Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشکان شیرازی و رئیس های بیمارستان های شهر از دغدغه های خود می گوید، همه آنان به قرنطینه شهر اعتقاد دارند، آنان از مردم می خواهند در خانه بمانند، یکی از آنان می گوید: «اگر الان قرنطینه انجام نشود، پیک بیماری بیشتر می شود.»

خبرگزاری شبستان - شیراز:

«کووید 19» همان کرونا، ویروسی که همچنان در سطح جهان می تازد و قربانی می گیرد، بر اساس آمارهای جهانی بعد از چین که این ویروس از آن شیوع پیدا کرد، ایتالیا و چند کشور دیگر از جمله ایران، کانون های بحران هستند و آمارهای زیادی از مبتلایان به این بیماری را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی کشورهای همچون چین و ایتالیا با قرنطینه شهرهای خود از شیوع بیشتر آن جلوگیری کردند، اما این موضوع هنوز در ایران به سرانجام نرسیده است، رئیس بخش ویژه بیمارستان «علی‌اصغر (ع)» شیراز می گوید: آمار در ایران به لحاظ فوت افراد بر اثر کرونا، پس از چین و ایتالیا قرار دارد و اگر محدودیت‌ ها اعمال نشود به طور حتم آمار فوتی ها بر اثر این ویروس افزایش می یابد.

«ابوالفضل درانی نژاد» ادامه می دهد: همکاران ما خسته هستند و توانی ندارند بهترین کمک مردم به این عزیزان، در خانه ماندن و رعایت نکات بهداشتی است.

مسئولین، هنرمندان و ورزشکاران مختلف از مردم خواسته اند تا خانه های خود را ترک نکنند، چرا که به گفته رئیس هیئت پزشکی ورزشی استان فارس، اگر این ویروس میزبانی پیدا نکند، زنجیره قطع خواهد شد و پس از آن ویروس ریشه کن می شود؛ «کاوه باشتی»، پیش از این در جمع خبرنگاران که به شکل غیرحضوری برگزار شده بود، گفته بود: اگر مردم نکات بهداشتی و درخانه ماندن را رعایت کنند، 2 ماه دیگر این ویروس ریشه کن خواهد شد.

اما انگار هنوز برخی از مردم درک نکرده اند که چه خبر است، بر اساس آنچه که رئیس بخش ICU بیمارستان «علی اصغر (ع)» شیراز عنوان کرد: مسئولین باید ترس به جا را به مردم انتقال دهند و سعی کنند مردم را متوجه کنند که کسی از منزل خود خارج نشود؛ «وحید خالو» می گوید: درمانی برای این بیماری وجود ندارد و اگر مردم آن را جدی نگرفته و رعایت نکنند از این پس هر روز شاهد مرگ 10 نفر بر اثر کرونا خواهیم بود.

برخی در شبکه های مجازی می گویند: اگر قرنطینه شکل بگیرد کسب و کارها چه می شوند، اما رئیس بخش ویژه بیمارستان «علی اصغر (ع)» شیراز می گوید: ما هم نگرانی کسب و کار مردم را داریم اما اگر قرنطینه نشود، کسی باقی نخواهد ماند که کسب و کار ادامه داشته باشد؛ «ابوالفضل درانی نژاد»، که در برخی از لحظات صحبت با ناراحتی و بغض حرف می زد، ادامه می دهد: فارس الان آرامش پیش از طوفان را تجربه می کند و اگر قرنطینه شکل نگیرد شرایط این استان همچون برخی استان های دیگر اسف ناک می شود.

«خالو» می گوید: باید مسئولین امر شهر را به حالت تاریک در آوردند و پرچم ها نیمه بر افراشته باشد، متاسفانه برخی از مدیران فقط آمار را می دانند و کی می خواهند واقعیت را لمس کنند، بیایید مسائل و ملاحظات سیاسی را کنار بگذارید و اگر تاکنون فارس توانسته مقاومت کند به این خاطر است که مردم جلوتر از مسئولین هستند و خود رعایت می کنند؛ «عنایت الله رحیمی»، استاندار فارس در پاسخ به این موضوع می گوید: اینطور نیست که مسئولین کاری نکرده باشند هر چه که اعم از تعطیلی مدارس و کنترل ها و محدودیت های دیگر، در استان شکل گرفت، تصمیم مسئولین بود که پس از آن توسط مسئولین کشوری نسخه برداری و اعلام شد.

وی که با ناراحتی از مرگ فردی گفت که چند روز بود وی را زنده نگهداشته بودند، یادآور می شود: من و همکارانم قیافه وی را تا ابد فراموش نخواهیم کرد، عدم ارائه آمار به مردم زشت نیست، آنچه که زشت است مرگ مردمی است که این بیماری آنها را از پای در می آورد.

رئیس بخش ICU بیمارستان «علی اصغر (ع)» شیراز ادامه می دهد: چرا باید خبر مرگ مریضی را که چند روز برای درمانش زحمت کشیدم، را بشنوم، از این کوتاه آمدن ها خسته شده ایم.

رئیس بیمارستان «شهید رجایی» شیراز پیرامون کرونا و اطلاع مردم، می گوید: باید از تمام ابزار تبلیغاتی برای آموزش همگانی استفاده شود چرا که انگار مردم از عمق موضوع خبری ندارد، اینکه ساعت اداری را به قبل بر می گردانند، مردم فکر می کنند که روال به حالت عادی برگشته است.

«امیررضا مصباحی»، با تاکید بر اینکه فارس در مدیریت کرونا پیشرو بوده است، اظهار می دارد: همه صنف ها باید بسیج شوند و عمق موضوع را به اطلاع مردم برسانند، باید بگویند که بحران جدی است، اینکه با دستگاه تب سنج در مبادی ورودی شهر، افراد کنترل می شوند، علمی نیست چرا که دما با دمای بیرون تداخل می کند و دمای صحیح را نمایش نمی دهد.

وی با اشاره به اینکه باید جریمه های سنگین برای افرادی که واحدهای خصوصی اقامتی را اجاره می دهند، درنظر گرفته شود، می گوید: اینکه مدارس تعطیل شده ولی شهربازی ها آفر می زنند، اصلا همخوانی ندارد، تمام نقاط تجمعی از جمله اماکن مذهبی، مساجد، رستوران ها، کافی شاپ ها و برخی صنوف باید تعطیل شوند و برخی اصناف باید از پیک موتوری برای خدمات غیرحضوری استفاده کنند.

مصباحی بر لزوم ایجاد ممانعت برای سفرهای درون و برون شهری تاکید می کند و می گوید: مردم باید بحران را متوجه شوند، مسئولین عجله کنید که زود دیر می شود.

رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رئیس بیمارستان «شهید فقیهی»، با اشاره به اینکه این بیمارستان، برای نگهداری بیمارهای ریوی در نظر گرفته شده و افرادی که تست کرونای آنان مثبت می شود را به بیمارستان «علی اصغر (ع)» می فرستد، می گوید: این بیمارستان به مادران باردار مشکوک به کرونا خدمت رسانی می کند.

«سید محمدکاظم تدین»، با یادآوری این مطلب که آمار بیماری کرونا در قم، گیلان و تهران وحشتناک است، همکاران ما در این استان ها فرصت احیای مریض را ندارند، ادامه می دهد: اکنون بیمارستان «علی اصغر (ع)» آور لود (پر شده) است و بیمارستان «شهید چمران» برای پشتیبانی در نظر گرفته شده است.

وی می گوید: همین 20 روز قبل که یک مقام ارشد در گیلان وضعیت را عادی گزارش می کرد اما امروز تختی برای پذیرش بیمار کرونا ندارد، ما الان مسئولیم و اگر کاری نکنیم، چند روز دیگر پشیمان خواهیم شد، ایجاد محدودیت شدید لازم است چرا که 2 هفته دیگر به پیک بیماری می رسیم.

رئیس بیمارستان مرکزی شیراز (MRI) هم با اشاره به اینکه فارس پنج میلیون نفر جمعیت دارد و کشور با تحریم، بسته شدن خطوط هوایی و غیره مواجه است، از این رو اعمال قرنطینه لازم می دانم، می گوید: هر چه دیرتر اقدام کنیم، بیشتر تحت آثار منفی پیک بیماری قرار می گیریم.

«محمدرضا خشنود» با بیان اینکه باید شهر بر اساس مناطق شهرداری و یا کلانتری تقسیم شود و نیروهای فعال مدنی و بسیج پای کار بیایند و ستادهای محله ای تشکیل شود، تاکید می کند: ترافیک باید در شهر محدود شود و نباید اجازه داد که در رستوران ها و اماکن غیر ضروری مثل آرایشگاه های زنانه تجمع ایجاد شود آگاهی بخش، تشخیص و رمان باید بسیار جدی گرفته شود.

وی با یادآوری این مطلب که باید مطب های غیر ضروری در خیابان زند شیراز تعطیل شود و پزشکان این منطقه به عنوان ستون دوم در نظر گرفته شوند، ادامه می دهد: نذر و سفره های نذری محدود شود و به اقشار نیازمند که در خانه قرنطینه می شوند، تعلق بگیرد.

«مصباحی» می گوید: فارس، استان های همجوار را هم پوشش می دهد و تجهیزات مستهلک تر می شود و از این رو تامین مواد لازم به هزینه زیاد نیاز دارد؛ «تدین» ادامه می دهد: امروز نیاز است سی تی اسکن، 75 ساله بیمارستان «شهید فقیهی» جایگزین شود.

«تدین» می افزاید: مراکز پزشکی و دولتی در استان مشغول تلاش هستند و 50 درصد نیروهای بیمارستانی پرسنل ثابت نیستند اما در بحران تمام آنها پای کار آمده اند؛ «مصباحی» ادامه می دهد: معوقات پزشکان و پرساران 18 ماه است پرداخت نشده و مراکز درمانی با چالش مالی هم مواجه هستند که نیاز به تامین هزینه از محل ستاد بحران در شرایط حاضر لازم به نظر می رسد.

«خالو» از فوت یکی از کارکنان بیمارستان «شهید بهشتی» شیراز بر اثر کرونا خبر می دهد؛ «خشنود» می گوید: بار پیک کرونا بر دوش کادر درمان و پزشکان است و در خط مقدم جبهه هستند؛ و «تدین» ادامه می دهد:  امکانات نداریم طبق پروتکل وزارت بهداشت از کادر درمانی حفاظت کنیم از این رو باید مسئولین حتما یاری رسان ما باشند، امروز پزشکان، کادر درمانی و خدماتی در معرض استهلاک جسم و روح هستند.

«مصباحی» در پایان می گوید: پزشکان و درمانگران، ایثارگرانه در تلاش هستند و رزمنده نیستند که شهید شوند و مسئولان باید از جان آنها حمایت کنند، کم کاری مسئولان نباید موجب فوت کادر درمان شود؛ که با تشویق حاضران مواجه شد.

«رحیمی» هم از ارائه طرح قرنطینه به «حسن روحانی»، رئیس جمهور خبر می دهد و می گوید: امیدوارم اختیار این موضوع به استان محول شود.

آنچه که در پایان به آن اشاره کرد اینست که مسئولین باید سرعت عمل بیشتری در تصمیم گیری برای کاهش تردد در شهر را در نظر بگیرند، تصمیمی که هر ثانیه زودتر گرفته شود، نتیجه بهتری خواهد داشت و مردم هم باید بدانند از تردد غیر ضروری در خیابان ها خودداری کنند و در منزل بمانند.

گزارش: محسن تورع

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: کرونا در فارس پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ویروس کرونا کرونا شیراز ادامه می دهد علی اصغر رئیس بخش بر اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۷۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس هیأت مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال با حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی رئیس کل دادگستری استان گیلان دیدار کرد.

«حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی» رئیس کل دادگستری استان گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای صورت گیرد.

رئیس شورای قضائی استان یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و تصریح کرد: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مساله چای سنواتی نباید موجب خدشه دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

وی حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان نمود و افزود: اراده همه مسؤولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع گردد.

این مقام ارشد قضائی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده اضافه کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

وی تصریح کرد: تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه باشد و چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء گردد.

کد خبر 6090030

دیگر خبرها

  • عصبانیت سرمربی لیگ برتری؛ از جیب شهر ما ۱۰۰ میلیارد برای خرید پرسپولیس دادند
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • ادای احترام جانشین رئیس گروه مشاورین نظامی فرمانده معظم کل قوا به شهدای هویزه
  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • آیت الله مکارم شیرازی: مردم از گرانی، فوق العاده رنج می‌برند
  • خودکشی از رزیدنت‌ها به پزشکان رسیده؛ چرا دکتر سمیرا آل‌سعیدی خودکشی کرد؟/ «خودکشی پزشکان به‌مثابه یک انتحار اجتماعی است»
  • اجرای طرح عفاف و حجاب دغدغه پلیس و مطالبه بر حق مردم است
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • پزشکی به شرط کسب درآمد