Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حسین قربانی صبح امروز در جمع خبرنگاران از جان باختن ۳۳ نفر در گیلان به علت ویروس کرونا خبر داد و اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات بیمارستان‌های گیلان درصددیم از ظرفیت خوب خیران سلامت داخل کشور و حتی خارج کشور استفاده کنیم و تاکنون در این امر موفقت‌هایی به دست آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده وزیر بهداشت در گیلان در خانه ماندن و عدم تردد در خیابان‌ها را همچنان بهترین روش برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا در سطح کشور تلقی کرد و افزود: در راستای اجرای طرح بسیج ملی مقابله با کرونا از مردم سراسر گیلان تقاضا داریم به سامانه salamat.gov.ir مراجعه کرده و اطلاعات خود را وارد کنند.

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس مشارکت ۲۷ درصدی مردم گیلان در طرح غربالگری و بسیج ملی مقابله با کرونا را قابل قبول توصیف کرد و بیان داشت: با تکمیل پرسشنامه مربوطه و ورود شماره تلفن توسط هر فرد پیامکی در مورد وضعیت سلامتی برایش ارسال شده و به ترتیب به افرادی که مشکوک به این بیماری باشند کمک می‌شود.

قربانی فعال شدن آزمایشگاه‌های گیلان برای خدمات‌رسانی به مردم را مورد اشاره قرار داد و با تأکید بر اینکه روزانه ۱۰۰ تست کرونا در استان انجام می‌شود عنوان کرد: تعداد کل بیمارانی که در گیلان تحت مراقبت و بستری هستند هزار و ۶۲۰ نفر است و از این میان بیش از ۲۰۰ نفر فوتی به علت بیماری‌های تنفسی، آنفلوآنزا و کرونا داشتیم.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس قرنطینه خانگی را بهترین راه جهت پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا در گیلان اعلام کرد و افزود: با توجه به اینکه ما در پیک گسترش ویروس کرونا قرار داریم، اما دیروز بعد از گذشت حدود ۱۶ روز ورودی مبتلایان به بیمارستان‌های گیلان کاهش یافته که دلیل اصلی آن بحث قرنطینه خانگی است.

او از تلاش مراکز درمان گیلان جهت رسیدگی به بیماران کرونایی خبر داد و با بیان اینکه ۳ هزار و ۸۰۰ تخت در مراکز دولتی و هزار و ۲۰۰ تخت در بیمارستان‌های خصوصی استان درگیر درمان مبتلایان کرونا هستند گفت: راه‌اندازی بیمارستان سیار ۱۲۰ تختخوابی توسط نیروی دریایی و سپاه از جمله اقدامات مثبت روز‌های گذشته است.

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس تجهیز هتل المپیک رشت با ظرفیت ۲۰۰ تخت به همراه کادر پزشکی و پرستار برای بیمارانی که بعد از دوران عملیاتی درمان کرونا به مراقبت نیاز دارند را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: در راستای استفاده از تمام ظرفیت‌ها جهت خدمات‌رسانی به مردم روز گذشته ۲۵ بیمار را به این مرکز انتقال دادیم.

قربانی از عدم وجود کارگاه تولیدی اقلام بهداشتی با ظرفیت وسیع در گیلان سخن گفت و ضمن ضروری خواندن مشارکت جامعه خیران در راستای رفع کمبود تجهیزات و لوازم اظهار داشت: در روز‌های گذشته تعدادی از کادر درمانی شامل پزشک، پرستار و خدمات شاغل در بیمارستان‌های گیلان بر اثر ابتلا به کرونا فوت کردند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تأکید بر اینکه در حال حاضر سفر به گیلان حاصلی جز تهدید سلامتی و مرگ ندارد، محدودیت تردد در جاده‌های استان را خواستار شد و گفت: از تمام مردم سراسر کشور تقاضا داریم فعلاً و تحت هیچ شرایصی به گیلان سفر نکنند، زیرا این استان در حال حاضر سوغاتی جز مصیبت و بیماری ندارد.

انتهای پیام/پ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۷۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟

هر چه تعداد صفرها مقابل قیمت غذاهای توی منو رستوران‌ها بیشتر می‌شود، بر تعداد آدم‌هایی که ترجیح می‌دهند به جای رستوران رفتن و خالی شدن جیب‌شان، از فروشنده‌های خیابانی غذا بخرند هم بیشتر می‌شود.

به گزارش مشرق، فروشنده‌هایی که کنار خیابان می‌ایستند و غذاهای بسته بندی شده و چیده شده داخل صندوق عقب ماشین را به نمایش می‌گذارند برای فروش. از قیمه و قورمه و کشک بادمجان بگیر تا کباب کوبیده و زرشک پلو با مرغ، در بساط این رستوران‌های خیابانی پیدا می‌شود، آن هم با قیمتی اقتصادی و منصفانه.

غذاها با عنوان «خانگی» یا «محلی» فروخته می‌شوند و عده زیادی هستند که مشتری این غذاها و فروشنده‌ها هستند، آن هم بدون اینکه بدانند این غذاها واقعا چطور و با چه نظارتی پخته و عرضه می‌شوند.

خیلی از این فروشنده‌ها به بهانه اینکه جنس ارزان‌تری به مردم بدهند، کیفیت را هم پایین می‌آورند، تقلب کرده یا به جای افزودنی‌های مجاز از رنگ و اسانس استفاده می‌کنند. آنها علاوه بر اینکه هزینه‌های اصلی مانند اجاره، مالیات، عوارض و سایر هزینه‌های جانبی را ندارند، بلکه سود خوبی هم از این راه کسب می‌کنند. در واقع این شغل برای بعضی آنقدر پردرآمد است که به گواه فیلمی که چندی قبل در شبکه‌های مجازی منتشر شده بود با خودرو سوناتا در یکی از خیابان‌های شمال تهران اقدام به فروش غذای خانگی می‌کردند!

البته که وزارت بهداشت و شهرداری حواس‌شان به این فروشنده‌ها هست و به همین دلیل است که این خودروها جای مشخصی توقف نمی‌کنند تا درگیر جواب پس دادن به مأموران شهرداری و ناظران وزارت بهداشت نشوند.

در نهایت اینکه وزارت بهداشت خیلی جدی تأکید کرده از واحدهایی که آرم و نشان وزارت بهداشت ندارند یا از کسانی که در صندوق عقب خودرو غذا می‌فروشند، به هیچ عنوان خرید نکنید تا سلامتی‌تان به خطر نیفتد. اگر هم قصد دارید بیرون از خانه غذا بخورید، بهتر است به رستوران‌های معتبر سر بزنید، چون از قدیم گفته‌اند هر چقدر پول بدهید، آش می‌خورید!

منبع:همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • آخرین جزئیات گواهینامه موتورسیکلت بانوان از زبان وزیر کشور
  • زنان می توانند گواهینامه موتورسیکلت بگیرند؟ | توضیحات وزیر کشور
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک