Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر کهگیلویه و بویراحمد با اهدای شاخه گل از عوامل اجرایی پایگاه غربالگری بیماری کرونا در ورودی شهر یاسوج تقدیر کرد. ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۰ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر کهگیلویه و بویراحمد عصر امروز با حضور در پایگاه غربالگری بیماری کرونا در ورودی شهر یاسوج از عوامل اجرایی این پایگاه با اهدای شاخه گل تقدیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید صفائی در این آیین از تلاش‌های نیروهای حوزه بهداشت و درمان، سپاه فتح، نیروی انتظامی و هلال احمر در زمینه پیشگیری از ویروس کرونا تقدیر کرد و اظهار داشت: با همدلی خوبی که بین مسئولان استان وجود دارد اقدامات خوبی در راستای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در استان انجام شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه با توجه به شیوع ویروس کرونا در نوروز امسال پذیرای گردشگران نخواهیم بود، افزود: با دستور استاندار و به منظور حفظ سلامت مردم طرح ممنوعیت اسکان مسافر در استان در حال اجرا است.

رئیس سازمان بازرسی: مدیران خط مقدم مقابله با کرونا، نگران موانع قانونی نباشندتمامی ظرفیت ‌ایلام برای تامین تجهیزات و نیازمندی‌های پیشگیری از کرونا به‌کار گرفته شود ‌آمار مبتلایان به کرونا در یزد به 150 نفر رسید؛ 20 نفر فوت کردند

صفائی عنوان کرد: سه اکیپ پنج نفره از اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد به منظور حفظ سلامت مردم، به صورت شبانه‌روزی بر تأسیسات خدماتی، رفاهی و گردشگری نظارت می‌کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: طبق دستور وزارت میراث فرهنگی، هرگونه پذیریش مسافر در فضاهای ورزشی، مراکز اقامتی بدون مجوز، زائرسراها، مراکز اقامتی دولتی مانند مدارس و خوابگاه‌ها ممنوع است.

وی با بیان اینکه در ایام نوروز 99 برپایی چادر در فضاهای عمومی و نیز برگزاری هرگونه جشن و مراسم که سبب تجمع مردم شود ممنوع است، گفت: بعد از نابودی کامل این ویروس در وقت مناسب با برگزاری جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها زمینه حضور مسافران و گردشگران را در استان فراهم می‌کنیم.

انتهای پیام/543/ش

R41452/P/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۰۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار

ولی جهانی در گفت و گو با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به بازدید و بررسی‌های به عمل آمده از روستای فصلی کوی افسانه‌ای درفک، تعداد زیادی از کلبه‌های قدیمی با یک تا یک و نیم متر و ساخته شده از سنگ و گل و چوب باقی مشاهده شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و و صنایع دستی استان گیلان با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری جنوب گیلان و منطقه درفک بیان کرد: با توجه به معماری بومی کلبه‌ها، اداره‌کل میراث‌فرهنگی گیلان در نظر دارد این روستای فصلی را به عنوان یک روستای نوسنگی، در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رساند.

جهانی تصریح کرد: در این راستا پرونده ثبتی این مجموعه در دست اقدام است تا در صورت امکان در مدت دو ماه با نقشه‌برداری، پلات برداری و تهیه گزارش مستند، این روستا در فهرست آثار ملی کشور به ثبت شده و به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری کشور معرفی شود.

به گفته وی روستای فصلی درفک در طی سنوات گذشته، موقعیت خود را حفظ کرده است، یکی از جاذبه‌های این روستا دو استخر قدیمی است که دامداران منطقه شهرستان رودبار از آب آنها در بهار و تابستان استفاده می‌کنند و همچنین یخچال درفک که در زمستان پر از برف و در تابستان دارای یخ است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان، رستم مالشوران را از جذابیت‌های روستای درفک رودبار برشمرد و بیان کرد: هر ساله اواخر دوره شهریور ماه و اوایل پاییز معمولاً به رسم یاد بود یا به رسم قدیمی دامداران منطقه درفک، در استخر قدیمی که پر آب است، به شستشوی دام‌های خود می‌پردازند که این رسم ریشه در فرهنگ و تاریخ ۳۵۰۰ ساله گیلانیان دارد.

کد خبر 6097423

دیگر خبرها

  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج
  • عزاداری یاسوجی‌ها در سالروز شهادت امام صادق(ع) + فیلم
  • برپایی آیین‌ سوگواری شهادت امام جعفرصادق (ع) در یاسوج
  • ۳ کشته و ۲ مصدوم در تصادف محور یاسوج به بابامیدان
  • مصدومیت ۱۷۴ نفر در تصادفات رانندگی کهگیلویه و بویراحمد