Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان گفت: جهاد علمی معلمان استان ستودنی است.

علیرضا نخعی در حاشیه بازدید از روند آموزش آفلاین مجازی توسط معلمان در دبیرستان دخترانه متوسطه دوم مشارکتی فرهنگیان ناحیه ۲ شهرستان خرم‌آباد، اظهار کرد: پس از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی اجباری مدارس، فرهنگیان شریف لرستان با حضور در مدارس و همچنین در منزل، اوج تعهد کاری و جهاد علمی خود را با ضبط و تولید کلیپ و محتوای آموزشی و ارائه آن از طریق فضای مجازی به دانش آموزان به‌خوبی نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی جهاد علمی معلمان لرستان را ستودنی و قابل تقدیر دانست و تصریح کرد: با توجه به تشکیل ستاد آموزش در زمان شیوع ویروس کرونا، برنامه‌های علمی و آموزشی را در سه سطح و از طریق رسانه ملی، رسانه استانی و برگزاری کلاس‌ها و آموزش‌های مجازی در استان دنبال می‌کنیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان اضافه کرد: از طریق کارگروه اطلاع‌رسانی آموزش‌وپرورش استان زمان‌های پخش برنامه‌های آموزشی در رسانه ملی را در سایت و کانال‌های خبری استان اطلاع‌رسانی کرده و با جلسات بسیار خوب با مدیرکل و معاونین صداوسیمای مرکز لرستان فرصتی ارزشمند برای تولید و پخش برنامه‌های آموزشی از طریق شبکه استانی افلاک فراهم‌شده که در این رابطه جا دارد از همکاری عالمانه و بسیار خوب مدیرکل و کارکنان صداوسیمای مرکز لرستان تقدیر و سپاسگزاری کنیم.

نخعی به تولید محتوای آموزشی توسط سرگروه‌های آموزشی و معاونت‌های آموزش ابتدایی و آموزش متوسطه اشاره کرد و افزود: جهاد علمی معلمان با حضور در مدارس و ضبط و تولید کلیپ و فیلم‌های آموزشی از محتوای کتب درسی به تبدیل تهدید تعطیلی آموزش به فرصتی کم‌نظیر برای روش‌های نوین آموزشی کنیم و در این خصوص هم‌اکنون بسیاری از معلمان در جای‌جای استان کلاس‌های مجازی را به‌صورت آفلاین به دانش آموزان ارائه می‌دهند.

وی از تخصصی و هوشمند شدن آموزش‌های مجازی در استان خبر داد و بیان کرد: کارگروه تخصصی آموزش در استان این موضوع را به جد دنبال کرده و در این خصوص علاوه بر نظارت بر آموزش‌های مجازی توسط مدیران مدارس، از صاحب‌نظران و اساتید فرهنگی می‌خواهیم با توجه به شروع این روش نوین آموزشی، پیشنهادات و نظرات تخصصی خود را به کارگروه آموزش به ریاست معاونت آموزش متوسطه لرستان ارائه دهند تا با بهره‌گیری از این نظرات بتوانیم حوزه آموزش مجازی را در استان بیش‌ازپیش ارتقا دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی معلم آموزش و پرورش کروناویروس آموزش های مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۸۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند/ ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق(ع)

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره) اظهار داشت: برای معلمان عزیز که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس در خصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتا سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ماست، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و چون حرکت خود را براساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تاثیرگذار داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری معلم طراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی خاطرنشان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت
  • آماده‌باش ۴۰۰ راهدار لرستانی با هشدار نارنجی هواشناسی
  • جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند/ ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق(ع)
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • حمایت ۵۱۴۰ معلم لرستانی از ایتام
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • ۲ معلم لرستانی برگزیده کشوری شدند