Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیتر شف گفت: بروکر سرمایه گذاری آمریکایی گفت: احتمالا کاهش قیمت نفت عمر کوتاهی دارد زیرا کاهش قیمت کل حباب بدهی آمریکا و سقوط دلار، قیمت نفت و دیگر کالاها را افزایش خواهد داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ قیمت های نفت را فراموش کنید، کل حباب دلار آمریکا در حال نزول است.

"پیتر شِف" بروکر سرمایه گذاری و صاحب‌ نظر امور مالی آمریکایی گفت که احتمالا کاهش قیمت نفت عمر کوتاهی دارد زیرا کاهش قیمت کل حباب بدهی آمریکا و سقوط دلار، قیمت نفت و دیگر کالاها را افزایش خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش تقاضای نفت به دلیل همه گیری کروناویروس که با توافق کاهش تولید اوپک تقویت شد، بازارهای آمریکا و جهان را به هم ریخته و تاجران را به سوی فروش وحشت زده سوق می دهد.

پیتر شِف معتقد است که آشفتگی موجود در بازار مطمئنا به شدت به صنعت نفت ضربه خواهد زد، اما این ضربه بسیار فراتر خواهد بود.

شِف با بیان اینکه شرکت های نفتی با سرمایه خوب از این بحران نجات خواهند یافت و در نهایت زمانی که افزایش قیمت ها آغاز شود از آن بهره می برند به راشاتودی گفت: "بسیاری از شرکت های انرژی بدهکار به وضوح در حال ورشکسته شدن هستند، نهایتا آنهایی که نجات می یابند در موقعیتی قرار می گیرند که درآمد بیشتری از افزایش مجدد قیمت نفت کسب می کنند. من انتظار دارم این اتفاق رخ دهد."

 

 

صنعت شِیل آمریکا در مرز سقوط است

با توجه به هزینه های بالای تولید و نگهداری احتمالا صنعت شِیل آمریکا با بدترین ضربه مواجه است.

شف گفت: "واقعا قیمت 50 تا 60 دلار برای هر بشکه کمترین حد برای نجات این شرکت ها است. ما حتی پیش از این هم چنین چیزی نداشتیم. این امر ویرانی های بسیاری را در پی خواهد داشت."

وی هشدار داد که ممکن است کاهش قیمت نفت، استخراج گاز را در کوتاه مدت ارزان تر کند، اما مصرف کنندگان نباید از این امر خیلی هیجان زده شوند زیرا بحران اقتصادی کنونی به سرعت این اثر را خنثی می کند.

بروکر سرمایه گذاری افزود: "مردم از قیمت های ارزان تر گاز بهره مند می شوند، اما این امر به طول نمی انجامد. مردم نباید به بیرون رفته و وسیله نقلیه بخرند و نباید فکر کنند که قیمت بنزین برای همیشه پایین خواهد ماند."

ممکن است بسیاری از آمریکایی ها فکر کنند خوب است که مبلغ زیادی برای بنزین پرداخت نمی کنند، اما بسیاری از آنها تقریبا شغل خود را از دست می دهند، بنابراین به هیچ وجه نیاز به رانندگی ندارند و پس انداز به اندازه کافی زیاد نخواهد بود.

حباب بدهی دلار در حال انفجار است

شِف معتقد است که سقوط قیمت نفت در مقیاس بزرگتر بخشی از روند نزولی است که بر کل حباب دلار آمریکا تأثیر می گذارد. میزان بدهی های عظیم درمیان هر بخش اقتصاد آمریکا روی هم انباشته شده اند.

وی گفت: "مشکل واقعی در اقتصاد آمریکا بدهی است. ما نه فقط به شرکت های نفتی بلکه به تمام انواع شرکت ها بدهی زیادی داریم."

برخلاف بحران مالی سال 2008، بعید است که آمریکا قادر به افزایش مجدد دلار باشد زیرا گلوله های کافی در اسلحه خود برای بزرگتر کردن این حباب ندارد و اکنون در مرز مقابله با عواقب بعدی بحران پیش رو است.

شِف گفت: "دلار در سال 2008 افزایش یافت، زیرا هر کسی آن را خریداری می کرد. این بار،‌ دلار در حال کاهش است، زیرا همه آن را می فروشند. این بازار خرسی کالا از جمله آنچه برای نفت رخ می دهد، عمر بسیار کوتاه مدتی دارد. چون روزی که دلار آغاز به سقوط کرد، تمام این قیمت ها از جمله قیمت نفت رو به افزایش است."

ممکن است دولت آمریکا سعی در ضمانت صنعت نفت خود داشته باشد، زیرا سقوط آن یک واکنش زنجیره ای راه می اندازد که واشنگتن را وادار به عجله و نجات بخش های دیگر اقتصاد خود می کند.

شِف افزود: "می خواهم بدانم آیا امکان این هست که آمریکا سعی در ضمانت صنعت نفت خود داشته باشد. امیدوارم که اینطور نباشد. ممکن است آنها مانند سال 2008 که بانک ها را ضمانت کردند، بسیاری از صنایع دیگر را نیز ضمانت کنند."

وی ادامه داد: "ممکن است آنها دوباره بانک ها را ضمانت کنند، اما به بانک ها توجه کنید، تمام بانک هایی که ادعا می کردند برای شکست در سال 2008 بسیار بزرگ هستند اکنون بزرگ تر هستند و من فکر می کنم آنها دوباره شکست خواهند خورد."

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کاهش قیمت حباب بدهی قیمت نفت قیمت ها بانک ها شرکت ها کل حباب سال 2008

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۵۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ |برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۷۱ سنت معادل ۰.۸۵ درصد کاهش به ۸۲ دلار و ۹۶ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت کاهش یافته و شدیدترین کاهش هفتگی را طی سه ماه گذشته تجربه کرده است. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات ضعیف اشتغال آمریکا و زمانبندی احتمالی کاهش نرخ بهره فدرال رزرو هستند.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 71 سنت معادل 0.85 درصد کاهش به 82 دلار و 96 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 84 سنت معادل 1.06 درصد کاهش، 78 دلار و 11 سنت معامله می‌شود.

فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را در جلسه هفته گذشته ثابت نگه داشت و سرمایه‌گذاران نگرانند بالا ماندن هزینه‌های وامگیری رشد اقتصاد را در آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا محدود کند.

پیش‌بینی قیمت 84 دلاری برای نفت در سال 2024کاهش 100 هزار بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک

نفت برنت بیش از 7 درصد و نفت آمریکا 6.8 درصد از ارزش خود را طی یک هفته گذشته از دست داده‌اند.

اطلاعات اقتصادی آمریکا نشان می‌دهد  اشتغال در این کشور آهسته‌تر از حد انتظار در آوریل رشد کرده و رشد سالانه دستمزدها هم پایین بوده است. بدین ترتیب تاجران تخمین می‌زنند بانک مرکزی آمریکا اولین بار در ماه سپتامبر نرخ بهره را پایین بیاورد.

فدرال رزرو در اجلاس هفته گذشته نرخ بهره را ثابت نگه داشت و دلیل آن را تورم بالا اعلام کرد. بالا ماندن نرخ بهره رشد اقتصاد را کند کرده و تقاضا برای نفت را پایین می‌آورد.

شرکت‌های انرژی آمریکا تعداد چاه‌های نفت و گاز فعال خود را برای دومین هفته پیاپی کاهش داده‌اند. تعداد این چاه‌ها در حال حاضر به پایین‌ترین تعداد از ژانویه 2022 رسیده است.

تعداد چاه‌های نفت و گاز آمریکا که اولین نشانه تولید این کشور در آینده است، 8 حلقه در هفته منتهی به سوم ماه مه کاهش یافته و به 605 رسیده است که بزرگترین کاهش هفتگی از سپتامبر 2023 را نشان می‌دهد.

تاثیر جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در افزایش قیمت نفت از بین رفته چون دو طرف در فکر یک آتش بس موقت هستند و مذاکرات صلح توسط میانجی‌های بین‌المللی ادامه دارد.

از طرف دیگر، اجلاس بعدی ائتلاف اوپک پلاس که از سازمان کشورهای صادر کننده نفت و متحدانش از جمله روسیه تشکیل شده قرار است در اول ژوئن برگزار شود.

طبق گفته برخی منابع، اگر تقاضا برای نفت افزایش پیدا نکند، این ائتلاف کاهش تولید داوطلبانه خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/64

 

دیگر خبرها

  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • طلای جهانی پس رفت
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ |برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!