Web Analytics Made Easy - Statcounter

لغو سمپوزیوم صلح در سالگرد حمله به مساجد کریستچرچ به دلیل شیوع کرونا، ضدعفونی کردن روزانه مسجدالحرام توسط ۴۵۰ کارگر و اجرای پویش «احسان مالکین» توسط کانون‌های مساجد خوزستان ازجمله اخبار حوزه مسجد در ۲۱ اسفند ماه ۹۸ است.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، آنچه در ادامه می آید مروری است بر مهمترین اخبار این حوزه در بیست و یکمین روز از اسفند ماه ۹۸:

 

سنگ تمام کانون‌های مساجد استان خوزستان در مقابله با کرونا؛ از پویش احسان مالکین تا ضدعفونی معابر

 

 

 

حجت‌الاسلام «مرتضی همت‌پور» ، با اشاره به فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان خوزستان در مقابله با ویروس کرونا گفت: از زمانی که وزارت بهداشت در مورد این بیماری اطلاع‌رسانی کرد و نسبت به جدی بودن مساله هشدار داد، کانون‌های مساجد استان شروع به فعالیت کرده و هرکدام متناسب با ظرفیت‌هایی که داشتند وارد میدان شدند تا به مقابله با شیوع ویروس کرونا بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان خوزستان ادامه داد: در این راستا اعضای کانون‌ها به صورت خودجوش وارد عمل شده و ماسک و مواد ضدعفونی تهیه کردند و با حضور در اماکن عمومی، بازارچه‌ها، مساجد و برخی ادارات دولتی اقدام به ضدعفونی و گندزدایی کردند، برای مثال کانون «بصیرت» دزفول در این عرصه خدمات قابل توجهی داشت.

 

وی گفت:همه ۲۷ شهرستانِ استان اهواز، به صورت خودجوش وارد عمل شدند و از میان یکهزار و ۱۰۰ کانون، تعداد هزار کانون در مقابله با ویروس کرونا فعالیت داشتند و بازخوردها در این رابطه در میان مردم بسیار قابل توجه بود؛ ضمن اینکه اعضای کانون‌ها نیز اقدامات جالب توجهی داشتند که از جمله آنها می‌توان به پویش «احسان مالکین» اشاره داشت.

 

حجت‌الاسلام همت‌پور تصریح کرد: در پویش احسان مالکین، آن دسته از اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد که موجر بودند، با توجه به شرایط خاص ناشی از شیوع بیماری کرونا، اقدام به بخشیدن اجاره مستاجران خود تا خروج از این شرایط کردند، که در این راستا سه تن از اعضای کانون فرهنگی هنری مسجد حضرت زینب(س) رامهرمز پیش‌قراول شده و اجاره ملک خود را به مستاجرشان بخشیدند.

 

وی ادامه داد: بر این اساس «خسرو بهمئی» از اعضای اعضای کانون فرهنگی هنری مسجد حضرت زینب(س) رامهرمز اعلام کرد موقتا تا خردادماه از مستاجران خود اجاره دریافت نمی‌کند و البته تا هر مدتی که شرایط بحرانی ناشی از شیوع ویروس کرونا جریان داشته باشد این رویه را ادامه می‌دهد. او که مالک دو واحد آپارتمان در اهواز است؛ هدف خود را از پیوستن به پویش احسان مالکین، تشویق دیگران به این کار خیر عنوان کرد. همچنین «حمزه ممبینی» از اعضای دیگر این کانون که مالک یک باب منزل مسکونی بود اعلام کرد تا رفع بلا اجاره را می‌بخشد. همچنین «قدرت‌الله روزبه» عضو دیگر این کانون که خود از پیشکسوتان شاخص فوتبال رامهرمز محسوب می‌شود، طی پیامی اعلام کرد که از دریافت اجاره اسفندماه صرف نظر می‌کند تا هرچه زودتر بلا دفع شود.

 

هندوهای افراطی چهار مسجد را در هند به آتش کشیدند

 

 

به نقل از «عربی ۲۱»، روزنامه «ینی شفق» ترکیه روز سه شنبه، ۲۰ اسفندماه در گزارشی نوشت: طی ۴۸ ساعت گذشته گروهی از هندوهای نژادپرست، چهار مسجد از جمله مسجد "بابری" و مسجد جامع دهلی نو را آتش زدند.

 

این روزنامه نوشت: هندوهای افراطی با تحریک "ناریندا مودی"، نخست وزیر هند و همراهی پلیس دست به این اقدام زده اند.     این روزنامه در ادامه اعلام کرد: طی هفته گذشته با وجود منع رفت و آمد در هند، ۴۷ نفر کشته شده اند که بیشتر آنان مسلمان بوده اند.     این روزنامه در گزارش خود آورده است: طی هفته های گذشته حملات خشونت آمیز علیه مسلمانان و مساجد در هند افزایش داشته است و سوال اینجاست چرا پلیس با هندوها همراهی می کند.       نگهداری هدایای بازماندگان حمله به مساجد کریستچرچ در موزه کانتربری        

 

به نقل از « odt»، حدود 100 هدیه از هدایایی که پس از حمله به مساجد «کریستچرچ» به مسلمانان در این شهر تقدیم شد در موزه کانتربری نگهداری می شود.

 

مسئولان موزه کانتربری با نمایندگان جامعه اسلامی کریستچرچ برای انتخاب این هدایا مشورت کردند و حالا این هدایا به عنوان بخشی از مجموعه موزه به طور رسمی به ثبت رسیده اند.

 

«سمیه جونز» از بازماندگان حمله به مسجد النور و یکی از نمایندگانی که به انتخاب اشیاء برای این موزه کمک کرده است در این باره گفت: وقتی به همه کارهایی که برای تهیه این هدایا انجام شده است فکر می کنم احساس می کنم مورد حمایت قرار گرفته ام و بسیار خوشحال می شوم.

 

وی افزود: با دیدن این هدایا احساس می کنم که جامعه بزرگ تری پشت ماست و از ما حمایت می کند.

 

جونز همچنین گفت: موزه کانتربری بهترین مکان برای نگهداری هدایای داده شده به مسلمانان است و آنها بعدها می توانند به این هدایا دسترسی داشته باشند.

 

این هدایا شامل گل،کارت،عروسک،صنایع دستی و دیگر وسایل و لوازم هستند.

 

«دانیل استیرلند»،مسئول نگهداری اشیاء ویژه موزه کانتربری در این باره گفت: احساس ها و داستان هایی که پشت هر یک از این هدایا وجود دارد دنیایی دارد که قابل وصف نیست.

 

«آنتونی رایت»،رئیس موزه کانتربری هم گفت: نگهداری این اشیاء و داستان هایی که پشت آنها وجود دارد لازم و ضروری است تا مسلمانان بتوانند در آینده به آنها دسترسی داشته باشند.

 

۴۵۰ کارگر روزانه مسجدالحرام را ضدعفونی می‌کنند

 

 

 

به نقل از «المداین»، بخش نظافت ریاست کل امور مسجدالحرام برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ پاکیزگی محیط مسجدالحرام روزانه این مسجد را ضدعفونی می کند.

  مسجدالحرام روزانه با ۴۵۰ کارگر ضدعفونی می شود.     این اقدامات در راستای تلاش برای مقابله با ویروس کرونا صورت می گیرد.  

لغو سمپوزیوم صلح در سالگرد حمله به مساجد کریستچرچ به دلیل شیوع کرونا

 

به نقل از «nzherald»،سمپوزیوم صلح که قرار بود در شب اولین سالگرد حمله به مساجد کریستچرچ برگزار شود برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا لغو شد.

 

سفارت امارات در «ولینگتون» نیوزیلند با همکاری شورای جوامع اسلامی جهان قرار بود جمعه شب میزبان سمپوزیوم «برادری انسانی برای صلح و همزیستی در کریستچرچ و فراتر از آن» باشند،اما شیوع ویروس کرونا موجب شد تا این مراسم به تعویق بیفتد.

 

برگزارکنندگان این سمپوزیوم ضمن معذرت خواهی از افرادی که قرار بود در این مراسم شرکت کنند دلیل لغو مراسم را حفظ سلامتی برای همه عنوان کردند.  سالگرد حمله به مساجد کریستچرچ است تصمیم قطعی اتخاذ نشده است.

 

با این وجود «جاسیندا آردرن» ،نخست وزیر نیوزیلند از مسئولان بهداشت این کشور خواست تا شرایط را برای برگزاری این مراسم در روز یکشنبه مهیا کنند.

 

حمله یک فرد مسلح با سلاح نیمه اتوماتیک به مساجد «النور» و «لینوود» در کریستچرچ که روز 15 مارس سال گذشته میلادی رخ داد منجر به کشته شدن 51 نفر شد.

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از شیوع ویروس کرونا مساجد جهان کانون های فرهنگی هنری مساجد شیوع ویروس کرونا کانون های مساجد سمپوزیوم صلح فرهنگی هنری اعضای کانون مساجد استان کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۸۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پنج‌شنبه ۶ فروردین به منظور دیدار مردمی با فعالان فرهنگی و اهالی دارالشهدای تهران در مسجد چهارده معصوم (ع) واقع در خیابان امامزاده حسن (ع) حضور یافت.

اسماعیلی در این برنامه گفت: خیلی خوشحال هستم در شب زیارتی حضرت اباعبدالله امام حسین (ع) در این مسجد که مزین به نام شهداست در جمع شما نمازگزاران و مردم همیشه در صحنه این محله حضور دارم.

وی افزود: از ابتکار آقای رییس‌جمهور به دلیل این سفر درون پایتختی باید یاد کنیم، به همراه رئیس جمهور به دورترین نقاط ایران می‌رویم و از نزدیک با مردم و اهالی عزیز شهرهای مختلف صحبت می‌کنیم و امشب در کنار مجموعه‌های دولتی و حاکمیتی در شهر تهران محضر شما عزیزان هستیم؛ انشاالله مصداق این ضرب‌المثل که می‌گوید "دور شمع تاریک است" نشویم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اذان صبح با آقای رئیس جمهور از سفر به سریلانکا برگشتیم و بلافاصله برنامه‌های امروز که از قبل تدارک دیده شده بود عملی شد؛ انشاالله این حضور منشأ برکات بسیاری برای مردم باشد.

وی با بیان اینکه این منطقه خصوصیات ویژه‌ای دارد، افزود: تعداد شهدای این منطقه حدود چهار هزار نفر است. کوچه به کوچه منطقه ۱۷ مشحون از شهدا است؛ سال ۱۳۷۴ نماینده شورای نگهبان در صندوق‌های رأی بودم و در اکثر محل‌های اخذ رأی به عنوان ناظر حضور داشتم. میزان حضور مردم این منطقه در پای صندوق‌های رأی برتری چشمگیری نسبت به سایر مناطق داشت، ما به این مسأله ایمان داریم که هسته سخت انقلاب اسلامی در مساجد است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: وظیفه مهم دولت اسلامی این است که در حلقه اول به مطالبات اهالی مسجد رسیدگی ویژه کند چون این عزیزان در صف اول حرکت‌های تأثیرگذار در نهضت امام بودند.

اسماعیلی ادامه داد: نهضت امام راحل وارد شصت و دومین سال حیات خود شد، این نهضت با مسجد و نام حضرت زهرا (س) آغاز شده است؛ انقلاب اسلامی فاطمی حدوث است و در طول همه سال‌های بعد با نام حضرت اباعبدالله (ع) مانا شده است و حسینی بقاست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این حرکت در مساجد و حوزه‌های علمیه تفسیر عملی می‌شود. در دولت مردمی این حرکت به نام نهضت بازگشت به مساجد نام گذاری شده است.

وی افزود: توفیق دارم به لطف خداوند و عنایات اهل بیت (ع) در مساجد مختلف حاضر می‌شوم و با نمازگزاران صحبت می‌کنم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه فضای کاری در دولت مردمی این است که دولت و حاکمیت را به جامعه بازگردانیم، گفت: در حوزه فرهنگ قرار نیست تصدی‌گری کنیم در دولت وظیفه نظارت و تسهیل‌گری را بر عهده داریم. گروه‌ها و جریانات مردمی باید پای کار بایستند و بنده نیز به عنوان وزیر فرهنگ موظف هستم ساختارها را در خدمت این شعار قرار دهم و این رویکرد را با قوت ادامه دهم.

اسماعیلی گفت: اگر امروز در منطقه ۱۷ تهران استعدادهایی در حوزه فعالیت‌های قرآنی وجود دارد. از استعدادهای هنری در سایر عرصه‌ها نیز (در این منطقه) برخورداریم، ما نیز آمادگی داریم در نقاط مختلف همین منطقه مجالس ویژه ای را برای تعظیم مفاخر و شهدا به تعداد مساجد و هیأت برگزار و آمادگی داریم از همه مؤسسات ثبت شده حمایت کنیم؛ از ما پشتیبانی از شما حرکت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فرزند مسجد هستم و تمام دوران کودکی ام در مسجد بوده است در مسجد تئاتر و سرود اجرا کردیم، قرائت قرآن را آموختیم و با احکام آشنا شدیم.

وی افزود: هیچ فعالیت فرهنگی هنری و رسانه‌ای به مسجد گره نمی‌خورد مگر اینکه مخاطبانش را به سمت فلاح و رستگاری هدایت کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برای آموزش هنر آمادگی داریم در مساجد منطقه اقداماتی را انجام دهیم در مناطق محروم کشور در دو سال اخیر بیش از صد هزار نفر را تحت تعلیم آموزش هنری قرار دادیم و آنها را توانمند کردیم.

وی افزود: آقای هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، حجت‌الاسلام خداداده، آقای سالاری معاون حوزه هنری و دیگر مسئولان وزارت فرهنگ در این جلسه حضور دارند و با همه دوستان خدمت شما رسیده‌ایم تا اعلام کنیم در همه بخش‌ها آماده خدمتگزاری هستیم‌.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در سفر اخیر به پاکستان موج استقبال مردمی را شاهد بودیم مردم مسلمان چنان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده بودند که همه مسیرها پر از ابراز عشق و علاقه به امام، رهبری و رئیس جمهور بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: افرادی که بر طبل ناامیدی می‌کوبند و می‌خواهند مردم را از آینده با شکوه ملت ایران ناامید کنند این صحنه‌ها را ببینند، دنیا به فرزندان ایران افتخار می‌کند همه مؤمنان، عدالت طلبان و آزادگان به انقلاب، شهدای ایران و فرزندان این مرز و بوم افتخار می‌کنند.

در ادامه این دیدار تعدادی از فعالان اجتماعی این منطقه مشکلاتشان را به وزیر فرهنگ در میان گذاشتند، پس از آن نیز اسماعیلی پشت میز خدمت قرار گرفت و مردم مشکلات‌شان را بی واسطه با وزیر فرهنگ به عنوان نماینده دولت مردمی با وی در میان گذاشتند.

کد خبر 6088886 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد