Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- پس از شناسایی و بستری شدن موارد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در نقاط مختلف کشور و انجام معاینات و تست‌های ویژه روی ایشان، شمار مبتلایان به ویروس به ۹۰۰۰ تن افزایش یافت؛ این در حالی است که شمار مبتلایانی که جان باخته‌اند، طی ۲۴ ساعت اخیر بار دیگر رکورد زد که نشان دهنده رعایت نکردن موارد بهداشتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از شناسایی و بستری شدن موارد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در نقاط مختلف کشور و انجام معاینات و تست‌های ویژه روی ایشان، شمار مبتلایان به ویروس به ۹۰۰۰ تن افزایش یافت.

 دکتر کیانوش جهانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی و سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان گفت: با بررسی‌های انجام شده از میان افراد مشکوک، تا کنون ابتلای تعدادی از افراد از نظر ابتلا به ویروس کووید-۱۹ بر اساس شواهد آزمایشگاهی، قطعی گزارش شده و بر اساس آخرین نتایج آزمایش‌ها، ابتلای ۹۵۸ مورد جدید از ظهر گذشته تا امروز قطعی شده است.

وی با یادآوری این نکته که امروز بر خلاف روز‌های گذشته، آمار تجمیعی استان‌ها را ارائه نخواهد کرد و این روند را گهگاه در روز‌های آتی نیز تکرار خواهد کرد تا تصویر بهتری از وضعیت شیوع ویروس در کشور به عموم ارائه شود، آمار مبتلایان قطعی به ویروس در ۲۴ ساعت اخیر (از ظهر روز گذشته تا ظهر امروز) در استان‌های کشورمان را بدین ترتیب اعلام کرد؛

تهران ۲۵۶ مورد، اصفهان ۱۷۰ مورد، قم ۵۳ مورد، مازندران ۳۲ مورد، گیلان ۵ مورد، مرکزی ۳۱ مورد، سمنان ۶۳ مورد، قزوین ۲۷ مورد، البرز ۴۵ مورد، گلستان ۹ مورد، خراسان رضوی ۳۴ مورد، فارس ۱۹ مورد، لرستان ۹ مورد، آذربایجان شرقی ۲۹ مورد، خوزستان ۱۷ مورد، یزد ۲۳ مورد، زنجان ۲۲ مورد، کردستان ۶ مورد، اردبیل یک مورد، کرمانشاه ۸ مورد، کرمان ۱۸ مورد، همدان ۷ مورد، سیستان و بلوچستان ۴ مورد، هرمزگان ۱۰ موردف خراسان جنوبی ۱۵ مورد، خراسان شمالی ۱۱ مورد، چهارمحال و بختیاری یک مورد، ایلام ۶ مورد و آذربایجان غربی ۲۷ مورد.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت اخیر، ۶۳ تن از مبتلایان جانشان را از دست داده اند؛ بنابراین، تا ظهر امروز آمار جان باختگان این بیماری در کشورمان به ۳۵۴ تن رسیده است. همچنین تا به امروز خوشبختانه ۲۹۵۹ تن بهبود یافته‌اند.

جهانپور در ادامه با یادآوری تداوم توصیه‌های بهداشتی در پیشگیری از ابتلا به بیماری، تاکید کرد: امسال مثل سال‌های گذشته نوروز نخواهیم داشت و اگر موارد پیشگیرانه و مراقبتی رعایت نشود، نوروز رنگ و بویی از جشن باستانی نخواهد داشت. امیدوارم مردم از سفر پرهیز کنند و برای خودشان و مردم شهر‌های دیگر و کادر درمانی موجبات زحمت را فراهم نیاورند.   تابناک برچسب ها: وزارت بهداشت ، ویروس کرونا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت بهداشت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۸۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • ۹۰۰۰ کمبود ماما در مقابل ۳۰۰ مجوز استخدام
  • افزایش شمار جان باختگان بارندگی شدید در برزیل
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • آمار شهدای غزه به ۳۴۵۹۶ هزار نفر افزایش یافت
  • آمار هولناک تلفات جاده‌ای/ زخم کیفیت خودروهای داخل درمان نمی‌شود؟