Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب از پلاک کوبی بیش از ۲۷۲ هزار راس دام سبک و سنگین در این شهرستان خبر داد.

محرمعلی دیانتی مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب ، اظهار کرد: طرح هویت گذاری دام با هدف مقابله با قاچاق دام از اوایل سال ۹۸ در برخی شهر‌های مرزی استان آذربایجان غربی شروع شد که در شهرستان میاندوآب نیز از نیمه دوم سال ۹۸ اجرای این پروژه شروع و در خصوص نقل و انتقال دام این امر محقق شده و احشامی که از این شهرستان به شهر‌های دیگر انتقال یافته اند، هویت گذاری برروی آن‌ها صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: با هدف هویت دار کردن دام و اجرای برنامه‌های اصلاح نژادی، تاکنون حدود ۲۵۰ هزار و ۱۵۰ راس دام سبک و ۲۲ هزار راس دام سنگین با مشارکت شبکه دامپزشکی و مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان هویت گذاری و پلاک کوبی شده است.

دیانتی  گفت: شهرستان میاندوآب با توجه به موقعیت جغرافیایی خود و قرار داشتن مابین دو رودخانه بزرگ زرینه رود و سیمینه رود و توان تولید کل علوفه‌ی مورد نیاز شهرستان و حتی صدور بخشی از علوفه‌ی تولیدی به استان‌های مجاور را دارد.

این مسئول ادامه داد: این شهرستان با دارا بودن تعداد ۷۳ هزار و ۳۹۹ رأس دام سنگین و ۴۳۵ هزار رأس دام سبک و تولید سالیانه ۵۰۳۰ تن گوشت قرمز و بیش از ۹۸ هزار تن شیر خام یکی از قطب‌های مهم دامپروری استان محسوب می‌شود.

وی از همه دامداران وپرورش دهندگان دام خواست جهت کسب اطلاعات بیشتر و تسریع در امر پلاک کوبی وبیمه دام خود به مدیریت جهاد کشاورزی و مراکز مایه کوبی دام‌های شهرستان مراجعه کنند.

دیانتی گفت: بر اساس دستور العمل اجرایی هویت دار کردن دام کشور اطلاعات کامل دام و دامداران در سامانه هویت گذاری و اصلاح نژاد دام ثبت و برای دام‌های سبک و سنگین یک بارکد ملی ۱۵رقمی صادر و نصب می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: میاندوآب جهاد کشاورزی آذربایجان غربی مایه کوبی جهاد کشاورزی هویت گذاری پلاک کوبی دام سبک راس دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۳۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: با برنامه ریزی و مدیریت مناسب ، پیش از بارش باران، ۱۲ هزار تن گندم خریداری شده از کشاورزان به سیلو‌های مرکز استان و استان‌های همجوار منتقل شده بود.
علیپور افزود: خوشبختانه در بارش سامانه اخیر، هیچ خسارتی به گندم‌های برداشت شده شهرستان خنج وارد نشده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی پیش از بارش باران هشدار‌ها و آموزش‌های لازم به کشاورزان شهرستان داده شد.

دیگر خبرها

  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • تشدید برخورد با خودرو‌های هنجارشکن در میاندوآب
  • تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در میاندوآب
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن