Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@11:20:57 GMT

روش تاثیرگذار حرف زدن با جنین در بارداری

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۳۲۱۴۹

روش تاثیرگذار حرف زدن با جنین در بارداری

اهمیت حرف زدن با جنین در دوران بارداری

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نمناک، صحبت کردن با کودک در حالی که در رحم است به شکل دهی یک پیوند محکم کمک می کند و این کار فرزند شما را برای تمام عمر همراه خواهد کرد.

بسیاری از زنان ممکن است فکر کنند که صحبت کردن با نوزادشان در دوران بارداری چندان مهم نیست، عمدتاً به این دلیل که جنین ممکن نیست چیزی بشنود و با این حال، حقیقت این است که برای نوزادان بسیار مفید و مهم است که صدای خانواده خود را در رحم تشخیص دهند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای برقراری ارتباط بهتر با نوزاد لازم است از دوران بارداری اقدام کنید. این امر باعث شکل گرفتن تصورات مثبت درباره جنین و کاهش اضطراب مادران باردار و افزایش سلامت مادر و جنین می شود اما این تنها مزیت حرف زدن با جنین در بارداری نیست.

فواید و مزایای حرف زدن پدر و مادر با جنین در رحم مادر

- با صحبت کردن با نوزادتان در دوران بارداری، شما به رشد عصبی و عاطفی او کمک می کنید و به علاوه این یک روش مهم برای ایجاد روابط جدید با او است و این فعالیت می تواند بسیار هیجان انگیز باشد چون کودکان اغلب با حرکت کردن، به صدا های خاصی واکنش نشان می دهند.

- شنیدن اولین حس رشد یافته در کودکان است و در هفته بیست و چهارم نوزادان می توانند بشنوند و صدای مادر در ارتعاشات استخوان هایش حرکت می کند و سپس نوزاد می تواند آن ها را در حالی که در رحم است احساس کند.

- اهمیت صحبت کردن با نوزادتان در دوران بارداری برای نوزادان مهم است که صدای مادرشان را بشنوند زیرا اشتیاق آن ها برای گوش دادن بیدار می کند. آن ها همچنین شروع به حرکت یا بازی با بدنشان می کنند، می چرخند و زانوهایشان را خم می کنند و به علاوه می توانند با آهنگ صدای مادرشان بپرند یا لگد بزنند.

- شنیدن صدای مادر می تواند استرس و اضطراب نوزادان را از بین ببرد و این امر به ویژه در آخرین مراحل بارداری صدق می کند.

- در هفته سی و ششم بارداری، نوزادان می توانند بین صدای مادر و صدا های دیگر تمایز قائل شوند و آن ها همچنین نسبت به صدا های بلند حساس ترند و به عنوان مثال، صدای در، موسیقی و صدا های خارج از رحم متوجهشان خواهد کرد.

- صدای پدرشان فرکانس بالایی ندارد، چون محرک خارجی است و با این حال، هنوز برای نوزادان مهم است که صدای پدرشان را بشنوند.

- کودکان در رحم معمولاً فعال تر و پذیرای تحریک در طول شب هستند و صحبت کردن با آن ها در شب کمک می کند احساس راحتی بیشتری بکنند و دوست داشته شوند. گوش دادن به صدای والدین یکی پس از دیگری به نوزادان کمک خواهد کرد تا آن ها را تشخیص دهند.

روش حرف زدن با جنین در رحم مادر

چه چیز هایی را باید در دوران بارداری به فرزندان گفت:

در حالی که مادران با کودکان خود صحبت می کنند، مهم است که شکم خود را نوازش کنید تا احساس گرما کنند و بسیاری از زنان نمی دانند در ابتدا چه بگویند.

برای شروع می توانید در مورد آنچه که آن روز انجام دادید و یا چیزی که می خرید صحبت کنید. علاوه بر این، شما می توانید به کودک خود رنگ اتاق خود و نحوه احساس خود در هنگام بارداری را توضیح دهید.

همچنین می توانید آهنگ بخوانید و یا داستان تعریف کنید و بر صدا واژه ها تاکید کنید و هم چنین ایده خوبی است که این فعالیت را با پدرش به اشتراک بگذارید و به این ترتیب جنین می تواند رابطه عاطفی بین مادر و پدر را احساس کند.

از طرف دیگر، گوش دادن به موسیقی نیز گزینه خوبی است و در این مورد، باید آهنگ های مناسبی برای نوزادتان انتخاب کنید و توصیه می کنیم این کار را بعد از ماه پنجم که گوش های بچه ها به خوبی رشد می کنند ، شروع کنید.

صدای مادر در ارتعاشات استخوان ها حرکت می کند و سپس کودک می تواند آن ها را در حالی که در رحم است، احساس کند.

مزایای صحبت کردن با جنین در طول بارداری برای بعد از تولد

ارتباط:

صحبت ها رابطه بین والدین و فرزندشان را در دوران بارداری تقویت می کند و این باعث می شود که نوزادان به همه چیز خارج از رحم واکنش نشان دهند، هم خوب و هم بد.

حس خوب صحبت کردن با نوزاد در دوران بارداری به حفظ آرامش کودک کمک می کند وعلاوه بر این، وقتی که به دنیا آید و گاهی نتواند بخوابد، صدای والدین می تواند به راحتی کودک را تسکین دهد و فقط با گوش دادن به صد اهای آن ها آرام خواهد شد.

توسعه مهارت ها:

صحبت با کودک پیش از تولد، مهارت های صحبت کردن نوزادان را افزایش می دهد و مهارت های زبانی آن ها را تحریک می کند و به علاوه، توسعه شنوایی را در سنین پایین تشویق خواهد کرد و این کار به جلوگیری از اختلالات زبانی یا پردازشی کمک می کند.

بچه ها آن را دوست دارند!

بچه ها عاشق شنیدن صدای مادرشان هستند و رشد احساسی و نورونی آن ها را افزایش می دهد و به علاوه باعث می شود که آن ها لگد بزنند، بپرند و در رحم حرکت کنند.

صحبت کردن با کودک در دوران بارداری شروع یک ارتباط بزرگ بین شما و فرزندتان است و وقتی صدای شما را می شنود، احساس می کند که به درون شکم شما حرکت می کند، این یکی از بهترین تجربیات شما است.

با محبت با کودک خود صحبت کنید تا از رشد مناسب او مطمئن شوید و بدانید که بسیاری از مهارت ها شروع به شکل گیری می کنند در حالی که کودک شما هنوز در شکم تان است!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بارداری پدر و مادر والدین جنین دوران بارداری صحبت کردن حرف زدن صدای مادر گوش دادن مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۲۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تولد اولین سه قلوهای استان اصفهان

جام جم آنلاین اصفهان؛ فرزانه خالدی ۳۳ ساله در اولین زایمان خود با بارداری طبیعی ، صاحب ۳ قلوی دختر شد.

دکتر ملیحه خلیلی  متخصص زنان و زایمان بیمارستان دکتر شریعتی اصفهان گفت : خانم خالدی به علت فشار خون بالا و پرخطر بودن در بیمارستان بستری و سه قلوها در عرض ۳ دقیقه که هرکدام به فاصله یک دقیقه از هم متولد شدند.

دکتر خلیلی ادامه داد در هفته سی‌وچهارم بارداری مادر ۳۳ ساله این نوزادان، با عمل سزارین به دنیا آمدند که  وزن قل اول دو کیلو و ۱۵۰ گرم و دو قل دیگر، یک کیلو و ۹۰۰ گرم که در حال حاضر در سلامت کامل هستند .

آقای بویرحسنی پدر این نوزادان، ۴۵ ساله، کارگر و در حال حاضر اجاره نشین است.

به گفته مهناز خیری متخصص کودکان و نوزادان قل سوم به علت نداشتن تنفس و گریه خودبخودی در بدو تولد، احیا شد و اقدامات درمانی لازم برای سه قلوها در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان انجام، که خوشبختانه قل اول باحال خوب به همراه مادر مرخص و قل دوم و سوم در بخش مراقبتهای ویژه نوزادان بیمارستان بستری هستند و وضعیت پایدار و مطلوبی دارند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • نارضایتی از بیمارستان کودکان در قم
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • کمبود شیرخشک نوزادان در داروخانه‌های جنوب غرب خوزستان
  • «کاهش نرخ تولد» در کره جنوبی رکورد زد
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • زایمان با تاریخ رُند، بازی با جان نوزاد؟! + فیلم
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • کجایی آقای تنومند؟ | غیبت تاثیرگذار ستاره استقلال
  • ثبت تولد اولین سه قلوهای استان اصفهان
  • مسکن مجاز در دوران بارداری