Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی گفت: اسکناس ها یکی از آلوده ترین بسترهای شیوع کرونا در جامعه هستند. به همین دلیل بانک مرکزی اقدام به صدور بخشنامه عدم توزیع اسکناس نو در کشور نمود. لذا امسال به هیچ عنوان اسکناس نو توزیع نخواهد شد.

حسن مونسان در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین عنوان کرد: به جهت حفظ سلامت مردم و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، توسط بانک مرکزی توزیع اسکناس نو نه تنها در استان بلکه در سطح کشور ممنوع شده است و هیچ برنامه ای در این خصوص نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع به سلامت جامعه کمک شایان خواهد کرد.

وی اظهار کرد: توصیه می کنم اگر افرادی می خواهند به بستگان و عزیزانشان در سال نو، عیدی بدهند از طریق درگاه های الکترونیکی و نرم افزارهای بانکی این کار را انجام دهند. در حال حاضر این بستر آماده و فعال است و بسیار مناسب و پسندیده است که حتی به بهانه کرونا، از امسال مردم عیدی های خود را به صورت الکترونیکی اهدا کنند.  

وی بیان داشت: با توجه به توصیه و دستور وزارت بهداشت، دید و بازدیدهای عید باید به حداقل برسد و ما نیز برای سلامت جامعه لازم است  که تابع دستورالعمل های وزارت بهداشت باشیم. به همین دلیل شرایط برای انتقال عیدی به صورت الکترونیکی بسیار فراهم است. از مردم تقاضا دارم جهت حفظ سلامتی و جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا از هدیه دادن پول نقد به یکدیگر خودداری کنند.

مونسان خاطرنشان کرد: جدیدا بانک مرکزی با صدور بخشنامه ای، بانک ها را از دریافت وجه نقد ممنوع کرده است. به عبارت دیگر از این به بعد در شعب بانک ها حق دریافت وجوه نقدی مردم را نخواهند داشت و این مسایل صرفا از طریق الکترونیکی انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: حتما مطلع شده اید که تاکنون چند نفر از پرسنل خدوم بانکی کشور بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را ازدست داده اند و از این موضوع بسیار متاسفیم. بخشنامه عدم دریافت وجه نقد در بانک ها به سلامت جامعه و نظام بانکی و بانکداری کشور کمک شایانی خواهد کرد.

وی در خصوص رکود بازار و وضعیت مالی کسبه و عدم توانایی در پرداخت اقساط به بانک ها یادآور شد: براساس مصوبه شورای پول و اعتبار و ابلاغ بانک مرکزی تمامی بانک ها موظفند برای صاحبان کسب و کارهایی که خسارت دیده و زیان دیده اند، از دریافت اقساط وام ها در اسفندماه سال جاری  و فرودین و اردیبهشت سال آینده صرفنظر کرده و آن را به انتهای دوره وام منتقل کنند.

وی تصریح کرد: در صورت تخلف بانک ها، گزارش های بازرسان و ناظرین به مراجع ذیصلاح ارسال خواهد شد و مطابق قانون با آنها برخورد خواهد گردید. مردم هم می توانند در صورت بروز تخلف شکایات خود را از طریق سایت بانک مرکزی ارسال کنند. هر چند که اعتقاد دارم که هیچ کدام از بانک ها از دستورالعمل بانک مرکزی تخطی نخواهند کرد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا هنوز برخی از بانک ها به مشتریان، پیامکی در مورد سررسید اقساط ارسال می کنند گفت: به اعتقاد من اگر پیامکی هم ارسال می شود مربوط به دوران قبل از دستورالعمل بانک مرکزی است. هنوز یک ماه از این موضوع نگذشته است که بانکی بخواهد پیامک جدیدی را ارسال کند. طبیعتا این پیامک ها مربوط به اقساط عقب مانده است.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی مطرح کرد: به مردم توصیه می کنم اگر کار ضروری ندارند به هیچ عنوان به بانک مراجعه نکنند. امیدوارم که مردم و مشتریان بیش از پیش به سمت نرم افزارهای بانکی و انتقال وجه به صورت الکترونیکی هدایت شده و از این قابلیت بسیار ارزنده بیش از پیش بهره مند شوند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: توزیع اسکناس نو بخشنامه بانک مرکزی حسن مونسان بانک مرکزی اسکناس نو بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۷۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند

یادگار احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه سامانه یکتا سامانه جدیدی است که رسالت آن ساماندهی اصناف و مکاسب است، تاکید کرد: همه مکاسب و اصناف باید در سامانه یکتا ثبت نام و کد مرتبط با آن صنف و فعالیت اقتصادی را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه به عبارت دیگر سامانه یکتا همان جواز کسب اما به صورت الکترونیکی است، افزود: کسانی که جواز کسب کاغذی دارند با مراجعه به این سامانه می‌بایست جواز الکترونیکی کار خود را نیز دریافت کنند.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان سمنان بیان کرد: ۲۵ اردیبهشت ماه آخرین مهلت استفاده از از درگاه ملی مجوزها موسوم به یکتا است و از اصناف می‌خواهیم که در این راستا اقدام کنند.

احمدی با بیان اینکه دریافت مجوزهای الکترونیکی کسب و کار چندان دشوار نیست، گفت: اطلاعات هویتی و برخی مجوزها در این سامانه قرار می‌گیرد تا افراد بتوانند جواز الکترونیکی دریافت نمایند.

وی افزود: در راستای اجرای اصل ۴۴ تمام مجوزهای کسب و کارها باید الکترونیکی شود و لذا همه اصناف باید به سایت «مجوز» مراجعه و شناسه یکتای خود را دریافت کنند و این کار حتی با تلفن همراه و در دست داشتن کارت ملی و سریال کارت ملی، امکان پذیر است.

رئیس سازمان صمت استان سمنان بیان کرد: تقویت هوشمندسازی خدمات دولت به اصناف یکی از مزیت‌ها و البته هدف گذاری‌های سامانه یکتا سامانه هوشمند سازی مجوزهای کسب و کار است.

کد خبر 6095457

دیگر خبرها

  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین
  • سه بانک دیگر به فهرست ارائه دهندگان خدمت چک الکترونیکی اضافه خواهند شد
  • شناسه یکتا در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • «شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیت
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات