Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکنون بیش از ۱۲۱ هزار و ۲۳۰ نفر در جهان به کروناویروس آلوده شده و بیش از ۴۳۷۷ نفر نیز بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ ناشی از این ویروس سریع‌الانتشار جان خود را از دست داده‌اند.

همچنین اندونزی، پاناما، بلژیک و جاماییکا از جمله کشورهایی هستند که طی حدودا ۲۴ ساعت گذشته اولین موارد فوت و ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات اندونزی همچنین از فوت اولین بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در این کشور خبر داده‌اند. گفته شده است که این بیمار ۵۳ ساله ملیت خارجی داشته و دچار بیماری‌های زمینه‌ای بوده است.

همچنین بنابر گزارش شبکه خبری سی ان ان، اولین بیمار آلوده به کروناویروس که یک مرد ۶۴ ساله بوده در پاناما جان خود را از دست داده است. این مرد به بیماری دیابت مبتلا بوده است.

وزارت بهداشت بلژیک نیز از فوت اولین بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در این کشور خبر داد. این بیمار حدودا ۹۰ ساله بوده است.

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، در جاماییکا نیز اولین بیمار آلوده به کروناویروس شناسایی شد. این بیمار به تازگی به انگلیس سفر داشته است.

همچنین پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر" در جدیدترین گزارش خود تعداد مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ و قربانیان آن را به اضافه کشتی "دایموند پرینسس" با ۶۹۶ مبتلا و هفت قربانی (دایموند پرینسس یک کشتی گردشی ثبت‌شده در انگلیس است که مالکیت آن متعلق به شرکت پرینسس کروزس بوده و توسط همین شرکت اداره می‌شود. در همه‌گیری کروناویروسِ جدید، این کشتی به‌ همراه سرنشینانش برای مدتی و حدود یک ماه قرنطینه شد و مسافران و خدمه آن پس از پیاده‌شدن نیز تحت قرنطینه قرار گرفتند) تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب زیر اعلام کرده است:

چین: ۸۰ هزار و ۷۸۸ مبتلا، ۳۱۵۸ قربانی
ایتالیا: ۱۰ هزار و ۱۴۹ مبتلا، ۶۳۱ قربانی
ایران: ۹۰۰۰ مبتلا، ۳۵۴ قربانی
کره جنوبی: ۷۷۵۵ مبتلا، ۶۱ قربانی
اسپانیا: ۲۰۶۷ مبتلا، ۴۷ قربانی
فرانسه: ۱۷۸۴ مبتلا، ۳۳ قربانی
آلمان: ۱۶۲۲ مبتلا، ۳ قربانی
ایالات متحده آمریکا: ۱۰۱۵ مبتلا، ۳۱ قربانی
سوئیس: ۶۵۱ مبتلا، ۳ قربانی
ژاپن: ۵۸۷ مبتلا، ۱۲ قربانی
نروژ: ۴۲۹ مبتلا
سوئد: ۴۰۹ مبتلا
انگلیس: ۳۸۳ مبتلا، ۶ قربانی
هلند: ۳۸۲ مبتلا، ۴ قربانی
دانمارک: ۳۴۰ مبتلا
بلژیک: ۳۱۴ مبتلا
اتریش: ۲۰۶ مبتلا
بحرین: ۱۸۹ مبتلا
سنگاپور: ۱۶۶ مبتلا
مالزی: ۱۴۹ مبتلا
استرالیا: ۱۲۷ مبتلا، ۳ قربانی
هنگ کنگ: ۱۲۱ مبتلا، ۳ قربانی
کانادا: ۹۷ مبتلا
یونان: ۹۰ مبتلا
ایسلند: ۸۱ مبتلا
سرزمین‌های اشغالی: ۷۶ مبتلا
امارات متحده عربی: ۷۴ مبتلا
کویت: ۷۲ مبتلا
عراق: ۷۱ مبتلا، ۷ قربانی
جمهوری چک: ۶۴ مبتلا
سان مارینو: ۶۲ مبتلا، ۲ قربانی
هند: ۶۲ مبتلا
لبنان: ۶۱ مبتلا، ۲ قربانی
مصر: ۵۹ مبتلا، ۱ قربانی
تایلند: ۵۹ مبتلا، ۱ قربانی
فنلاند: ۵۸ مبتلا
فیلیپین: ۴۹ مبتلا، ۱ قربانی
تایوان: ۴۸ مبتلا، ۱ قربانی
اسلوونی: ۴۷ مبتلا
پرتغال: ۴۱ مبتلا
ویتنام: ۳۸ مبتلا
اندونزی: ۳۴ مبتلا
برزیل: ۳۴ مبتلا
ایرلند: ۳۴ مبتلا
رومانی: ۳۱ مبتلا
فلسطین: ۳۰ مبتلا
لهستان: ۲۵ مبتلا
قطر: ۲۴ مبتلا
گرجستان: ۲۳ مبتلا
الجزایر: ۲۰ مبتلا
روسیه: ۲۰ مبتلا
عربستان سعودی: ۲۰ مبتلا
آرژانتین: ۱۹ مبتلا
پاکستان: ۱۹ مبتلا
عمان: ۱۸ مبتلا
اکوادور: ۱۷ مبتلا
شیلی: ۱۷ مبتلا
کرواسی: ۱۶ مبتلا
استونی: ۱۳ مبتلا
کاستاریکا: ۱۳ مبتلا
مجارستان: ۱۳ مبتلا
آفریقای جنوبی: ۱۳ مبتلا
آلبانی: ۱۲ مبتلا
صربستان: ۱۲ مبتلا
جمهوری آذربایجان: ۱۱ مبتلا
پرو: ۱۱ مبتلا
ماکائو: ۱۰ مبتلا
بلاروس: ۹ مبتلا
پاناما: ۸ مبتلا، یک قربانی
لتونی: ۸ مبتلا
مکزیک: ۸ مبتلا
مالدیو: ۸ مبتلا
افغانستان: ۷ مبتلا
لوکزامبورگ: ۷ مبتلا
مقدونیه شمالی: ۷ مبتلا
بوسنی و هرزگوین: ۷ مبتلا
اسلوواکی: ۷ مبتلا
تونس: ۶ مبتلا
برونئی: ۶ مبتلا
بلغارستان: ۶ مبتلا
مالت: ۶ مبتلا
مراکش: ۵ مبتلا
جمهوری دومینیکن: ۵ مبتلا
نیوزیلند: ۵ مبتلا
گویان فرانسه: ۵ مبتلا
پاراگوئه: ۵ مبتلا
سنگال: ۴ مبتلا
کامبوج: ۳ مبتلا
لیتوانی: ۳ مبتلا
بنگلادش: ۳ مبتلا
کلمبیا: ۳ مبتلا
مارتینیک: ۳ مبتلا
مولداوی: ۳ مبتلا
نیجریه: ۲ مبتلا
سری‌لانکا: ۲ مبتلا
بولیوی: ۲ مبتلا
بورکینافاسو: ۲ مبتلا
کامرون: ۲ مبتلا
جزایر مانش: ۲ مبتلا
قبرس: ۲ مبتلا
جزایر فارو: ۲ مبتلا
هندوراس: ۲ مبتلا
سن مارتن: ۲ مبتلا
آندورا: ۱ مبتلا
ارمنستان: ۱ مبتلا
اردن: ۱ مبتلا
موناکو: ۱ مبتلا
نپال: ۱ مبتلا
اوکراین: ۱ مبتلا
بوتان: ۱ مبتلا
کنگو: ۱ مبتلا
جبل‌الطارق: ۱ مبتلا
واتیکان: ۱ مبتلا
جاماییکا: ۱ مبتلا
لیختن‌اشتاین: ۱ مبتلا
مغولستان: ۱ مبتلا
سن بارتلمی: ۱ مبتلا
توگو: ۱ مبتلا
ترکیه: ۱ مبتلا
 

۲۳۵۲۳۷

کد خبر 1363591

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا اولین بیمار کووید ۱۹ ۳ قربانی ۱۳ مبتلا ۱ قربانی ۵ مبتلا ۳ مبتلا ۸ مبتلا ۲ مبتلا ۱ مبتلا ۷ مبتلا ۶ مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۸۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی

عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از برگزاری همایش ملی پیشگیری از خودکشی در ۲۵ و ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ در سالن همایش‌های بین‌المللی رازی خبر داد و گفت: شمار خودکشی در ایران کمتر از میانگین جهانی و ۶.۸ مورد در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است.

به گزارش فارس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست مقدماتی برگزاری این همایش، با ابراز خرسندی از اینکه با وجود سیاه‌نمایی رسانه‌های معاند شمار خودکشی در ایران کمتر از متوسط جهانی است، در ادامه اظهار کرد: براساس آمار‌های جهانی، میانگین خودکشی در دنیا ۱۱ نفر در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و در ایران ۶.۸ نفر در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است. با این وجود در کشور مسلمان حتی یک مورد خودکشی هم گناه است.

وی با اشاره به آمار خودکشی در کشور‌های اسکاندیناوی به‌علت شرایط خاص جغرافیایی، محیطی و نور کم در این کشور‌ها گفت: این نشست مقدمات اجرایی برای تحقق کار‌های علمی در همایش ملی پیشگیری از خودکشی در شهریور۱۴۰۳ است تا برای پیشگیری از خودکشی با تبعات فراوان برای خانواده و جامعه، اقدام موثری انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به آیه ۳۲ سوره مائده درباره اهمیت نجات جان انسان‌ها خاطرنشان کرد: براساس توصیه‌های الهی و دین مبین اسلام بحث نجات انسان و پیشگیری از خودکشی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی با وظیفه حفظ و ارتقاء بهداشت و درمان در کشور یک تکلیف است.

تأکید بر ضرورت حفظ تقسیم کار برای پیشگیری از خودکشی در کشور

در ادامه این نشست، حمید یعقوبی رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی با تشریح اهداف همایش ملی پیشگیری از خودکشی تصریح کرد: یکی از اهداف برگزاری این همایش تهیه نقشه بومی پیشگیری از خودکشی با استفاده از تجارب جهانی است، در عین‌حال باید علل خودکشی در ایران بیشتر شناسایی شوند که این همایش می‌تواند زمینه‌ساز این مسأله باشد.

وی با اشاره به مقایسه آمار جدید خودکشی در ایران نسبت به سال‌های گذشته در ادامه بر ضرورت تقویت پیشگیری از خودکشی تأکید و تصریح کرد: بر این اساس باید برای کاهش پدیده خودکشی در کشور تقسیم کار ملی انجام شود که باید در این زمینه سازمان ملی صدا و سیما، حوزه علمیه و سازمان تبلیغات اسلامی وارد عمل شوند.

خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است

حمید پیروی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با اشاره به اهمیت برگزاری همایش ملی پیشگیری از خودکشی در آگاهی‌بخشی و افزایش سطح سواد جامعه درباره این پدیده شوم در ادامه اهداف و بخش‌های مختلف این همایش را تشریح و خاطرنشان کرد: آمار خودکشی در ایالات متحده آمریکا بیش از متوسط جهانی و ۱۴.۴ نفر در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است. با وجود آمار اندک خودکشی در ایران (کمتر از میانگین جهانی) دانشگاه علوم پزشکی ایران همواره می‌کوشد شیب این آمار را کاهش دهد. برگزاری همایش ملی پیشگیری از خودکشی نمونه بارزی از این اقدامات است.

وی خودکشی را در ۲۳ کشور دنیا جرم دانست و در ادامه بر ضرورت اجرای کامل سند ملی خودکشی ابلاغ‌شده در سال ۱۴۰۰ تأکید کرد.

۳۰ نهاد مسئول کاهش آسیب‌های اجتماعی در کشور

در ادامه این نشست، غلام‌عباس ترکی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور با تشریح سیاست‌های دادستانی کل کشور گفت: دستگاه قضایی براساس قانون اساسی وظیفه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در کنار مسئولیت رسیدگی به جرائم را بر عهده دارد، با این وجود پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یک اقدام بین‌بخشی است، و بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در اختیار قوه قضائیه نیست.

وی با بیان این‌که در قانون برنامه ششم توسعه، بر پیشگیری از ۵ آسیب اجتماعی حاشیه‌نشینی، اعتیاد، بیکاری و ... تأکید شده تا آمار این آسیب‌ها به ۲۵ درصد کاهش یابد، افزود: بر این اساس مولفه‌های اقتصادی و معیشتی در کاهش آسیب‌های اجتماعی تأثیر بسزایی دارد و به‌نوعی ۳۰ نهاد در این زمینه مسئولند.

معاون دادستانی کل کشور ادامه داد: با وجود شمار اندک پدیده خودکشی در ایران، نسبت به میانگین جهانی، اما در مقایسه با آمار سال‌های گذشته باید اقدامات پیشگیرانه‌تری لحاظ شود، که بر این اساس ارزیابی و به‌روزرسانی سند ملی خودکشی پیشنهاد می‌شود.

ترکی در ادامه آمار‌های مرتبط با حوزه خودکشی در کشور را براساس سن جمعیتی و میزان مداخلات فوری تشریح کرد.

خودکشی در ایران بدون تعقیب کیفری

محمدحسین صادقی مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی دادستانی کل کشور هم با اشاره به اهمیت برگزاری همایش ملی پیشگیری از خودکشی با استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها و انجمن‌های علمی در ادامه مداخله در حوزه آسیب‌های اجتماعی را از وظایف و دغدغه‌های جدی مقام معظم رهبری برشمرد و افزود: بر این اساس این موضوع برای همه یک تکلیف است.

وی جایگاه ایران در زمینه آمار پدیده خودکشی را مطلوب، اما نه ایده‌آل دانست و در ادامه بر ضرورت تلاش بیشتر در این حوزه تأکید و خاطرنشان کرد: براساس آموزه‌های دینی و قرآنی حتی یک خودکشی در کشور نباید رخ دهد. با این وجود جرم خودکشی در ایران تعقیب کیفری ندارد و این در حالی است که در برخی کشور‌ها چنین نیست.

مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی دادستانی کل کشور، با اشاره به رویکرد قوانین جزائی در تعریف حبس با درجات متعدد برای افرادی که ارتکاب خودکشی را ترغیب می‌کنند، یادآور شد: بازتاب‌های رسانه‌ای در افزایش خودکشی تأثیر بسزایی دارد.

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید