Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی گفت: شرکتهای دانش‌بنیان آذربایجان‌غربی برای مقابله با کرونا آمادگی کامل داشته و پارک علم و فناوری توان تامین نیازهای استان و استان‌های همجوار را دارد. ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۱ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

علی‌محمد نیکبخت در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درارومیهاظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان آذربایجان‌غربی برای مقابله با کرونا آمادگی کامل داشته و پارک علم و فناوری توان تامین نیازهای استان و استانهای همجوار را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پارک علم و فناوری در راستای رسالت خود در توسعه کسب و کار دانش‌بنیان و افزایش کارآفرینی و استفاده از نوآوری و گروه‌های جوان و دانشگاهی، در مجموعه خود حدود 90 شرکت را مستقر کرده که در قالب مرکز رشد و موسسات و برخی در قالب شرکت‌های دانش بنیان مشغول فعالیت هستند.

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی در ادامه در خصوص اقدامات این مجموعه در قبال شیوع بیماری کرونا گفت: در بحران به وجود آمده، برخی شرکت‌های مستقر‌ در پارک علم و فناوری، محصولاتی تولید کردند و برخی شرکتها نیز دارای قابلیت‌های جنبی هستند که می‌تواند در مهار این بحران، پیشگیری، درمان، همچنین اطلاع‌رسانی و کاهش شیوع آن بسیار مفید واقع شوند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه پارک علم و فناوری استان در مواد شوینده، اسپری‌ها و مواد ضدعفونی کننده با ترکیبات نوآورانه، از توانایی‌ها و ظرفیت‌های بسیار خوبی برخوردار است و ساخت و تولید انبوه دستگاهی که بدون پاشیدن مواد ضدعفونی محیط‌های بسته را ضدعفونی می‌کند نیز از دستاوردهای مهم پارک علم و فناوری استان است.

‌نیکبخت افزود: اخیرا یکی از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری توانسته دستگاهی را بر مبنای اوزون، بسازد که بدون اینکه سمپاشی یا محلول پاشی روی سطحی انجام شود، بتواند آن را پاکسازی کند و در حال حاضر از این دستگاه در کشورهای توسعه یافته استفاده می‌شود و در این مجموعه بومی‌سازی شده و هم اکنون آماده عرضه است.

آیا آزاد شدن بودجه پارک علم و فناوری استان ایلام با تماس تلفنی استاندار شدنی است؟از احداث پارک علم و فناوری صنعت نفت تا تسهیلات تازه صندوق نوآوری و شکوفایی14 میلیارد یارانه تجاری‌سازی فناوری به شرکت‌های پارک علم و فناوری خراسان تخصیص یافت

وی همچنین در خصوص توانمندی پارک در تولید دیگر محصول مورد نیاز برای مقابله با کرونا گفت: یکی دیگر از ظرفیت‌های پارک علم و فناوری، استفاده از دوربین‌های حرارتی، تب‌سنج‌ها و سنسورهای ترمال یا حرارتی است که توسط دو شرکت دانش بنیان تولید و عرضه شده ‌و حتی یکی از شرکت‌ها قادر است این دوربین‌ها را روی کوادکوپترهایی که خود می‌سازد مستقر کند و به صورت گروهی یک فضایی را مانیتور کند و همچنین همین شرکت قادر است محلول پاشی گسترده خیابانها  و معابر عمومی را انجام دهد.

نیکبخت در پاسخ به این  سئوال که آیا پارک علم و فناوری توان تولید محصولات گفته شده  را دارد تصریح کرد: برخی از این محصولات به تولید انبوه  و به بازار مصرف رسیده، برخی دیگر نیازمند مجوزهای لازم است و بنابراین پارک علم و فناوری نامه‌هایی را به مراکز و مراجع مختلف و وزارت بهداشت ارسال کرده تا صدور مجوزها تسریع شود.

وی به تولید ماسک در این مجموعه هم اشاره کرد و افزود: ماسک نوینی که توسط یکی از شرکت‌ها تولید شده تست‌های اولیه را رد کرده و تستهای حیوانی را پشت سر گذاشته و می‌تواند جلوی ورود ویروس کرونا را بگیرد و بنابراین جزو محصولات راهبردی محسوب شده و آماده برای جذب سرمایه ‌گذار است و در این راستا مذاکرات متعددی با بخش خصوصی، مقامات مسئول و دست اندرکار انجام داده شده تا بتوان جذب سرمایه کرده و خط تولید این محصول را در استان مستقر کنیم.

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی گفت: ارزش افزوده اقتصادی مبتنی بر محصولات نوآورانه و دانش بنیان است و در سراسر جهان این یک اصل پذیرفته شده بوده و اگر مسئولان خواهان استان و کشور توسعه یافته هستند، موتور محرکه  اقتصادی آن، شرکتهای دانش‌بنیان محسوب می‌شود، چیزی که در پارکهای علم و فناوری به منصه ظهور رسیده و در حال توسعه و گسترش است، پس انتظار بر این است که تعامل بیش از این باشد به ویژه از سوی مسئولان حاکمیتی استان و به پارک توجه بیشتری داشته باشند چون بازدیدهای متعدد می‌تواند دید مسئولان را به پارک‌ها و مراکز رشد اصلاح و وسیع تر بکند.

وی خاطرنشان کرد: از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی نیز برای دیدن محصولات دعوت می‌شود چون بسیاری از شرکت‌های پارک علم و فناوری جزو بنگاه‌های کوچک و متوسط محسوب می‌شوند و سرمایه در گردش پایینی دارند و بنابراین می‌توان با جذب سرمایه‌گذار و جذب سرمایه‌های سرگردان، کارآفرینی رونق پیدا کند و مشکلات بسیاری در اقتصاد استان حل شود.

نیکبخت در خصوص توانایی تامین نیاز بازار و بازارهای همجوار هم گفت: بخشی از محصولات پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی در سایر استان‌ها به فروش می رسد و حتی در سال جاری صادرات به کشورهای عراق، آذربایجان، افغانستان و ترکیه نیز وجود داشت.

انتهای پیام/7548/ش

R7548/P/S6,48/CT16

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارک علم و فناوری آذربایجان غربی پارک علم و فناوری توان برای مقابله با کرونا دانش بنیان جذب سرمایه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۴۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر علیرضا رهایی در آیین افتتاح موزه دانشگاه امیرکبیر، دنیای امروز را دنیای علم و فناوری توصیف کرد و افزود: آنچه که موجب تفوق و برتری کشورها محسوب می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

وی ادامه داد: اگرچه که در کشورما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد ولی خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات مقام معظم رهبری و تاسیس و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد.
رهایی با بیان اینکه کشور در مسیر تحولی در این حوزه قرار گرفته است، یادآور شد: ایجاد معاونت علمی و پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، خاطرنشان کرد: با این اقدام، ملزومات تحقق این شعارها مطرح شد که چه تحقیقات و توسعه‌ای رخ دهد تا صنعت دانش بنیان محقق شود. اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

وی این تولید را شامل تولید دانش بنیان ذکر کرد و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم نقش دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در این مسیر هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است و به اعتقاد به اینکه همه پتانسیل دانشگاه را باید در توسعه صنعت قرار دهد، نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.
وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز معلم، ابراز امیدواری کرد که اساتید این دانشگاه و سایر دانشگاه ها با درک شرایط خطیر امروز، مشاهده می کنند که کشور و نظام در یک موقعیت ویژه قرار گرفته است؛ از یک سو هجوم دولت‌های استکباری با اعمال تحریم‌ها علیه کشور و از سوی دیگر فشارهایی که بر ملت مظلوم فلسطین ایجاد و باعث شده مردم فلسطین شهدای بسیار زیادی به جهان اسلام تقدیم کنند.

ربیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: در این شرایط خطیر موضوعات و همکاری ها و استفاده از امکانات کشور به صورت بهینه قطعا بسیار مهم و جدی است و مسوولیت همه ما در این زمینه مهم تلقی می‌شود.

کد خبر 6092057

دیگر خبرها

  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد