهش موقت مالیات بر درآمد نداشتند و عقیده دارند که چنین اقدامی هنوز زود است.

نفت شیل آمریکا اولین قربانی جنگ قیمت عربستان و روسیه استجی پی مورگان آمریکا 140 نفر را در سوئیس اخراج می‌کند

شاید منتقدان ترامپ دلیل مشترکی برای رد این ایده نداشته باشند ولی همه موافقند که کاهش مالیات بر درآمد راه مناسبی نیست و کمکی به اقتصاد در بحبوحه همه‌گیری این ویروس نمی‌کند.

 دولت به جای این طرح باید مطمئن شود مردم دسترسی کافی به مرخصی بیماری با حقوق یا مزایای بیکاری دارند. اینها از ایده‌های دموکرات ها هستند. میتوان بیمه بیکاری را به افرادی که شغل خود را از دست نداده اند ولی مرخصی گرفته اند هم تخصیص داد. برخی اقتصاددان ها پیشنهاد داده‌اند دولت منابع مالی در اختیار کسب و کارها قرار دهد تا کارگران خود را حتی در شرایط بسته بودن کارگاهها حفظ کنند. اگر رئیس‌جمهور می‌خواهد به هر خانواده کمک مالی کند، به جای پایین آوردن مالیات که به نفع طبقه بالاست، می تواند چک هایی با مبلغ ثابت به هرکدام از این خانواده های کم درآمد بدهد.

 انتهای پیام/33

R7586/P/S7,78,85/CT10

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دموکرات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۳۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست

داود زارع گاریزی، که این روز‌ها تهیه‌کنندگی نمایش «طلوع خونین» کاری از مسعود طیبی را برعهده دارد در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: طیبی را از حدود ۵ سال پیش و به واسطه حضور در کلاس‌های بازیگری و بیان و بدن او می‌شناسم و از نزدیک با نمایش‌ها و اجرا‌های وی آشنا شدم. او متنی با عنوان «انتقام سیاوش» داشت که من دوست داشتم آن را روی صحنه ببریم. این متن مدرنیزه شده سیاوش شاهنامه بود و از ویژگی‌های جالبی برخوردار بود که با ایرادات مرکز هنر‌های نمایشی عنوان اثر به «طلوع خونین» تغییر کرد.

وی درباره میزان موفقیت این اثر در اجرا تشریح کرد: گروه اجرایی نمایش «طلوع خونین» با اعتقاد بر اینکه باید چراغ تئاتر روشن نگه داشته شود برای اجرای این اثر زحمات زیادی کشیدند و بازیگران چیزی حدود ۱۰ماه به تمرین اثر پرداختند ولی با توجه به شرایط جامعه، تئاتر ما آنچنان که باید حمایت نشد. من از شرایط جامعه ناراضی هستم و با اینکه تولید، تبلیغات و اجرای یک اثر نمایشی هزینه‌های بسیار گزافی دارد، اما هیچ ارگانی از تولید تئاتر حمایت نمی‌کند و جامعه هنری هم پشتیبان و حامی یکدیگر نیستند. این شرایط به گونه‌ای است که حتی وقتی از بازیگرانی که به واسطه تئاتر به جایگاه و نامی رسیده‌اند، دعوت می‌کنیم برای دیدن اثر به سالن‌های نمایشی نمی‌آیند.

این تهیه کننده تئاتر ادامه داد: علی‌رغم اینکه عاشق تئاتر هستم و دوست دارم به عنوان تهیه‌کننده از نمایش و فعالیت جوانان حمایت کنم، اما دلم پر از درد است و نمی‌دانم نمایش بعدی را تولید کنم یا نه؟ تا کی می‌توان ادامه داد و در بحث فروش متحمل ضرر و زیان شد؟

وی درباره کمک ارگان‌های دولتی بیان کرد: هر ارگان دولتی یک واحد فرهنگی دارد و طبیعتا برای خانواده‌های کارمندان و نیرو‌های خود یک بسته فرهنگی دارند و می‌توانند از تخفیف‌های نمایش‌ها بهره‌مند شوند و از طریق آوردن خانواده‌های هنردوست به سالن‌ها از تئاتر حمایت کنند.

زارع گاریزی درباره اجرای نمایش «طلوع خونین» در تماشاخانه ایرانشهر اظهار کرد: ۲۰درصد از فروش یک اثر نمایشی مختص سالن است، که نسبت به سالن‌های خصوصی که ۴۰ تا ۵۰درصد از فروش نمایش را طلب می‌کنند، بسیار شرایط مساعدتری دارند. همچنین نوع سالن و امکانات فضای نمایش و موقعیت جغرافیایی و دسترسی آن برای مخاطب اهمیت زیادی دارد. من موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم، چون هزینه‌های گزافی از گروه‌های نمایشی گرفته می‌شود. اما تماشاخانه ایرانشهر یکی از سالن‌های خوب دولتی با امکانات و دیسیپلین خوبی است و من از اجرای نمایش در این سالن راضی هستم. دراین تماشاخانه از نمایش «طلوع خونین» هم به لحاظ تبلیغاتی و هم از نظر احترام به گروه اجرایی و مخاطب حمایت خوبی شد و امکان بسیار خوبی برای گروه نمایش مهیا شد.

وی ادامه داد: مرحوم آتیلا پسیانی قبل از فوت خود اشاره کرد که از تئاتر باید حمایت شود و هنرمندان نباید از تئاتر فاصله بگیرند، اما متاسفانه برخی هنرمندان وقتی وارد عرصه تئاتر می‌شوند، دستمزد‌های نجومی می‌گیرند و چون اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست هزینه مضاعفی برای تهیه کننده اثر و کم شدن رغبت برای تولید از حمایت تئاتر می‌شود.

این تهیه کننده تئاتر «طلوع خونین» گفت: در این اجرا علیرضا جلالی‌تبار، هیچ بحثی نسبت به میزان دستمزد با ما نکرد. او تئاتر را دوست دارد و فردی بسیار حرفه‌ای و باشخصیت است و فقط به تئاتر و اجرا فکر می‌کند و من از نحوه برخوردش نکات زیادی را آموخته‌ام.

وی در پایان اظهار کرد: ما می‌توانستیم در کار فروش بهتری داشته باشیم، ولی تبلیغات هزینه گزافی دارد و گروه «طلوع خونین» بیش از ۱۵۰میلیون صرف طراحی و ساخت اقلام تبلیغاتی کرده در حالی که فروش نمایش تا الان ۱۶۰میلیون تومان به رسیده است. جدای از این هزینه دستمزد بازیگران و عوامل و طراحی‌ها و ... چیزی حدود ۶۵۰میلیون هزینه داشت. با اینکه از گروه نمایشی‌ام بسیار راضی هستم و افراد کارشان را به نحو احسن انجام داده‌اند، اما این میزان فروش در مقابل این حجم تلاش برای من دلشکستگی ایجاد کرد. از تئاتر ما حمایت نشد تا گروه نمایشی دیده شوند.

نمایش طلوع خونین تا اواخر هفته آینده، هر شب ساعت ۲۱:۰۰ در سالن استاد ناظرزاده کرمانی روی صحنه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موافقت وزیر اقتصاد عربستان با 5 پیشنهاد ایران
  • موافقت وزیر اقتصاد عربستان با ۵ پیشنهاد ایران
  • پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند
  • التهابات بازار خودرو، ارز و مسکن کاهش می‌یابد
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد