Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر زینب رحمانی نوش آبادی، عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان و سرپرست گروه تحقیقاتی این طرح در خصوص مراحل ساخت و اجرای آن، گفت: ازن به عنوان یک اکسنده قوی با آلودگی‌های اطراف خود پیوند کرده و ساختار مولکولی آنها را تجزیه و اکسید می‌کند و از آنجا که ویروس‌های پوشیده از چربی نسبت به حلال‌های آلی، اتر و ازن حساس هستند، اختلال یا از بین رفتن لیپیدها منجر به اختلال یا از بین رفتن عفونت یا ویروس‌های دارای پوشش لیپیدی همچون هپاتیت ب، سرخک، اوریون، آنفلوآنزا و کرونا ویروس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر رحمانی افزود: از آنجا که تحقیقات روی ویروس کرونا همچنان ادامه دارد، دستگاه حاضر می‌تواند با تولید گاز ازن از هوای محیط، به عنوان یک عامل کمکی قدرتمند در ضدعفونی کردن محیط آلوده به ویروس به کار رود و همچنین با انتشار ازن کنترل شده در محیط، در پاکسازی سطوح نیز موثر باشد.

وی با ذکر این نکته که روش به کار رفته در این محصول در مقایسه با روش‌های دیگر دارای شاخصه‌هایی چون پخش در همه جهت، عدم استفاده از مواد شیمیایی و سهولت در استفاده است، خاطرنشان کرد: این دستگاه که در حال سپری کردن مراحل ثبت اختراع است، از مکانیزم تخلیه الکتریکی با سد دی الکتریک برای تولید ازن استفاده می‌کند.

عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان با بیان اینکه این دستگاه در توان ۶۰ وات طراحی و ساخته شده که کم مصرف محسوب شده و نیازی به برق صنعتی ندارد، افزود: از آنجا که دستگاه مجهز به یک خنک‌کننده است، می‌تواند با راندمان بالا برای استفاده طولانی مدت به کار رود.

دکتر رحمانی اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی از این دستگاه می‌توان برای ضدعفونی کردن وسایل حمل‌ونقل عمومی و اتوبوس‌های بین شهری، داخل قطار و هواپیما استفاده کرد.

وی افزود: این دستگاه قادر به ضدعفونی و کاهش آلودگی و بار میکروبی محیط‌های پرازدحام و پرتردد همچون بانک‌ها، پایانه‌های مسافربری و کاهش بو، باکتری، قارچ و ویروس در محیط بیمارستان بوده و این ظرفیت را دارد که با ارتقای دستگاه، از آن در مکان‌ها و کاربردهای حساس‌تر همچون ضدعفونی اتاق عمل، استریل وسایل آزمایشگاهی و پزشکی و ضدعفونی ملحفه‌ها و البسه بیماران استفاده کنیم.

بر اساس اعلام وزارت علوم، دکتر رحمانی تصریح کرد: همچنین با توجه به پایین بودن هزینه تمام شده دستگاه، وزن پایین آن و عدم نیاز به قطعات و امکانات اضافی همچون کپسول اکسیژن و پمپ هوا، امکان تهیه آن برای افراد عادی جهت استفاده در منازل مسکونی، خودروهای شخصی و به خصوص داخل مطب‌ها فراهم شده که خود از نقاط قوت کار انجام‌شده است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۲۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی، گفت: اجرای واکسیناسیون به موقع دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک، همچنین رعایت اصول امنیت زیستی و آموزش دامداران از مهمترین راه‌های پیشگیری از بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در دام سبک است.

دکتر سید محمد سیاح، افزود:طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بیماری ویروسی بسیار واگیر در گوسفند و بز است و این بیماری به شدت قابل انتقال در جمعیت نشخوارکنندگان کوچک و همچنین مشترک میان حیات وحش و جمعیت دام‌های اهلی است.

او گفت: عمده‌ترین راه انتقال، تردد دام آلوده در مکان‌هایی که تماس با حیوانات وحشی داشته و یا از آبشخور‌های مشترک استفاده می‌کننداست.

وی، افزود: طاعون نشخوارکنندگان کوچک با شروع ناگهانی تب، ریزش ترشحات چشم، بینی، زخم دهان، تنگی نفس، اسهال بدبو و سرفه بروز می‌کند و دام مبتلا به شدت لاغر و سپس تلف می‌شود، لذا در صورت شیوع، می‌تواند خسارات فراوانی به جمعیت دامی منطقه وارد می‌کند.

سیاح، تأکید نمود: از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از این بیماری، انجام واکسیناسیون به موقع دام‌ها و همچنین رعایت کلیه اصول امنیت زیستی در جابه‌جایی دام‌ها، دفن صحیح لاشه دام آلوده و ضد عفونی آبشخور‌ها است.

 

 

دیگر خبرها

  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • این کولر را می‌توانید بپوشید!
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • پاکسازی سفیدرود از ادوات صید غیرمجاز و برخورد قاطع با متخلفان آغاز شد