Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، «ماشین‌های ابزار» ماشین‌ها و یا دستگاه‌هایی هستند که به طور مکانیکی و یا هوشمند و متصل به کامپیوتر کار شکل دهی بر روی قطعات فلزی را انجام می‌دهند.

یک شرکت دانش‌بنیان در کشور توانسته است با تولید چندین مدل از ماشین‌های ابزار علاوه بر اشتغال‌زایی برای ۱۰۰ نفر به بیش از ۱۰ کشور دنیا صادرات داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرتور هوسپیان مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان درباره نوع فعالیت و تولیدات این شرکت گفت: این شرکت در زمینه طراحی و تولید چندین مدل ماشین ابزار، ماشین مخصوص، اجزا ماشین، اتوماسیون و قطعه و قالب مشغول به فعالیت است.

این فعال فناور ادامه داد:‌ متاسفانه نمونه مشابه این محصولات به صورت غیر قانونی و قاچاق وارد کشور می‌شود ضمن این که این محصولات به صورت کار کرده و یا دست دوم با عمر بالای ۲۰ سال هستند که به کشور وارد می‌شود.

وی از کشورهای آلمان و ژاپن به عنوان کشورهای سازنده اصلی با سطح فناوری بالا نام برد و افزود: کشورهای آمریکا، چین و تایوان نیز در رده میانی تولیدکنندگان اصلی این گونه ماشین آلات هستند.

این فعال فناور به موضوع صادرات اشاره و بیان کرد: تولیدات این شرکت به کشورهای ارمنستان، رومانی، لهستان، روسیه و بسیاری از کشورهای عربی منطقه صادر شده است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان گفت: مقام معظم رهبری همواره بر کمک و حمایت از تولیدکنندگان داخل تاکید دارند ولی متاسفانه برخی از مدیران ترجیح می‌دهند که این قبیل محصولات  را از دیگر کشورهای تولیدکننده با قیمت بسیار بالا خریداری کنند.

هوسپیان همچنین از مدیران و مسئولین کشور درخواست کرد جلوی ورود غیر قانونی این قبیل تجهیزات به کشور را بگیرد و نیز خواستار حضور بیشتر شرکت‌های تولیدکننده داخلی در مناقصات کشور شد.

به گفته وی تا پیش از این حدود ۲۰۰ نفر در این شرکت مشغول به کار بودند ولی اکنون این میزان به ۱۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

این فعال فناور اضافه کرد: با تولیدات این شرکت حدود ۲ هزار نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار هستند.

کد خبر 4874841 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان صادرات کالا فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی ایالات متحده آمریکا گوگل تولید شرکت هواوی اینترنت موبایل فناوری فضایی ناسا امنیت اطلاعات شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۴۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،حجت الاسلام سید مهدی خاموشی رئيس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از نمایشگاه اینوتکس بازدید کرد.

وی در حاشیه بازدید خود از این نمایشگاه گفت: اصولا علم و دانش در هر کشوری مولفه قدرت آن کشور است و عزت ملی و اقتدارملی را بالا می‌برد همانطور که در گام دوم به آن توصیه شده است.

وی به تاثیر برپایی هر ساله نمایشگاه اینوتکس بر تقویت علمی جوانان و نقش آن در گسترش تولیدات داخلی اشاره داشت و افزود: ما نمونه این توجه بر علم و نوآوری در کشور را در وعده صادق که ترکیب چندعلم و تخصص کشور بود دیدیم و این بر اقتدار کشور ما در جهان افزود.

خاموشی تصریح کرد: فناوری منزلت می‌آورد و موجب عدم ارزبری از کشور و ارزآوری به داخل می‌شود. تکیه کشور نباید بر نفت خام باشد و تولید محصولات توسط پژوهشگران چندین برابر می‌تواند ارزآوری داشته باشد.

وی با اشاره به نمایشگاه امسال و آخرین دستاورد‌های به‌نمایش گذاشته شده گفت: من به پژوهشگران کشورمان تبریک می‌گویم و خوشحالم دانشگاه‌هایمان توانسته‌اند در سطحی گسترده به تولید بپردازند و دولت وظیفه حمایت از آنها را دارد و این مهم به تثبیت اقتدار کشور و فخر ملی ما کمک می‌کند.

وی ادامه داد:  برپایی نمایشگاه اینوتکس به افزایش فخر ملی کمک می‌کند و جایگاه ایران در جهان خیلی بهتر خواهد شد.شرکت‌ها در تمام ملیت‌ها می‌آیند تا در این نمایشگاه غرفه بگیرند و به تبادل دانش بپردازند و صد‌ها جلسه و کنفرانس علمی برپا می‌شود و این به رشد بازار ما کمک می‌کند.

وی ادامه داد: رئیس جمهور چند سال پیش مطرح کرد ما با دیپلماسی دانش‌بنیان بحث می‌کنیم و این بدان معناست که قدرت سیاسی و اقتدار در دانش نوین است و قدرت نمایی ما در عرصه دانش بنیان مسلط‌ترین نوع دیپلماسی است.

وی به نقش پارک فناوری پردیس در این انسجام و وحدت نخبگان و دانش پژوهان اشاره کرد و اظهارداشت: تاریخچه پارک پردیس نشان می‌دهد که این رویداد سال به سال رو به رشد است.

وی در خصوص استفاده این نهاد از فناوری‌های تولید کشور گفت: سازمان اوقاف خودش را موظف می‌کند در مولدسازی‌ها دنبال دانش‌بنیان‌ها برود و ما می‌توانیم در سهام دانش‌بنیان‌ها مشارکت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین