Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@03:14:06 GMT

راه‌اندازی خط تولید محلول ضد عفونی کننده دست

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۲۴۷۱۲

راه‌اندازی خط تولید محلول ضد عفونی کننده دست

خط تولید محلول ضدعفونی کننده یا آنتی‌سپتیک(antiseptic) دست در شرکت‌های تجهیزات پزشکی هلال ایران وابسته به سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر راه‌اندازی شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ این محلول ضد عفونی دست و سطوح، طبق فرمولاسیون توصیه شده از طرف سازمان جهانی بهداشت WHO تهیه و تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محلول غیر خوراکی فقط برای مصرف موضعی و با استفاده از ایزوپروپیل الکل، هیدروژن پراکساید و گلیسیرین تولید شده است.

در هشدارهای مصرف این محلول ضد عفونی دست تاکید شده که روی زخم باز و به مخاط چشم اسپری نشود و دور از دید و دسترس کودکان نگهداری شود.  

با راه اندازی این خط تولید، روزانه ۱۰ هزار لیتر ماده ضدعفونی کننده (پنج هزار لیتر در شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران و پنج هزار لیتر در شرکت داروسازی سها) در اندازه های پنج و یک لیتری در گالن هایی با نشان سیب سلامت تولید می شود که این امر گامی برای تأمین سلامت جامعه در مقابله با ویروس کرونا خواهد بود.

خط تولید این محصول در چند روز گذشته براساس تقاضای شدید مردم و بعد از ورود کرونا ویروس به کشور، با افزایش درخواست این ماده ضد عفونی کننده در بازار مواجه بوده ایم، به همین منظور با تلاش شبانه روزی متخصصین و کارکنان شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران و شرکت داروسازی سها، این محلول ضدعفونی آنتی سپتیک به مرحله تولید رسیده است.

 تولید این محلول ضدعفونی کننده یا آنتی سپتیک (antiseptic) دست تا زمانی که کشور برای مقابله با ویروس کرونا (کووید – ۱۹) به آن نیاز داشته باشد، ادامه خواهد داشت.

 ضد عفونی کننده یا محلول آنتی سپتیک(antiseptic) به گروهی از مواد شیمیایی گفته می شود که عوامل بیماری زایی چون ویروس ها، باکتری ها، قارچ ها و نظایر آن را از بین برده و از گسترش و رشد آن ها جلوگیری می کنند.  

 از این محصول ضد عفونی کننده می توان برای از بین بردن میکروب ها و آلودگی های دست، ابزار و وسایل و سطوح مختلف در مکان هایی چون منازل، مهد کودک ها، مدارس، رستوران ها، مطب های پزشکان، درمانگاه ها و مصارف خاص پرسنل بیمارستانی استفاده کرد.

در آیین افتتاح و راه اندازی این محلول آنتی‌سپتیک و ضدعفونی کننده دست محمود رضا پیروی دبیرکل جمعیت هلال احمر، حسن صفاریه سرپرست سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر، ظاهر رستمی مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران و بهرام غیبی مدیرعامل شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ضدعفونی کرونا ویروس کرونا کرونا در ایران محلول ضدعفونی ضدعفونی دست تجهیزات پزشکی هلال ایران ضد عفونی کننده ضدعفونی کننده هلال ایران محلول ضد راه اندازی خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۴۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، به طور کلی در جهان کمبود ذخایر خون برای انتقال این ماده حیاتی وجود دارد که یکی از دلایل این امر افزایش جمعیت مسن با تقاضای بیشتر برای خون و فقدان اهداکنندگان است. با این وجود اگر انبوهی از ذخایر خونی هم وجود داشته باشد، به راحتی نمی توان از آن استفاده کرد.

هر گروه خونی (آ، ب یا آ ب) یا هر گروه دیگری با وجود آنتی ژن های آ و ب متصل به زنجیره های قندی (oligosaccharide) روی سطح گلبول های قرمز شناسایی می شود. سلول های خونی در گروه اُ هیچ آنتی ژنی ندارند. هنگام انتقال خون باید گروه خونی اهداکننده و دریافت کننده یکسان باشد. در غیر اینصورت سیستم ایمنی به سلول های خونی اهداشده حمله و آنها را نابود می کند. این امر واکنشی مرگبار در پی خواهد داشت.

در همین راستا محققان دانشگاه فنی دانمارک(DTU) و دانشگاه لوند سوییس از آنزیم های تولید شده توسط یک باکتری معمول در روده برای حذف کردن آنتی ژن های آ و ب از گلبول های قرمز استفاده کردند. ماهر ابوهاشم یکی از مولفان ارشد تحقیق در این باره می گوید: برای نخستین بار کوکتل های آنزیمی جدید نه تنها آنتی ژن های معرف آ و ب را حذف کردند بلکه انواع دیگری از آنتی ژن که تصور نمی شد برای ایمنی انتقال خون چالش برانگیز باشند، را نیز حذف کردند.

باکتری روده کارگشای تولید گروه خون جهانی

همانطور که گفته شد، اصطلاح گروه خونی براساس ترکیبی از آنتی ژن های موجود روی سطح گلبول های قرمز خون هر فرد تعیین می شود. منظور ابوهاشم از انواع دیگر آنتی ژن در حقیت آنتی ژن های گروه خونی کشف شده از زمان کشف چهار گروه خونی در 120 سال گذشته تاکنون است.

محققان روی باکتریومی به نام Akkermansia muciniphila تحقیق کردند که در غشای روده انسان های سالم وجود دارد. همانطور که از نام آن، muciniphila، پیداست، این باکتری عاشق موسین، جزء اصلی مخاطی است که غشای داخل روده تولید می کند. باکتری مذکور از آنزیم ها برای تجزیه موسین ها برای ایجاد منبع کربن، نیتروژن و انرژی استفاده می کند و به طور اتفاقی، علاوه بر ظاهر شدن روی گلبول های قرمز در آنتی ژن های گروه خونی در غشای پوشش مخاطی وجود دارد.

نکته مهم درباره مخاط روده این باکتری است که می تواند روی ماده مذکور زندگی کند و بیشتر اوقات آنزیم هایی دارد که ساختار قند مخاطی را می شکند.

محققان 24 آنزیم باکتریایی را روی نمونه های خون آزمایش کردند و متوجه شدند آنها در تبدیل گروه خونی آ و ب به یک خون جهانی کارآمد هستند. عملکرد آنها در مقابل آنتی ژن ب نسبت به آ بسیار تاثیرگذارتر بود. ابوهاشم در این باره می گوید: ما به تولید خون جهانی از اهداکنندگان با گروه خونی ب نزدیک هستیم. البته باید تحقیقات بیشتری برای تبدیل گروه های خونی پیچیده تر آ انجام داد. تمرکز اصلی ما اکنون این موضوع است که آیا موانع دیگری در این زمینه وجود دارد یا خیر و اینکه چگونه می توان آنزیم های بدنمان را طوری ارتقا داد تا به هدف نهایی تولید خون جهانی دست یافت.

این تحقیق در ژورنال نیچر میکروبیولوژی منتشر شده است.

کد خبر 6092973 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • صنایع نساجی هلال احمر ایران
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر