Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بیست و دومین روز از اسفند ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به آخرین تحولات در عرصه فرهنگ و هنر پیرامون شیوع ویروس کرونا اشاره کرد. تاریخ انتشار: 17:49 - 21 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۵۱۳۹

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، بیست و دومین روز از اسفند ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به آخرین تحولات در عرصه فرهنگ و هنر پیرامون شیوع ویروس کرونا اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اوقات فراغت کرونایی خود را چگونه پر کنیم؟

نویسنده کتاب «بهار فصل کوچ تو بود» گفت: بهترین درمان را دوری از بخش‌هایی است که اخبار نادرست را ترویج می‌کنند و بهترین راه برای پر کردن اوقات فراغت خواندن و مطالعه کتاب‌هایی است که به آن‌ها علاقه داریم.

مرضیه کمالی‌نیا نویسنده کتاب «بهار فصل کوچ تو بود» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون لزوم رعایت نکات بهداشتی برای رفع بیماری کرونا گفت: رعایت نکات بهداشتی به علت وجود بیماری کرونا یک امر ضروری برای تک تک افراد جامعه محسوب می‌شود، در شرایط کنونی مراقبت از خودمان و اطرافیانمان قطعاً به کاهش این ویروس کمک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه آخرین کتب منتشر شده  اینجا کلیک کنید

وی با تاکید بر اهمیت توجه به نکات بهداشتی افزود: همه ما موظفیم که نکات بهداشتی را به خوبی رعایت کنیم و این امر موضوعی مهم و سرنوشت‌ساز است، مسئله امروز ما همانند افرادی است که در یک کشتی هستند اگر یکی از این افراد کشتی را سوراخ کند همه افراد غرق خواهند شد.


کمالی نیا احترام به قانون را بهترین رویکرد برای گذراندن روز‌های اخیر دانست و تاکید کرد: اکنون که کرونا به عنوان یک مهمان ناخوانده وارد کشور شده لازم و ضروری است که به قوانین بهداشتی پایبند باشیم و برای گذراندن تعطیلات اقدام به مسافرت به سایر استان‌ها و یا شهر‌های مجاور نکنیم.

نویسنده کتاب «بهار فصل کوچ تو بود» رعایت بهداشت را یکی از واجبات مسلمانان دانست و تاکید کرد: رعایت بهداشت در اسلام همواره مورد تاکید قرار گرفته است، حال که بیماری کرونا قدم به کشور گذاشته باید توجه داشته باشید که رعایت بهداشت به عنوان یکی از واجبات باید برای همه افراد مد نظر قرار گیرد.

برای مشاهده کل خبر اینجا کلیک کنید

رفاقتم با کارگردان فیلم «ماجرای نیمروز» همچنان ادامه دارد/باید به یکدیگر فرصت می‌دادیم

بازیگر فیلم «ماجرای نیمروز» گفت: مطمئن باشید همکاری و رفاقت من مهدویان ادامه دارد، اما به نظرم زمان آن رسیده تا به یکدیگر فرصت کار با دیگران هم بدهیم، وقت آن رسیده بود که با افراد دیگر کار کنیم و کمی تجربیات تازه‌ای را بدست بیاورم.

هادی حجازی‌فر بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون عدم همکاری خود در پنجمین ساخته محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم سینمایی «ماجرای نیمروز» گفت: من فکر می‌کنم به اندازه کافی در این سینما یاد گرفته ام و اثرم را نیز در آثار محمدحسین مهدویان گذاشته‌ام، من و محمدحسین همچنان رفیق هستیم، حتی همزمان با فیلمبرداری با «آتابای» و «درخت گردو» از وضعیت فیلم یکدیگر با خبر می‌شدیم و گپ می‌زدیم.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید


وی در همین راستا ادامه داد: در همان زمان ضبط فیلم «آتابای» به دلیل نزدیکی لوکشین‌های این فیلم با فیلم سینمایی «درخت گردو» ساخته محمدحسین مهدویان برای هم عکس می‌فرستادیم تا شاید لوکشین‌هایی که در آنها هستیم به درد طرف مقابل بخورد.

بازیگر فیلم «ماجرای نیمروز» با اشاره به ادامه همکاری و دوستی با محمدحسین مهدویان تاکید کرد: مطمئن باشید همکاری و رفاقت من مهدویان ادامه دارد اما به نظرم زمان آن رسیده تا به یکدیگر فرصت کار با دیگران هم بدهیم. وقت آن رسیده بود که با افراد دیگر کار کنیم و کمی تجربیات تازه ای را بدست بیاورم. 

برای مشاهده کل خبر اینجا کلیک کنید

«ارتش سری» برای من و سام درخشانی نوشته شد

بازیگر فیلم «خوب بد جلف» گفت: فیلمنامه ارتش سری همچون نسخه اول خوب بد جلف برای من و سام درخشانی نوشته شد، این اتفاق یعنی وقتی نقشی را برای تو بنویسند اتفاق را جذاب می‌کند، زیرا نویسنده از ابتدا در تک تک لحظات فیلم تو را در اثر جای می‌دهد و کار را راحت می‌کند. 

پژمان جمشیدی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون همکاری خود با «پیمان قاسمخانی» در دو نسخه «خوب بد جلف» گفت: پیمان از دوستان قدیمی و صمیمی من است و همواره از اینکه با وی همکاری داشته باشم احساس رضایت می‌کنم، زیرا وی به خوبی می‌داند در یک فیلم چه می‌خواهد.

وی درباره حضورش در فیلم «ارتش سری» اضافه کرد: فیلمنامه ارتش سری همچون نسخه اول «خوب بد جلف» برای من و سام درخشانی نوشته شد، این اتفاق یعنی وقتی نقشی را برای تو بنویسند اتفاق را جذاب می‌کند، زیرا نویسنده از ابتدا در تک تک لحظات فیلم تو را در اثر جای می‌دهد و کار را راحت می‌کند.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید


بازیگر فیلم «خوب بد جلف» در همین راستا ادامه داد: من ارتش سری را در جشنواره فیلم فجر تماشا کردم و به شدت از دیدن این فیلم لذت بردم، به شخصه علاقمند به این فیلم شدم و امیدوارم مخاطبان هم در اکران نوروزی با این فیلم ارتباط برقرار کنند.

وی درباره همبازی شدن با «حامد کمیلی» در فیلم ارتش سری افزود: حامد کمیلی شخصیت بسیار دوست داشتنی و ارزشمندی دارد، کار با وی برای من به شخصه بسیار لذت بخش بود، زیرا فارغ از بازی خوب وی انسانی بسیار درست و حسابی است.

برای مشاهده کل خبر اینجا کلیک کنید

اخبار کذب زیادی درباره «ویروس کرونا» در فضای مجازی منتشر می‌شود

یک بازیگر سینما و تلویزیون گفت: متاسفانه بسیاری از افراد در فضای مجازی بسیار اخبار، اطلاعات و آمار دروغینی را که موجب ترس مردم می‌شود را منتشر می‌کنند، نه تنها عملکرد این افراد صحیح نیست بلکه ترس و واحمه از چنین اخبار کذبی هم جایز نیست چراکه این خود یکی از مواردی است که موجب کاش ایمنی بدن افراد خواهد شد. 

لاله اسكندرى بازيگر سينما و تلويزيون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگى خبرگزارى ميزان پيرامون شيوع ويروس كرونا گفت: همه ما می‌دانیم که این روز‌ها، روز‌های بسیار سختی برای همه ما است، متاسفانه کشور ما هم مثل خیلی از کشورهای دیگر با مشکلات بزرگی که نشات گرفته از شیوع ویروس کرونا است مواجه شده اما من معتقدم جای نگرانی زیادی نیست چراکه در موارد مشابه زیادی بوده‌اند که بعد از مدتی کوتاه به حالت کنترل شده در آمده‌اند، این بار هم این اتفاق خواهد افتاد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین گفت‌وگوی لاله اسکندری اینجا کلیک کنید


وی درباره اخبار غلط و منفی که در مورد ویروس کرونا در فضای مجازی به انتشار می‌رسد اظهار کرد: متاسفانه بسیاری از افراد در فضای مجازی بسیار اخبار، اطلاعات و آمار دروغینی که موجب ترس مردم می‌شود را منتشر می‌کنند، نه تنها عملکرد این افراد صحیح نیست بلکه ترس و واهمه از چنین اخبار کذبی هم جایز نیست چراکه این خود یکی از مواردی است که موجب کاهش ایمنی بدن انسان خواهد شد و این موضوع به خودی خود خطر ابتلا به بیماری کرونا را افزایش خواهد داد.

اسکندری به مهمترین نکاتی که در چنین شرایطی می‌توان به آنها عمل کرد اشاره و ابراز کرد: مهمترین اتفاقی که در حال حاضر مهم و عملی است رعایت نکات و اصول بهداشتی همچنین عدم خروج از خانه و ماندن در منزل است، متاسفانه این روزها من ویدیوهایی را در فضای مجازی مشاهده می‌کنم که مردم به شهرهای مختلف سفر کرده و مشغول شادی در خیابان ها هستند که بسیار خطرناک بوده و خطر ابتلا به این بیماری را بالا می‌برد.

برای مشاهده کل خبر اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اینجا محمدحسین مهدویان خوب بد جلف اینجا اخبار سینما اخبار تلویزیون اخبار ادبیات خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان عرصه فرهنگ و هنر محمدحسین مهدویان شیوع ویروس کرونا خبرنگار گروه بیشتر بخوانید ماجرای نیمروز فضای مجازی نکات بهداشتی بیماری کرونا بازیگر فیلم خوب بد جلف آن رسیده ارتش سری برای من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۹۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است

مرتضی علیزاده کارگردان فیلم سینمایی «بی‌بدن» عنوان کرد: من معتقدم که فیلم اول باید به تعریف سینما و قصه گویی نزدیک باشد و بعد ایدئولوژی‌اش را جلو ببرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اولین برنامه از سری جدید برنامه سینمایی «هفت» با بررسی موضوع جنایی و فیلم «بی‌بدن» از شبکه نمایش پخش شد

بخش اول «هفت» به نقد فیلم سینمایی «بی‌بدن» اختصاص داشت که با حضور امیرقادری و رضا صدیق برپا شد.

رضا صدیق در ابتدا بیان کرد: من می‌خواهم قبل از بررسی فیلم به اتفاقات اخیر در منطقه گریزی بزنم و بگویم محور مقاومت اگر تا پیش از وعده صادق یک موضوع پراگماتیک منطقه‌ای بود، اکنون به یک ایده ضدامپریالیستی در جهان تبدیل شده است. سینمای هالیوود نسبت به اعتراضات اخیر دانشجویان آمریکا علیه اسرائیل سکوت کرده؛ این در حالی است که در اعتراضات داخلی ما، رسانه‌های امپریالیستی مانند بازجو به دنبال بازیگران و سینماگران ما بودند، اما به بازیگران خودشان اجازه اظهار نظر نمی‌دهند و هرکس در این موضوع موضع‌گیری کند، قطعا نابود خواهد شد. این قضیه نشان از این است که آمریکا در امنیت ملی‌اش با کسی شوخی ندارد.

امیر قادری در ادامه عنوان کرد: هالیوود ۱۰ الی ۱۵سال اخیر اهدافش بسیار تغییر کرده و فرمایشی شده است. من همیشه می‌گویم صد رحمت به دهه شصت خودمان که حتی اگر سخت‌گیری وجود داشت، اما حامی مستضعفین بود.

رضا صدیق درباره «بی‌بدن» اظهار کرد: از نظر من این فیلم بدون شخصیت و وسط باز است که تکلیفش با خودش مشخص نیست. فیلم «بی‌بدن» از موقعیت‌های دراماتیکی که می‌توانست قصه‌اش را نجات دهد، هیچ استفاده‌ای نکرده است. موضوع قتل در فیلم یک موضوع ثانویه است و نقطه قوت فیلم بازی درجه یک الناز شاکردوست است. همچنین باید بگویم که گذر زمان در این فیلم اصلا پیدا نیست و گویی در فیلمنامه اصلا به آن اشاره نشده؛ ما در نهایت با ریش قاتل متوجه گذر زمان می‌شویم.

امیر قادری در ادامه بیان کرد: موضوعاتی مانند قصاص یا جنگ مفاهیم پیچیده‌ای هستند. از نظر من «بی‌بدن» وسط‌باز نیست و اتفاقا اینکه با چندین زاویه نشان مساله قصاص را بررسی می‌کند؛ نقطه قوت فیلم است. امتیاز بزرگ فیلم بازی بازیگرانش است؛ اما می‌توان گفت که لحن تلخ و یکدست فیلم، کار را خراب کرده است. این فیلم خاکستری است و اگر کارگردان سلیقه بصری بهتری داشت، قطعا فیلم شیک‌تری می‌شد و شلختگی الان را نداشت.

صدیق در ادامه گفت: «بی‌بدن» فیلم بازیگران است نه فیلمنامه و کارگردانی. مساله فیلم قصاص نیست بلکه شخصیت خانواده قاتل است. «بی‌بدن» یک فیلم حیف شده است چرا که موضوع بسیار جذابی دارد.

بهروز افخمی در ادامه خاطرنشان کرد: اینکه در یک فیلم بتوان تماشاچی را وارد دالان تجربه‌های مختلف کرد، بسیار مهم است تا تماشاچی داستان‌های متفاوت را تجربه کند. از نظر من بهترین بازی این فیلم متعلق به گلاره عباسی است.

در ادامه رضا صدیق منتقد نسبت به اظهار نظر یکی از مدیران نماوا راجع به سینماگران و حواشی آن بیان کرد: هر کسی می‌تواند در سینما سرمایه‌گذاری کند؛ اما قرار گرفتن سرمایه‌گذاران در چرخه فرهنگ سرنوشتی مانند نماوا دارد که در حال ورشکسته شدن است. طرف دیگر صحبت من آن بخش از سینماگران است که معتقدند اخلاق و شرافت بیش از هر حرفه، نزد سینمایی هاست. من باید بگویم این جمله خیلی برای سینماگران گنده است. شرافت نزد کارگران و معلمان ماست؛ شرافت یعنی بخش مستضعف جامعه. من باید بگویم که لطفا شرافت را متر نکنید.

امیر قادری در ادامه عنوان کرد: زنگ خطر این ماجرا جایی است که بعد از اظهار نظر این مدیر نماوا، مردم سمت او را گرفتند. می‌خواهم بگویم که دهه فرصت‌طلبی ۹۰ چه چیزی بر سر سینماگران ما آورده که مردم دیگر از آن‌ها حمایت نمی‌کنند.

بخش دوم «هفت» به بررسی موضوع جنایی اختصاص داشت که با حضور مرتضی علیزاده کارگردان «بی‌بدن» و محمدرضا نصراللهی استاد دانشگاه برپا شد.

مرتضی علیزاده کارگردان فیلم سینمایی «بی‌بدن»، ابتدا درباره نقد رضا صدیق به فیلم، عنوان کرد: من معتقدم که سینما اول باید سینما باشد و قصه تعریف کند و بعد ایدئولوژی‌اش را جلو ببرد. اینکه ما از اول فیلم تکلیف را مشخص کنیم که طرفدار قصاص هستیم یا خیر، خلاف قصه‌گویی در سینماست و این متر غلطی برای بررسی و نقد فیلم است. البته که نقد به منی که در قدم‌های اولیه فیلمسازی هستم، بسیار کمک‌کننده است.

محمدرضا نصراللهی در ابتدای صحبت‌های خود گفت: به اعتقاد همه افرادی که پرونده جنایی را دنبال می‌کنند، «بی‌بدن» برگرفته از پرونده آرمان و غزاله است؛ هر چند که نویسنده فیلم منکر این موضوع باشد. باید بگویم که این فیلم در مجموع اصلا جنایی نیست و «بی‌بدن» یک فیلم اجتماعی درام است. در این فیلم موضوع از زاویه بازپرس بررسی می‌شود و به عملیات پلیسی و کارگاه آنچنان که باید نمی‌پردازد و نحوه قتل هم مشخص نمی‌شود.

کارگردان «بی‌بدن» درباره ژانر جنایی بیان کرد: سینمای هالیوود به شکل خالص ژانر جنایی را بررسی می‌کند، اما در کشور‌های دیگر این ژانر با فرهنگ‌های مختلف ترکیب می‌شود. در همین راستا مضمون‌هایی به فیلم اضافه می‌شود که برای مخاطب از کشف معما مهمتر است. در «بی‌بدن» هم همین اتفاق رخ داده است. ما فکر می‌کردیم که مسائل دیگر از کشفیات کارآگاه برای مخاطب جذاب‌تر است.

محمدنصراللهی در ادامه عنوان کرد: یکی از نقد‌های همیشگی من این است که از کارآگاهان و کارشناسان جنایی در متن فیلم استفاده کنند، نه در بخش تولید. به عنوان مثال این موضوع که تمام بازپرس‌ها و پلیس‌های ما در فیلم دختر دارند به یک کلیشه تبدیل شده و همچنین این موضوع که ماموران ما در فیلم‌های ایرانی پا را فراتر از قانون می‌گذارند، واقعیت بیرونی ندارد و به یک کلیشه در فیلم‌ها تبدیل شده است.

میز سینمای جهان برنامه «هفت» نیز به بررسی فیلم سینمایی «Dune ۲» اختصاص داشت که با حضور سیدحمیدرضا قادری و آرش خوشخو برپا شد.

سیدحمیدرضا قادری ابتدا گفت: یکی از متر و معیار‌هایی که در نقد شعر استفاده می‌شود، وجه خیال‌انگیز شعر است. من می‌پذیرم که افراد جوان با دیدن فیلم «Dune ۲» در سینما به وجد بیایند، اما در نهایت فیلم روی من تاثیر نداشت چرا که فیلم‌های الان، ویرایش شده فیلم‌های قبلی‌شان هستند. این فیلم صرف نظر از رمانش، برای کسانی که سینماباز هستند چیز جدیدی ندارد.

آرش خوشخو در ادامه این برنامه بیان کرد: در «Dune ۲» ماجرا پیچیده شده و به نظرم به فیلم تاج‌وتخت ربطی ندارد. فیلم‌های این کارگردان سرد است و ما از زندگی مردمان این فیلم هیچ چیزی نمی‌بینیم و این سرما در تمام فیلم‌هایش وجود دارد. «Dune ۲» پر از توانایی‌های فنی است و بازیگرانش به بهترین شکل انتخاب شده‌اند. بیشتر از داستان فیلم جزئیات فنی فیلمش بسیار برای من جذاب بود. این فیلم مانند هر فیلم مهم دیگری تفسیر معاصر دارد.

امیرقادری نیز درباره فیلم «Dune ۲» اظهار کرد: کتاب بسیار فراتر از فیلم است چرا که مجموعه‌ای از خرد‌های مختلف در آن دیده می‌شود. درک این کتاب از مسئولیت رهبریت یک قوم بی‌نظیر است و به شدت تحت تاثیر خرد خاورمیانه است. من به شدت توصیه می‌کنم که ترجمه این کتاب را که بسیار روان هم است، بخوانید.

افخمی درباره این فیلم گفت: این فیلم تبلیغ آشکاری برای فراماسون‌ها است و به شکل آشکاری برای بزرگ‌نمایی و قدرت‌نمایی فراماسونی تبلیغ می‌کند.

بهروز افخمی در پایان این برنامه تاکید کرد: از این به بعد به امید خدا در پایان هر برنامه «هفت» یک تیتراژ جداگانه داریم؛ یعنی هر تیتراژ با برنامه قبلی فرق می‌کند. هر بار درباره یکی از استادان بزرگ سینمای ایران، چه آن‌ها که از بین ما رفتند و چه آن‌هایی که در قید حیات هستند، برنامه کوتاهی ساخته می‌شود که در حاشیه تیتراژ می‌بینید و در برنامه امشب تیتراژ ما درباره علی حاتمی است که با فیلم‌های علی حاتمی و موسیقی مرتضی حنانه از فیلم «هزاردستان» ساخته شده است.

دیگر خبرها

  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • مدافع سپاهان آماده یازدهمین کلین شیت (عکس)
  • واکنش حجازی به ماجرای بازی پیکان و استقلال
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • (عکس) واکنش خبرساز هادی چوپان به روز شیراز
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • واکنش معنادار نکونام به رفتن خطیر با یک پست اینستاگرامی + عکس
  • واکنش معنادار نکونام به رفتن خطیر با یک پشت اینستاگرامی + عکس