Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیلمانی دشتکی با بیان اینکه مدیران با کار فرهنگی زمینه ساز اجرای دستورالعمل های ستاد استانی مقابله با کرونا و تنظم بازار باشند، گفت: مکان های عمومی، بازار و کشتارگاه های دام و طیور به صورت جدی تحت نطارت قرار گیرند.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام استاندار ایلام، در نشست ستاد تنظیم بازار استان، اظهار کرد:  همه مسئولان و مدیران دستگاه های اجرایی باید نهایت  تعامل ویژه را با مردم برای عبور از شرایط کنونی کشور و شیوع بیماری کرونا داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«قاسم سلیمانی دشتکی» گفت: در این شرایط که مردم مسائل و مشکلات زیادی از جمله در بحث اقتصادی و کرونا دارند باید نهایت تعامل با آنان ایجاد شود و در این راستا هیچ قصوری از هیچ مسئولی پذیرفته نیست.

 

وی  تصریح کرد: در راستای اجرای دستورالعمل های مختلفدر این شرایط لازم است  که مسئولان ابتدا با مردم صحبت کنند و با اقناء افکار عمومی، زمینه اجرای امور پیش رو را فراهم کنند.

 

استاندار ایلام  با تاکید بر نظارت جدی بر بازار، یادآور شد: در این شرایط به جهت پیشگیری و کنترل بیماری کرونا از یک طرف خواستار ماندن مردم در خانه هستیم و از طرفی بازار هم نباید تعطیل شود، بلکه با اجرای تمهیدات لازم و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی مایحتاج مردم نیز تامین شود.

 

استاندار ایلام در ادامه به کشتار غیرمجاز دام در استان اشاره کرد و گفت: باید بر امور قصابی ها نطارت بیشتر و فرهنگ سازی شود که اول قصابان مواظب سلامت خود باشند و دوم با دوری از کشتار غیر مجاز از سلامت مردم مراقبت کنند.

 

وی با تاکید بر فرهنگ سازی در راستای  کشتار بهداشتی دام در استان، ابراز کرد: باید با کار فرهنگی مضرات کشتار غیر بهداشتی دام و احتمال  بروز بیماری‌های مشترک انسان و دام توجیه شود.

 

سلیمانی دشتکی در پایان خواستار جلوگیری از خرید دام از مناطق الوده به ویروس کرونا شد و  خاطرنشان کرد: خرید و کشتار دام از مناطق آلوده کشور به استان ممنوع است و همه باید مواظبت کنند که دام از این مناطق به استان وارد نشود.

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: تنظیم بازار کرونا ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۴۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت

بررسی بازار موبایل نشان می دهد برخی از اقلام موبایل های دکمه ای موجود در بازار، نسبت به قیمت تمام شده با احتساب سود واردکننده و عوارض گمرکی، اختلاف قیمت قابل توجهی دارند. - اخبار اقتصادی -

مهدی عبقری، دبیر سابق انجمن موبایل در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ضمن اشاره به اهمیت تولید با کیفیت تلفن های همراه در داخل کشور گفت: در سال گذشته انجمن تولیدکنندگان تلفن همراه عنوان کرد که ظرفیت تامین 3 میلیون گوشی تلفن همراه را دارد و این تقاضا را مطرح کرد که واردات این دسته از تلفن های همراه ملغی شود.

عبقری ادامه داد: در نهایت نظر وزارت صمت بر این شد که برای حمایت از تولید داخل واردات به طور کامل ممنوع نشود اما محدودیت هایی ایجاد شود. البته با توجه به صحبت های اخیر وزیر صمت منتظر نظر نهایی این وزارت خانه و همچنین قوه قضاییه در خصوص اصالت گوشی های تولید شده در کشور با برند خارجی هستیم.

وی افزود: نکته ای که وجود دارد این است که برخی از شرکت هایی که در لیست رسمی خودشان یک گوشی از برند نوکیا را به قیمت 950 هزار تومان قیمت گذاشتند (که در بازار قیمت این گوشی به 1 میلیون و 300 هزار تومان هم می رسد) قیمت بسیار پایین تری باید عرضه کنند.

عبقری گفت: لازم به ذکر است، قیمت مدل اصلی این مدل تلفن همراه در بازار امارات 45 درهم است و مدل های کپی آن حدود 15 درهم قیمت دارد. بنابراین با نرخ درهم 11 هزار 200 تومانی در مرکز مبادله، احتساب عوارض گمرکی، و 18 درصد سود واردکننده این محصول، نهایت قیمت آن باید حدود 600 هزار تومان باشد.

وی ادامه داد: این در حالی است که هم اکنون در فاکتورهای رسمی این گوشی 950 هزار تومان و در بازار حدود 1 میلیون و 200 تا 300 هزار تومان به دست مشتری می رسد. البته این فروض برای زمانی است که از اصالت کالا اطمینان داشته باشیم چرا که همانطور که اشاره شد های کپی این محصول در بازار امارات 15 درهم است.

عبقری گفت: نکته ی دیگری که وجود دارد این است که قیمت این کالا در سامانه ارزش گذاری گمرک 60 درهم است در حالی که هم اکنون در بازار دوبی نهایت قیمت این محصول 45 درهم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن
  • غیرمسلمانان به کشتار مردم غزه اعتراض کرده اند ولی خبری از اعتراض در بلاد اسلامی نیست
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت