Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز جانشین ستاد استانی مبارزه با کرونا در البرز گفت: شرایط استان در مقابله با کرونا تحت کنترل است اما اگر قرار باشید قصور و کوتاهی از سوی مدیری صورت گیرد باعث شیوع بیماری به سایر نقاط استان شده و فاجعه انسانی رخ خواهد داد.

علی درویش پور روز چهارشنبه ۲۱ اسفند در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا از اعمال کنترل شدید ورودی‌ها و خروجی‌های استان برای مقابله با کرونا ویروس خبر داد و گفت: استان البرز به دلیل شرایط خاص و ویژه از جمله مسیر عبوری چندین استان کشور، حضور یک میلیون نفر حاشیه نشین، وجود چندین ندامتگاه و زندان پتانسیل شیوع و اپدیمی کرونا ویروس را دارد به همین دلیل باید تمامی افرادی که به این استان وارد یا خارج می‌شوند تحت کنترل بهداشتی و درمانی قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درویش پور اظهار کرد: خوشبختانه با فرماندهی مطلوب دکتر شهبازی استاندار البرز تا امروز به رغم درگیری استان البرز با کرونا ویروس وضعیت بحرانی در استان وجود ندارد اما این بدان معنا نیست که شهروندان در مقابله با این ویروس کوتاهی  کنند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: به رغم هماهنگی‌ها و تعاملات بین دستگاهی و همچنین همراهی دستگاه قضایی استان، نیروهای نظامی و انتظامی نسبت به سایر استان‌های کشور از جمله؛ قم، اراک، مازنداران و گیلان که در همسایگی استان البرز قرار دارند، شرایط استان در مقابله با کرونا تحت کنترل است اما اگر قرار باشید قصور و کوتاهی از سوی مدیری صورت گیرد باعث شیوع بیماری به سایر نقاط استان شده و فاجعه انسانی رخ خواهد داد.

این مسئول با تاکید بر اینکه مدیران استان باید با تعصب مصوبات ستاد کرونا را عملیاتی کنند، خاطر نشان کرد: از مدیران تمامی دستگاه‌های اجرایی استان، نیروهای بازرسی، نیروهای نظامی و انتظامی و ... انتظار داریم نه از سر تکلیف بلکه با تعصب نسبت به عملیاتی کردن مصوبات ستاد اقدام نموده و با بسیج تمامی امکانات و پتانسیل های خود نسبت به مقابله با کرونا ویروس اقدام کنند.

جانشین ستاد استانی مبارزه با کرونا در البرز با بیان اینکه هرگونه قصور و کوتاهی در اجرای مصوبات ستاد منجر به پیگیری حقوقی خواهد شد، افزود: عواقب هرگونه قصور و کوتاهی متوجه تمامی شهروندان است. در این راستا تمامی مردم و مسئولان باید با حساسیت با این موضوع برخورد کنند تا بتوانیم نسبت به پاکسازی استان از این ویروس موفق عمل کنیم.

وی یادآور شد: استان البرز تاکنون توانسته است به همت سربازان حوزه بهداشت و درمان نسبت به پیشگیری و درمان افراد مبتلا به کرونا اقدامات شایسته ای انجام داده و رتبه چهارم کشور را در برخورد با کرونا ویروس به دست آورد اما اگر شهروندان به اصول پیشگیری و قرنطینه در منزل توجهی نداشته باشند تمامی زحمات پزشکان و پرستاران از بین خواهد رفت.

قرنطینه خانگی مهمترین راهکار در کنترل شیوع بیماری کرونا است

درویش پور در ادامه سخنان خود مهمترین راهکار در کنترل شیوع بیماری کرونا را قرنیطیه خانگی عنوان کرد و گفت: به توصیه همکاران دانشگاه علوم پزشکی رعایت قرنطینه خانگی و کاهش ترددها به هر طریق ممکن در کنار رعایت اصول بهداشتی و نظافت روزانه و مرتب منازل با مواد ضد عفونی کننده مهمترین راهکاری است که می تواند در کاهش و کنترل بیماری موثر واقع شود.

مسئولان در کاهش تعداد پرسنل ادارات تدبیر کنند

وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه از جمله مصوبات ستاد کرونای استان کاهش تعداد نیروهای اداری بوده است، خاطر نشان کرد: کاهش تعداد نیروها و پرسنل ادارات از جمله مصوبات این ستاد بوده است که به مدیران دستگاه های اجرایی اعلام شده است. در این راستا مدیران با توجه به شرایط اداری و سازمانی خود با اتخاذ تدابیر مناسب باید تعداد نیروهای خود را به یک سوم رسانده و از موارد قانونی از جمله دورکاری، موافقت با مرخصی پرسنل و ... استفاده کنند.

درویش پور اعلام کرد: تعطیلی آرامستان‌های استان در پنجشنبه آخر سال، تعطیلی امامزاده‌های استان، بازارچه ها، مراکز پذیرایی و اقامتی، باشگاه ها و لزوم تهیه ماسک و دستکش از سوی مراکز فروش مواد غذایی و فروشگاه ها و اصناف مختلف از دیگر تاکیدات جانشین ستاد استانی مبارزه با کرونا در البرز بود.

به گفته وی هرگونه تجمعی ولو دو یا سه نفره نیز می تواند عاملی برای بروز فاجعه ای بزرگ باشد که باید از سوی شهروندان به دقت مورد توجه قرار گیرد.

درویش پور همچنین تصریح کرد: استفاده از ظرفیت های رسانه ای و روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان برای آگاهی بخشی بیشتر به مردم و اغنای آنان برای کاهش ترددها و مدیریت جو روانی برای گذار از این دوره مهمترین گامی است که می تواند مسئولان را برای یاری رساندن به  مردم همراهی کند.

گفتنی است ضدعفونی معابر و خیابان های استان از سوی شهرداری ها، توزیع به لحظه کالاهای احتکاری در میان مردم، استفاده از ظرفیت های استانی و تجهیز سالن ها و سوله های برای قرنطینه موقت بیماران بهبود یافته، یکصدایی در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم، ارائه آمار و اطلاعات مرتبط از سوی رئیس دانشگاه ها علوم پزشکی به منظور انعکاس اخبار موثق به مردم، نظارت بر عملکرد مراکز درمانی و بیمارستان ها از سوی دانشگاه علوم پزشکی، بسیج تمامی امکانات برای ضدعفونی معابر و خیابان ها با همکاری بسیج و سپاه، همکاری با دانشگاه  علوم پزشکی در اجرای طرح  بیماریابی در محلات از دیگر مصوبات این ستاد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی استانداری البرز کرونا ویروس قصور و کوتاهی مصوبات ستاد ستاد استانی شیوع بیماری ستاد استان علوم پزشکی درویش پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۴۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن مددی دادستان عمومی و انقلاب استان البرز با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه قضائی کرج که منجر به ورود به موقع و مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی به وسعت ۱۱۰ هکتار شد گفت: در پی دریافت گزارش جهاد کشاورزی در خصوص آغاز تغییر کاربری در «اراضی کلوان» بخش آسارا و منطقه «خدایار خان» ماهدشت اقدامات قانونی در این خصوص با نظارت دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان اجرایی شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با اعلام اینکه این اقدامات در دو عملیات جداگانه انجام شده است، اضافه کرد: در منطقه «خدایار خان» ماهدشت وسعت ۹۰ هکتاری و در «اراضی کلوان» بخش آسارا وسعت ۲۰ هکتاری در معرض تغییر کاربری بودند، اقدامات مقتضی نسبت به اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی به اجرا رسید.

وی با اعلام اینکه ارزش اراضی اعمال قانون شده در دو عملیات، ۵,۹۰۰ میلیارد تومان است و با اشاره به اقدامات قانونی انجام شده اظهار داشت: در این عملیات تفکیک، قطعه بندی و دیوارکشی ۵۷ مورد، بنا و ویلای غیرمجاز ۱۰ مورد، محوطه سازی ۲۶ مورد، دپوی مصالح ۱۳ مورد و همچنین موارد متعددی اعم از ایجاد راه، گودبرداری و انشعابات غیرمجاز گاز، برق و آب قلع و قمع شد.

مددی با یادآوری دستاوردهای سند تحول و تعالی در پیگیری از جلوگیری تغییر کاربری اراضی و تعدی به منابع طبیعی، تصریح کرد: مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی در دوره «تحول و تعالی قوه قضائیه» نیز با سیاست‌های دادگستری کل استان البرز ادامه خواهد داشت و قطعاً اجاره تعدی غیرقانونی به اراضی کشاورزی را نمی‌دهیم.

کد خبر 6090651

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد خودرو در ورودی و خروجی‌های آذربایجان‌غربی
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • Home Assistant قصد دارد از یک پلتفرم به یک برند مصرف‌کننده تبدیل شود
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛شنبه هشتم اردیبهشت
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد