Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از برترین و مهم‌ترین کنفرانس‌های مربوط به عناوین رایانه‌ای که هر سال برگزار می‌شود و تقریبا تمامی توسعه‌دهندگان عناوین رایانه‌ای در آن حضور دارند، نمایشگاه E3 است.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، معمولا توسعه‌دهندگان عناوین رایانه‌ای در این نمایشگاه از برنامه‌های خود برای سال آینده و همچنین عناوینی که قرار است در بازه برگزاری مراسم فعلی تا نمایشگاه بعدی E3 منتشر شود حرف می‌زنند و همین موضوع این نمایشگاه را بسیار با اهمیت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ظاهرا نمایشگاه امسال E3 برگزار نخواهد شد.

لغو شدن نمایشگاه بین‌المللی E3

در حالی که انتظار می‌رفت بزرگ‌ترین کنفرانس بازی‌ها و عناوین رایانه‌ای، صرف نظر از شیوع ویروس کرونا طبق برنامه‌ریزی پیشین خود برگزار شود، طولی نکشید که اخباری از قبیل لغو شدن و به تعویق افتادن آن منتشر شد. حالا این شایعات به قدری قدرت گرفته‌اند که به نظر می‌آید به طور حتم دیگر این مراسم در زمان مشخص شده برگزار نخواهد شد.

خیلی از منابع موثق طی مدت اخیر اعلام کرده‌اند که شرکت‌ها و برنامه نویسان متفاوت خبر از عدم حضورشان در نمایشگاه E3 داده‌اند. همچنین این افراد اظهار داشتند ESA، مدیریت برگزاری E3 با تمامی شرکت‌کنندگان رسمی کنفرانس درباره ویروس مذکور و زمان برگزاری مراسم تماس حاصل کرده است. یک منبع معتبر از شرکت‌های سازنده همچنین اعلام کرده که بیانیه رسمی لغو شدن این مراسم به زودی منتشر می‌شود.

همچنین یکی از شرکت‌کنندگان این مجموعه اخیرا با انتشار توئیتی به مخاطبین اعلام کرده که بلیط‌های پرواز خود را لغو کنند چرا که کنفرانس قرار نیست برگزار شود. گفتنی است؛ سرنوشت این مراسم نیز مانند دیگر نمایشگاه‌های مشهور اجتناب ناپذیر بود.

با توجه به شدت شیوع ویروس کرونا به نظر نمی‌آید هیچ مراسم و کنفرانسی بتواند طبق برنامه‌ریزی خود پیش برود و تمامی این نمایشگاه‌ها ناچارند برنامه‌های خود را لغو کرده و یا آن‌ها را به اواخر سال منتقل کنند. گفتنی است از دیگر مراسمی که طی این مسائل ناچار به لغو کردن برنامه‌هایش شد می‌توان به نمایشگاه بین‌المللی خودروی ژنو، مراسم فناوری فیسبوک و Game Developers Conference اشاره کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران 

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: بازی ها رایانه ای نمایشگاه E3 عناوین رایانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۹۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!

احمد شاکری، نویسنده و منتقد ادبی درباره به خدمت گرفتن رسانه در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب تهران گفت: یکی از وجوه نمایشگاهی و نه فروشگاهی نمایشگاه کتاب می‌تواند ضریب دادن به رسانه یا به خدمت گرفتن رسانه برای کسانی باشد، که در تولید کتاب موثر هستند. سال‌های گذشته تلویزیون، شبکه تلوبیونی کتاب و دیگر رسانه‌ها به صورت فعال در نمایشگاه حضور داشتند. آن‌ها تلاش کردند فضای جامعه در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب رنگ و بوی کتاب و کتاب‌خوانی بگیرد. 

شاکری ادامه داد: لازم است برنامه‌ریزی هنرمندانه صورت بگیرد تا از عموم برای حضور در نمایشگاه دعوت شود. از طرفی، باید کسی که وارد نمایشگاه کتاب می‌شود، نسبت به قبلش متفاوت شده باشد. اینطور نباشد که به پارک رفته است. 

این نویسنده افزود: ممکن است امسال در نمایشگاه کتاب تهران درباره «طوفان الاقصی» یا «وعده صادق» غرفه‌هایی تدارک شود. زمانی این برنامه‌ها می‌تواند از آمار کمی یک‌ طرفه خارج شود، که بتوان ارزیابی دقیق از نحوه برنامه‌ها داشت. مهم این نیست چند برنامه برگزار می‌کنیم، مهم این است برگزاری برنامه‌ها چه کاری می‌تواند انجام دهد. 

وی در پاسخ به این سوال که ما چه تعریفی از نمایشگاه کتاب تهران داریم، گفت: در گذشته یک نگاه اقتصادی و بازار فروش کلان در حوزه کتاب بر نمایشگاه حاکم بود. یعنی مجموعه‌ای از ناشران و غرفه‌داران بیشتر برای فروش کتاب به نمایشگاه مراجعه می‌کردند و فضا رنگ و بوی اقتصادی داشت. هرچه به زمان کنونی نزدیک می‌شویم، چون ابزارهای جدیدی برای خرید و معرفی کتاب به وجود آمده، جنبه اقتصادی بودن نمایشگاه کتاب تضعیف شده است.   

شاکری با بیان اینکه الان به راحتی می‌توان در سایت‌ها و مجاری مختلف کتاب را معرفی کرد، گفت: دولت پایگاه نمایشگاه مجازی کتاب را ایجاد کرده، که در اقصی نقاط کشور انتخاب، خرید و فروش و معرفی کتاب انجام می‌شود. باید نمایشگاه کتاب تهران به سمت بُعد تعاملی حرکت کند و بجای بخش اقتصادی به نفع بخش فرهنگ، تعامل، ارتقای عملکرد ناشران و ... حرکت کند. یعنی ماهیت فرهنگی نمایشگاه کتاب بر ماهیت اقتصادی‌اش غلبه کند.

این نویسنده در پاسخ به این سوال که آیا اعلام روزانه میزان فروش در نمایشگاه کتاب مصداق اقتصادی بودن نمایشگاه است؟ توضیح داد: بله، البته متولیان نمایشگاه کتاب در گزارش‌های خود فقط به میزان فروش اکتفا نمی‌کنند و مولفه‌های مختلفی نظیر میزان فروش، میزان بازدیدکنندگان از نمایشگاه، رونمایی کتاب و ... را در گزارش‌های خود دخیل می‌کنند. 

وی با بیان اینکه ما هنوز به جنس مطلوب تعاملات نرسیدیم، افزود: مثلاً در نمایشگاه کتاب تهران شاهد برگزاری کلاس آموزشی هستیم. در حالی که در هر جا می‌توان این کلاس را برگزار کرد. سوال این است که این جلسات چه تناسبی با زمان و مکان نمایشگاه کتاب دارد. ما جلسه نقد کتاب برگزار می‌کنیم، در حالی که می‌توان همیشه این نوع جلسات را برگزار کرد. ما هنوز نتوانستیم اتصال بین برنامه‌های فرهنگی و نمایشگاه کتاب را برگزار کنیم. برآوردم این است که هنوز این جلسات سنخیتی با نمایشگاه کتاب ندارد. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!
  • برنامه‌های حرم مطهر حضرت معصومه(س) در دهه کرامت اعلام شد
  • تیم ما مقابل تیم‌های قدرتمند سربلند است
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • مراسم گرامیداشت عملیات بازی‌دراز در هفته جاری برگزار می‌شود
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی
  • کرمانشاه آماده برگزاری مراسم سالروز عملیات بازی‌دراز
  • اجتماع بزرگ صادقیون همراه با تشییع پیکر شهید تازه تفحص شده در مشهد برگزار شد