Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسلام آباد طی ماه های اخیر تحولات اقتصادی مختلفی را تجربه کرده است که مربوط به گرانی های، ارتباط با FATF و به خصوص پیشبرد کریدور اقتصادی مشترک چین و پاکستان می شود. ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، قرار گرفتن اسلام آباد در چالش های اقتصادی به خصوص طی ماه های اول فعالیت عمران خان باعث شد تا دولت این کشور با مسائل مختلفی دست و پنجه نرم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکسپرس نیوز به نقل از «عبدالرزاق داود» مشاور اقتصادی عمران خان نوشت: با کم شدن چشمگیر مشکلات اقتصادی طی ماه های اخیر مقدار صادرات پاکستان نسبت به بازه زمانی مشخص در سال گذشته 13 درصد افزایش داشته است که این نوید یک خبر خوب را برای اقتصاد پاکستان می دهد.

وی تصریح کرد: چین و پاکستان همزمان روی 17 پروژه مختلف کار می کنند که تاثیر زیادی بر پیشرفت اقتصادی پاکستان دارد.

عبدالرزاق داود اضافه کرد: طی چند ماه اخر مقدار سرمایه گذاری های خارجی در کریدور اقتصادی مشترک چین و پاکستان (موسوم به سی پیک CPEC) افزایش داشته است.

از سوی دیگر یکی از کارشناسان اقتصادی پاکستان به نام «اورنگزیب عالمگیر» می گوید: افزایش سرمایه گذاری های خارجی در سی پیک به دلیل تلاش های یک ساله اخیر دولت عمران خان در سطح بین المللی است.

این اقتصاد دان معتقد است سی پیک می تواند شرایط در جنوب آسیا را به سود پاکستان تغییر دهد و برای صدها هزار جوان پاکستان موقعیت شغلی ایجاد کند.

یکی از دلایل نرم شدن FATF نسبت به پاکستان نیز طبق عقیده او این است که برخی کشورهای عضو گروه ویژه اقدام مالی در تلاش هستند تا سهمی در کریدور اقتصادی مشترک چین و پاکستان داشته باشند.

وی برای ادعاهای خود دلایلی نیز عنوان کرده و می نویسد: اخیرا آلمان و فرانسه اظهارات مثبتی در قبال پاکستان داشتند و اعلام کردند که اسلام آباد تلاش های خوبی برای مبارزه با تروریسم داشته است.

پیش از این دو کشور نروژ و پرتغال نیز اعلام کرده بودند که عملیات های ضد تروریستی در پاکستان موفقیت خوبی داشته و کشورهای اروپایی خواهان انتقال سرمایه در پروژه های اقتصادی پاکستان هستند.

یک اتفاق مثبت دیگر برای پاکستان سفر اخیر «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل بوده است که بازتاب بین المللی خوبی برای اسلام آباد به همراه داشته است.

دولت اسلام آباد برای شو تبلیغاتی خود از شاهزادگان اروپایی نیز استفاده کرده و طی ماه های اخیر میزبان شاهزادگان انگلیسی و هلندی بوده است که بازتاب مثبتی را برای این کشور به ارمغان آورده است.

چالش اصلی که دولت اسلام آباد با آن مواجه است وجود دشمنانی است که خواهان به حاشیه کشیدن پاکستان در منطقه هستند و مهم ترین آنها را می توان کشور هند دانست.

تلاش هند برای وارد کردن نام پاکستان در لیست سیاه FATF نشان می دهد که اسلام آباد برای ترمیم چهره خود در سطح جهانی نیاز به تلاش گسترده تر دارد و در صورت برداشتن گامی اشتباه ممکن است با عواقب جبران ناپذیری روبرو شود.

قرار گرفتن نام پاکستان در صدر لیست بهترین مقاصد گردشگری سال 2020 نشان از این دارد که اقدامات دولت عمران خان در مسیر درستی قرار دارد با این حال نباید از خطرات احتمالی یا حتی وقوع جنگ ناخواسته غافل شد، خطری که پیش از همه خود عمران خان بارها به آن اشاره کرده است.

برخی کارشناسان بر این باورند که تلاش اسلام آباد برای به نتیجه رسیدن صلح افغانستان نیز در موقعیت اقتصادی آینده این کشور کاملا موثر خواهد بود و به زودی پاکستان ثمره تلاش های خود را خواهد دید.

یادداشت ا افزایش روابط پاکستان و چین به تشکیل ائتلاف جدید اقتصادی در منطقه منجر می‌شود؟ملاقات روسای جمهور پاکستان و چین؛ رایزنی برای گسترش همکاری‌های مشترکسیاست‌های دوگانه آمریکا برای تضعیف پاکستان و چین/ ایران مهمترین هدف واشنگتن است + فیلم

انتهای پیام/.

R1475/P/S8,87,91/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اف ای تی اف اخبار"هند" اخبار "چین" اخبار "پاکستان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اف ای تی اف اخبار هند اخبار چین اخبار پاکستان اف ای تی اف اخبار هند اخبار چین اخبار پاکستان کریدور اقتصادی مشترک چین و پاکستان اسلام آباد طی ماه عمران خان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۵۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است

 علی فکری امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در حاشیه آغاز به کار رسمی ششمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق، اظهار کرد: امروز در آغاز به کار این کمیسیون کمیته‌های مقدماتی به بررسی می‌پردازند تا طی امروز و فردا طرفین متون یادداشت تفاهم و اسنادی که دو کشور در سفر مقامات بلندپایه طرفین به امضا برسد، با یکدیگر نهایی کنند.

وی ادامه داد: صورتجلسه مذاکرات طرفین فردا بعد از ظهر در نشست صحن علنی کمیسیون مشترک بین وزیر اقتصاد ایران و وزیر تجارت عراق به امضا خواهد رسید.

فکری به کمیته‌های بررسی اشاره کرد و گفت: پنج کمیته شامل کمیته‌های انرژی، حمل و نقل، تجارت، صدور خدمات فنی و مهندسی و سرمایه گذاری و مالی و بانکی می‌شود.

وی در خصوص دستاورد‌های این کمیته تصریح کرد: اکنون ۱۰ سند از سمت ایران در دست مذاکره است و ۱۳ سند دیگر نیز آماده است که اگر دو کشور به تفاهم برسند این ۲۳ سند برای مذاکرات و امضای نهایی در جریان سفر مقامات عالی رتبه می‌تواند آماده شود.

معاون وزیر اقتصاد اضافه کرد: علاوه بر این اسناد، برخی از پروژه‌های ویژه از جمله توسعه شهرک‌های صنعتی، متوازن سازی روابط اقتصادی بین دو کشور، سرمایه گذاری‌های مشترک بین دوطرف و رفع موانع تجاری چه حوزه مالی و بانکی و چه حوزه مقررات و قوانین وجود دارد را در این نشست پیش میبریم تا با تفاهم ایجاد شده، روابط دو کشور توسعه بیشتری نسبت به حال پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم