Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: جلسه هیئت دولت به رسم همیشه در چهارشنبه این هفته نیز با حضور رئیس جمهوری و اعضای هیئت وزیران در حال برگزاری است.

به گزارش خرداد، رئیس جمهوری این روزها با توجه به عدم حضور فعالانه در فضای رسانه ای و مدیریتی کرونا با انتقاداتی مواجه شده است. روز گذشته نیز نایب رئیس مجلس از نامه لاریجانی به رهبری برای تصدی فرماندهی ستاد مقابله با کرونا توسط رئیس جمهوری و موافقت رهبر انقلاب با این موضوع را خبر داده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حال روحانی در جلسه هیئت وزیران از مواجهه با کرونا سخن گفته که اهم اظهارات وی به نقل از خبرگزاری ها در ادامه می آید.
*حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در جلسه هیات دولت اولین اقدام در راه قطع زنجیره کرونا را ضد عفونی عنوان کرد.
*وی بر عدم جابجایی و تردد تاکید کرد.
* وقتی می‌گوییم سفر خطرناک است منظور سفر داخل استان هم هست که خطرناک است. توصیه این است حتی الامکان تردد به حداقل ممکن تقلیل یابد.

*به اعتقاد من جابجایی تعطیلات عید به زمان بعد از موضوع کرونا امکانپذیر نیست.

*زیارت امام از راه دور هم می‌شود. نوروز فرصت شیوع بیشتر نباشد بلکه نوروز را برای پیروزی بر این ویروس قرار دهیم.

*در تماس‌هایی که با استانداران چند استان در روزهای گذشته داشتم به من گفتند که مصرف آب در این روزها بالا رفته است و مشکل داریم، من تاکید می‌کنم مردم ما نباید هیچ نگرانی در حوزه آب، برق، انرژی و سوخت داشته باشند.

*وزارت خارجه و شخص وزیر خارجه درخصوص روابط با دیگر کشورها و دریافت کمک‌های خارجی با تمام توان فعال هستند و تلاش می‌کنند.

*بخش آموزشی ما اگرچه در این ایام تعطیل است و اینکه در چه زمانی کلاس شروع به کار خواهد کرد مشخص نیست اما همه‌ توان خود را به کار گرفتند که مردم بتوانند با استفاده از صداوسیما و فضای مجازی آموزش را پیگیری کنند تا در این حوزه ضعف ایجاد نشود.

*در جلسه ۱۷ اسفند شورای عالی امنیت ملی مصوبات مهمی داشتیم و رهبری همه را تایید کردند و یک پشتوانه بسیار قوی و خوبی در حمایت از این مصوبات به وجود آمده که در نتیجه‌ آن ستاد ملی هرچه تصویب می‌کند همانند مصوبات شورای عالی امنیت ملی برای تمام ارکان و نهادها اعم از نیروهای مسلح و نهادی‌های عمومی حتی در برخی موارد برای بخشی خصوصی لازم الاجرا است، در این مصوبات وزارت کشور وظیفه سنگینی برعهده دارد.

*دوستان بدانند که در هر هفته حداقل یک جلسه با ریاست و مدیریت من برگزار می‌شود، شنبه گذشته این جلسه برگزار شد، شنبه آینده نیز برگزار خواهد شد، این جلسات در ایام تعطیلات نوروزی نیز برقرار است و اگر من مشکلی داشته باشم آقای معاون اول در این جلسات حضور پیدا خواهد کرد.

*وزیر راه مسئولیت سنگینی دارد تا مسیرها برای تردد جاده‌ای به ویژه تردد میان ایران و کشور های همسایه باز باشد، همچنین اپلیکیشن‌ها ظاهرا درست عمل نمی‌کنند چراکه در برخی موارد قطار ظرفیت فروش بلیط دارد اما اپلیکیشن دسترسی خرید نمی‌دهد، لازم است این موارد رسیدگی و پیگیری شود تا مردم بتوانند رفت و آمد‌های ضروری خود را انجام دهند، البته از مردم می‌خواهیم در صورت امکان تا جایی که می‌توانند از  رفت و آمد و سفر غیرضروری بپرهیزند و در منازل خود بمانند.


* بانک مرکزی و وزارت اقتصادی مصوبات بسیار خوبی داشتند که روز یکشنبه هفته آینده با حضور اعضای اتاق، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی و سازمان بررسی خواهیم کرد.
*هر امکانی در اختیار دولت باشد از آن استفاده خواهد. بحث اقساط را دنبال خواهیم کرد و مشکلات را بر طرف خواهیم کرد.
* نکته دیگری که باید تاکید کنم این است که به شایعات نباید توجه کنیم، این شایعات در فضای مجازی، رسانه‌های داخلی حتی به صدا و سیما هم می‌رسد باید یک دیوار حفاظتی برای این شایعات بگذاریم. نگاه می‌کنم گوینده خبری دلش برای رئیس‌جمهور تنگ می‌شود و می‌گوید دو روز  است از رئیس‌جمهور خبری نیست! خب همه سرکارشان هستند و تلاش می‌کنند.
* نگذارید شایعات روح مقاومت مردم را دچار خدشه کند، از کرونا خطرناکتر ترس، وحشت و اضطراب است. پزشکان می گویند این ویروس خطرناک‌تر از آنفولانزار نیست. ممکن است به فردی که آنفولانزا دارد بگویند چیزی نیست اما تا می‌گویند کرونا دارد همان اول بسم الله نصف روحیه می‌رود و فکر می‌کند کرونا مساوی با پایان زندگی است.
* گاهی اوقات آماری منتشر می‌شود که واقعیت ندارد، مثلا می‌گویند وضعیت فلان استان خوب نیست از استاندار می‌پرسم تعداد فوتی‌ها چقدر است می‌گوید ۱۲ نفر، می‌گویم بهبود یافتگان چقدر بودند می‌گوید ۱۲۰ نفر ؛ ۱۲ نفر فوتی دیده می‌شود اما ۱۲۰ بهبود یافته خیر.
*من نمی‌گویم ویروس را کوچک بشماریم اما می‌گویم ترس و اضطراب در دل مردم نیندازیم.
* مبارزه با کرونا دو بال دارد یک بال آن اقدامات وزارت بهداشت و درمان و اقدامات بخش‌هایی مختلف دولت است و بال دیگر آن نیز به همکاری مردم باز می‌گردد، اگر مردم هکاری نکنند دیرتر به نتیجه می‌رسیم و در صورت همکاری زودتر از این مساله عبور خواهیم کرد.
*به طور مفصل درباره قرنطینه در هیات دولت صحبت کردیم همه به اتفاق معتقد بودند برخی کارها در ظاهر خوب است اما مشکلاتی دیگر به وجود می‌آورد، بنا شده است که در خروجی برخی شهرها افراد چک شوند و درصورتی که مشکلی داشتند آنها را به مراکز درمانی بفرستند، اما در ورودی‌ها این کار انجام نمی‌شود چرا که ممکن است کسی هزار کیلومتر راه را آمده باشد، نمی‌توان از حضورش درشهر جلوگیری کرد.
*هر روزی که ستاد مقابله با کرونا اعلام کند چک کردن افراد در خروجی شهرها شروع خواهد شد، تصریح کرد: بهترین کار این است که تردد را به حداقل ممکن برسانیم و هر چه بیشتر در خانه بمانیم امن تر خواهیم بود و سلامت خود و خانواده را بیشتر حفظ می‌کنیم.
برچسب ها: روحانی ، کرونا ، هیئت دولت

منبع: خرداد

کلیدواژه: روحانی کرونا هیئت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۳۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید

به گزارش خبرآنلاین محمدمهاجری در روزنامه اعتماد نوشت:آقای ذوالنور به افول جایگاه مجلس اشاره کرده و به عنوان نمونه، دخالت‌های بیرونی در قانونگذاری را برشمرده است. با اینکه طبق قانون اساسی، قانونگذاری منحصرا در اختیار مجلس قرار دارد، اما سال‌های زیادی است که نهادهایی همچون شورای انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی و... دستورالعمل‌هایی را ابلاغ می‌کنند که در حکم قوانین لازم‌الاجراست. آقای ذوالنور نخستین چهره سیاسی نیست که چنین انتقادی را بیان می‌کند. پیش از او نمایندگان دوره‌های قبل مجلس - به خصوص آقای علی مطهری - بارها این موضوع را گفته‌اند، اما دوستان اصولگرا همچون جناب ذوالنور حاضر به پشتیبانی از این ایده نشدند.

جای این پرسش جدی وجود دارد که چرا چنین جراتی وجود دارد که جایگاه مجلس نادیده گرفته شود و شعار در راس امور بودن آن عملیاتی نشود؟بگذارید از همین انتخابات اخیر مجلس در اسفند 1402 شروع کنیم. متاسفانه فرآیندی که از ماه‌ها قبل آغاز شد و مجلس یازدهم هم با اصلاح قانون انتخابات به آن کمک کرد، شرایطی را به وجود آورد که مجلس دوازدهم از هم‌اکنون با شائبه ناکارآمدی مواجه شود.

بخش بزرگی از نمایندگان مجلس یازدهم که شاید آقای ذوالنور هم جزو آنها باشد مدتی قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم از آقای رییسی دعوت کردند وارد میدان رقابت ریاست‌جمهوری شود. این اقدام اگر در قالب یک فعالیت تعریف شده حزبی صورت می‌گرفت کاملا قابل دفاع بود، زیرا وقتی یک حزب سیاسی از کاندیدایی حمایت می‌کند مسوولیت اقدام خود را هم می‌پذیرد. اما اقدام فردی نمایندگان مجلس یازدهم معنای اقدام حزبی نداشت، بلکه نمایندگان استقلال خود را به حراج گذاشتند و عملا چک سفید امضا به رییس دولت دادند و به همین دلیل همه نمایندگانی که آن نامه را امضا کردند، باید در برابر ناکارآمدی دولت سیزدهم پاسخگو باشند. انتخابات مجلس دوازدهم متاسفانه با مشارکت کم صورت گرفت و آرای نمایندگان نیز بسیار پایین بود و از جمله در تهران، نفر اول کمی بیش از 500هزار رای (معادل5درصد رای واجدان شرایط شرکت در انتخابات) کسب کرد.در اکثر حوزه‌های انتخابیه نیز افراد منتخب کمی بیش از 20درصد آرا را به خود اختصاص داده‌اند.

حتما آقای ذوالنور توجه دارند که هر چه پایگاه مردمی مجلس (و البته ریاست‌جمهوری) ضعیف‌تر باشد، نهادهای دیگر حاکمیت تلاش می‌کنند نقش آن را در مقدرات کشور کمرنگ کنند. مجلس دوازدهم علاوه بر ضعف پیش گفته، به مدد شورای محترم نگهبان از چهره‌های خاصی برخوردار شده که برخی از آنها به تنهایی قادر به نابودی حیثیت کل مجلس ‌هستند.

جای شکرش باقی است که یکی از این افراد با تذکر رهبر معظم انقلاب، دست‌کم تا اطلاع ثانوی از تنش‌زایی و پرخاشجویی فاصله گرفت، اما باید منتظر ماند و با آغاز مجلس جدید، فصل تازه‌ای از هنرنمایی این گروه را به تماشا نشست. دقیقا آنچه را آقای ذوالنور از بابت پایین آمدن شأن مجلس نگرانش است، همان چیزی است که خود او حتی اگر در ایجادش موثر نبوده، در برابر آن سکوت تاییدآمیز داشته است.

با این همه اگر بخواهیم خوشبینانه به آسیب‌شناسی نماینده محترم قم بنگریم و فرض کنیم که او با این نگاه به دنبال اصلاح مجلس است، گریزی نیست جز اینکه امیدوار باشیم همین مجلس ضعیف کم رای، نقایص خود را با عملکرد مثبت جبران کند. حساب‌کشی جدی و دقیق از دولت، نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی و برخورد بدون رودربایستی با وزرای ضعیف و شخص رییس‌جمهور و نیز آتش نزدن قراردادهای بین‌المللی (که حتما جناب ذوالنور آن را به یاد دارد!) می‌تواند کفاره‌ای برای جبران اشتباهات گذشته باشد. امید که آقای ذوالنور - که از الان در قامت کاندیدای ریاست مجلس- سخن می‌گوید، حتی اگر به چنین منصبی هم نرسید، در رفع آسیبی که آن را فهم کرده است، برآید. 21302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899334

دیگر خبرها

  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود
  • تعطیلات ۲ روزه آخر هفته از نگاه دولت رئیسی /واردات خودرو به کجا رسید؟
  • نظر دولت درباره تعطیلات آخر هفته؛ پنجشنبه یا شنبه‌ها؟
  • آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته | پاسخ ایران به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا | آخرین وضعیت حقابه هیرمند
  • آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته | تقویت همکاری‌های امنیتی ایران و پاکستان از اهداف سفر رئیسی
  • بهادری جهرمی: دولت پیگیر حقابه هیرمند بوده و خواهد بود/ توسعه و تقویت همکاری‌های امنیتی بین تهران و اسلام آباد یکی از اهداف سفر رئیسی به پاکستان / تداوم برنامه‌های حمایتی دولت از کشاورزان در سال جاری / آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته