Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان متعهد صنعت دفاعی ‌موفق شدند از سرریز فن‌آوری‌های دفاعی، دوربین‌های هوشمند حرارتی ویژه غربالگری بیماران ویروس کرونا را تولید و پس از تست موفقیت‌آمیز‌ در دهها مرکز پرتردد به مرحله تولید انبوه برسانند.

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری فارس، متخصصان متعهد صنعت دفاعی ‌موفق شدند از سرریز فن‌آوری‌های دفاعی، دوربین‌های هوشمند حرارتی ویژه غربالگری بیماران ویروس کرونا را تولید و پس از تست موفقیت‌آمیز‌ در دهها مرکز  پرتردد به مرحله تولید انبوه برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از شیوع ویروس کرونا در کشور،  متخصصان متعهد صنعت دفاعی با تلاش شبانه‌روزی و تحقیقات مداوم موفق شدند از سرریز فن‌آوری‌های دفاعی دوربین‌های هوشمند حرارتی ویژه غربالگری بیماران ویروس کرونا ‌‌را تولید و پس از تست موفقیت‌آمیز در مراکز پر تردد و رفت و آمد نظیر فرودگاههای کشور ، به مرحله تولید انبوه برسانند و برابر اعلام نیاز‌ برای نصب در سایر اماکن و  مراکز  مورد نظر در تمام کشور توزیع خواهد شد.

امیر سرتیپ شهرام مدیر عامل شرکت صنایع الکترونیک ایران( صا ایران) در مراسم رونمایی و تحویل‌دهی  دوربین‌های هوشمند حرارتی ویژه ‌‌با بیان اینکه وزارت دفاع همواره در کنار مردم بوده و درد و رنج مردم را از خود می‌داند، اظهار داشت: ‌همزمان با شیوع بیماری کرونا و اقدامات دستگاه‌های مسئول در کنترل و پیشگیری این بیماری، ‌متخصصان صنعت دفاعی با بسیج تمام ظرفیت‌ها‌ی علمی و بهره‌گیری از سرریز فناوری های دفاعی ‌موفق به طراحی و تولید دوربین پیشرفته و هوشمند  با فن‌آوری کاملا بومی و نرم‌افزاری های داخلی شدند.

وی دقت بالای اندازگیری بهتر از نیم درجه سانتی‌گراد را از مزیت‌های این سامانه بومی عنوان کرد و افزود: سرعت عمل در تشخصی درجه دمای بدن افراد به صورت آنی و‌ تشخیص و شناسایی همزمان چند نفر ‌از ویژگی‌های این دوربین ‌به شمار  می‌رود به گونه‌ای که این دستگاه فردی که دمای بدنش بالاتر از حد طبیعی باشد را شناسایی می کند و برای شناسایی افرادی که احتمالا به بیماری کرونا مبتلا باشند به عنوان یک پایش  اولیه مناسب است.

امیر سرتیپ شهرام با بیان اینکه این محصول ‌از نظر کیفیت با محصولات خارجی مشابه قابل رقابت است، تصریح کرد: ‌تولید این محصول  با قیمت های بسیار پایین‌تر از نمونه‌های خارجی موجب صرفه‌جویی بالای ارزی در کشور شده است.

وی با بیان اینکه ‌تولید این دوربین‌ها تا‌کنون در انحصار چند کشور از جمله‌ آمریکا، ژاپن، چین و ... بوده است، گفت: ‌متختصصان توانمند صنعت دفاعی در شرکت صنایع الکترونیک ایران (صاایران)‌ با تلاش‌های شبانه‌روزی و تحقیقات فراوان موفق به طراحی و تولید ‌‌این دوربین‌ها شدند و پس از تست موفقیت‌آمیز در چندین فرودگاه و مراکز حساس و پرتردد به زودی به تولید انبوه خواهد رسید.

 

امیر سرتیپ شهرام با بیان اینکه ‌خط تولید انبوه این محصول در شرکت صنایع الکترواپتیک  وزارت دفاع‌ راه‌اندازی شده است، تاکید کرد: ‌به زودی برابر اعلام نیاز دستگاه های مختلف کشور ، مبادی ورودی کشور و  فرودگاه‌ها و اماکن حساس به این سامانه  مجهز خواهد شد.

وی با بیان اینکه ‌هم‌اکنون این دوربین‌ها چند ‌فرودگاه ‌نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد این دوربین‌ها موفقیت‌آمیز بوده است، خاطرنشان کرد: پیش از این نیز وزارت دفاع گام‌های ارزشمندی در تولید کیت‌های تشخیص کرونا، تولید انبو‌ه مواد ضدعفونی‌کننده، ماسک های فیلتر‌دار، تولید  لباس‌های فشار مثبت، آمبولانس، برانکارد و تخت ویژه بیماران مبتلا به این ویروس برداشته است و این قول را به مردم عزیزمان می‌دهیم که دانشمندان وزارت دفاع در کنار پزشکان و پرستاران بصورت شبانه‌روزی در این عرصه در حال تلاش و فعالیت هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید بدن غربالگری صنعت دوربین ها تولید انبوه ویروس کرونا صنعت دفاعی وزارت دفاع فن آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۳۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو

رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران گفت: با بیان اینکه رفع تعهد ارزی، تحریمی خود ساخته را برای صنایع ایجاد کرده است گفت: محصولی که با تمامی سختی‌ها و مشکلات تولید می‌شود برای عرضه آن نیز در بازار های داخلی و خارجی موانعی وجود دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم مسعود بختیاری، در نشست بررسی فرصت‌ها و چالش‌های کسب و کار کنسرو در سال 1403 اظهار داشت: از گذشته تولیدکنندگان صنایع غذایی برای تأمین سرمایه در گردش وابسته به شبکه بانکی‌ بوده‌اند اما با توجه به این‌که ساختار فعلی شبکه بانکی کشور انقباضی است و زمزمه‌هایی نیز مبنی بر افزایش نرخ سود وجود دارد، باید اذعان کرد که صنایع برای تامین مالی و سرمایه در گردش وضعیت مناسبی ندارند.

وی افزود: به‌دلیل تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، مشکلاتی برای تامین مواد اولیه ازجمله تون ماهیان وجود دارد؛ که در این شرایط لازم است وزارت جهادکشاورزی و وزارت صمت شرایط ثبت سفارش‌ها مواد اولیه را تسهیل کنند.

رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران با اشاره به مشکل ریزش سرمایه‌های انسانی در صنایع گفت: نیروی انسانی جدید از نظر انگیزه، توان و دلبستگی به کار با نسل قبل تفاوت دارد و دچار فرسودگی نیروی انسانی در صنایع شده‌ایم.

وی با بیان اینکه تامین انرژی نیز یکی از چالش‌های صنایع غذایی از جمله صنعت کنسرو است، تصریح کرد: خاموشی دستگاه‌های خط تولید به‌دلیل قطعی برق صدمات جبران‌ناپذیری به صنایع کنسرو کشور تحمیل کرده است و در صورت تکرار در سال جدید به مشکلات صنایع می افزاید.

بختیاری با بیان اینکه برای جهش تولید باید زیرساخت‌ها مهیا شود؛ اظهار داشت: صنایع با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کنند که برای تحقق جهش تولید نیازمند رفع این مشکلات هستیم.

وی با اشاره به مشکلات پیش روی محیط کسب و کار گفت:  دستگاه‌های متعددی مانند سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد، وزارت جهادکشاورزی، وزارت صمت، سازمان حمایت، سازمان محیط‌زیست، وزارت کار، سازمان امور مالیاتی و تأمین اجتماعی به استناد یک یا چند ماده قانونی خود را در تصمیم‌گیری‌ها برای صنعت غذا دخیل می‌دانند و ناهماهنگی و مشکلاتی را ایجاد می‌کنند.

بختیاری با بیان اینکه رفع تعهد ارزی، تحریمی خود ساخته را برای صنایع ایجاد کرده است گفت: محصولی که با تمامی سختی‌ها و مشکلات تولید می‌شود برای عرضه آن نیز در بازار های داخلی و خارجی موانعی وجود دارد.

عدم امکان رقابت تولید کنندگان با واسطه‌ها در صاردات کنسرو!

وی گفت: با توجه به افزایش حقوق و دستمزد که صورت  گرفته در سال جاری به نظر می‌رسد چند ماهی تاب‌آوری و اقشار کارمند و کارگر بتوانند قدرت خرید متناسبی داشته باشند ولی با توجه به تورم ممکن است با رکود مواجه شویم و در بازار بین‌المللی نیز مشکلاتی از جمله تحریم خود ساخته رفع تعهد ارزی وجود دارد.

وی اظهار داشت: برخی ازصنایع اعلام می کنند که محصول آنها توسط واسطه ها به خارج از کشور قاچاق و در آنجا به فروش می رسد و ارز آن با نرخ آزاد و گران تر به بازار بر می‌گردد که این شرایط  خود تولید کننده محصول نمی‌توانند با واسطه‌ها برای صادرات رقابت داشته باشد.

وی افزود: برخی از صنایع نیز برای صادرات محصولات خود را به صورت ریالی به فروش می رسانند که آنها نیز مشکلاتی برای بازگشت ارز حاصل از صادرات خود به کشور دارند.

بختیاری گفت: ارز حاصل از صادرات حتما به کشور باید باز گردد اما صنایع در این شرایط مشکلاتی برای تحقق این امر دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختلافات بین کادر فنی و مدیرعامل به استقلال ضربه زد/ ناهماهنگی دفاع آبی‌ها در نبود رافائل سیلوا
  • اختلافات بین کادر فنی و مدیرعامل به استقلال ضرر زد/ ناهماهنگی دفاع آبی ها در نبود رافائل سیلوا
  • سقوط اف-۱۶ نیروی هوایی سنگاپور
  • دوربین امنیتی جدید شیائومی رونمایی شد
  • تعیین نام شرکت‌ها هوشمند می‌شود/ حذف فیزیکی دفاتر قانونی از ۳۱ اردیبهشت
  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور
  • بهبود توان تفکیک مکانی دمای سطح با روش محققان دانشگاه تهران
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • رزمایش اتمی روسیه با «تسلیحات غیر راهبردی»