Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

خبرگزاری فارس: کاظم غریب آبادی سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین، در نشست شورای حکام در خصوص موافقتنامه پادمان در ایران، مواضع جمهوری اسلامی ایران را تشریح کرد. 

سفیر و نماینده دائم کشورمان در ابتدای سخنان خود، صدور گزارش دوم از سوی مدیرکل آژانس در کنار گزارش برجام را به چالش کشید و گفت: اول، چه ضرورت و توجیهی برای صدور یک گزارش مکتوب جداگانه در خصوص چنین ادعاهایی، به ویژه هنگامی که ایران با آژانس در خصوص این موضوع در تعامل است، وجود داشت؟ ثانیا، آیا آژانس به همه موارد مشابه با همین روش برخورد می‌کند؟ سوما، چرا آژانس یک گزارش مستقل جدا در چارچوب پادمان منتشر و حتی یک آیتم جدید به دستورکار نشست جاری شورای حکام اضافه کرده، در حالی که به طور همزمان این موضوع در چارچوب پروتکل الحاقی و گزارش آژانس در مورد برجام نیز مدنظر آژانس قرار گرفته و برخی بندهای مثبت آن در خصوص دسترسی‌ها را حذف کرده است؟

غریب آبادی تاکید کرد: داشتن یک گزارش جدا در موضوع موافقتنامه پادمان، در حالی که همین مشحون از اشارات به تعهدات ایران ذیل پروتکل الحاقی است، هیچ اساسی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما این روش را کاملا غیر سازنده و غیر حرفه‌ای تلقی می‌کنیم و رویکرد خود را نیز بر این اساس، تنظیم خواهیم کرد.

سفیر ایران در ادامه با اشاره به اینکه متاسفانه فشارهای مخربی از سوی اندکی از اعضای آژانس بر این نهاد تحمیل می‌شود تا این نهاد را از عملکرد اساسنامه‌ای اصلی خود منحرف کنند، گفت: این در حالی است که مطابق با ماده ۲ اساسنامه آژانس "... هر دولت عضو متعهد می‌شود تا به شخصیت بین‌المللی و مسئولیت‌های مدیرکل و کارمندان آژانس احترام گذاشته و به دنبال اعمال نفوذ بر آنها در زمان انجام وظایفشان نباشد."

وی همچنین به سخنان  آمانو، مدیرکل قبلی آژانس، در ژانویه ۲۰۱۹ اشاره کرد که گفت ".... تلاش‌ها برای مدیریت خرد و فشار بر آژانس در راستی آزمایی هسته‌ای مخرب بوده و شدیدا مضر می‌باشد ... استقلال آژانس نبایستی تضعیف شود".

* فشار و اعمال نفوذ از هر نوعی بر روی آژانس، برخلاف اساسنامه آژانس است

غریب آبادی افزود: در مناسبت‌های گوناگون، برخی هیأت‌های مشخص چه در این اتاق و چه خارج از آن، به آژانس فشار آورده‌اند تا برخی ادعاهای مختومه شده گذشته را مجددا باز کند. فشار و اعمال نفوذ از هر نوعی بر روی آژانس، برخلاف اساسنامه آژانس است.

به گزارش فارس٬ نماینده دائم کشورمان با اذعان به اینکه ایران حق آژانس را در سوال، پیگیری اظهارنامه‌ها و درخواست برای دسترسی، بر اساس ماموریتش، زیر سوال نمی‌برد، همچنین تاکید کرد که همزمان کشورها نیز حق دارند تا اسناد و دلائل منطقی و معتبری را از آژانس در این مواقع مطالبه نمایند.

این دیپلمات کشورمان با اشاره به اینکه بر اساس بند (ج) ماده ۴ پروتکل الحاقی، هرگونه درخواست برای دسترسی از سوی آژانس بایستی همراه با دلایل مربوطه باشد، گفت: در مغایرت کامل با این اصل، در درخواست‌ها برای توضیح و ارائه دسترسی به دو مکان مورد نظر، آژانس هیچگونه دلیل حقوقی معتبر و موثقی را ارائه نکرد. کپی برگه‌هایی که توسط آژانس به عنوان مبنای این درخواست‌ها به ایران ارائه شده، نه اصالت داشته و نه مربوط به منابع باز هستند.

غریب آبادی با تأکید بر اینکه اقدام در ارسال این برگه‌ها که بر اساس ادعاهای ساختگی بوده و با هدف اعمال فشار به آژانس ارائه شده است، مطابق با اساسنامه آژانس، موافقتنامه پادمان و پروتکل الحاقی نیست، افزود: این اقدام، حقی را برای آژانس در چنین درخواست‌هایی ایجاد نمی‌کند و همچنین، موجب هیچگونه تعهدی برای ایران جهت بررسی چنین درخواست‌هایی نخواهد بود.

به گزارش فارس٬ نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ادامه به سوابق روشن همکاری کشورمان با آژانس در پذیرش بازرسی‌ها پرداخت و اظهار داشت: بر اساس آخرین آمارها در سال ۲۰۱۸، از ۱۱۲۴ بازرسی انجام شده در بین دولت‌های دارنده موافقتنامه جامع پادمان و پروتکل الحاقی و بدون جمع بندی گسترده تر، ۹۸۹ مورد (حدود ۸۸ درصد) فقط در ایران انجام شد. همچنین، از ۶۰ مورد دسترسی تکمیلی انجام شده در بین دولت‌های همین گروه در سال ۲۰۱۸، ۴۴ مورد (حدود ۷۳ درصد) در ایران انجام شد، ضمن اینکه ۲۷ دسترسی تکمیلی نیز در ۱۰ ماهه اول ۲۰۱۹ در ایران انجام شد.

غریب آبادی ادامه داد: سهم بازرسی‌های ایران در بازه ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ از  ۳۸.۹ درصد به ۸۷.۹ درصد در بین دولت‌های دارای موافقتنامه پادمان و پروتکل الحاقی و بدون جمع بندی گسترده‌تر، افزایش یافته است. در مجموع، ایران به طور سالانه پذیرای ۲۲ درصد تمامی بازرسی‌های انجام شده آژانس در سراسر جهان است و به طور متوسط، ۶ بازرس آژانس در هر روز در ایران حضور دارند.

این دیپلمات کشورمان در همین راستا، اظهار داشت: از این رو، بحث به همین سادگی‌ها بر سر فراهم کردن یک یا دو بازرسی تکمیلی نیست؛ بحث عمدتا بر سر این حقیقت است که چنین درخواست‌هایی بایستی بر مبنای یک منطق و اصول شفاف و منطبق با اسناد مرتبط آژانس باشند، که در مورد دو درخواست دسترسی اخیر صدق نمی‌کند.

نماینده دائم کشورمان با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران ضمن آگاهی از حقوق و مسئولیت‌های خود تحت موافقتنامه پادمان، به تعامل و همکاری خود با آژانس مطابق با تعهداتش و در چارچوب ماموریت آژانس نیز ادامه می‌دهد، افزود: از همین منظر، پیش از انتشار گزارش مدیرکل، ایران به آژانس اعلام کرد که آماده وارد شدن به گفتگو با این نهاد برای ارتقای درک مشترک در همین خصوص بوده و با یک بازدید از سوی معاون مدیرکل جهت مباحث بیشتر موافقت کرد، که آژانس به جای آن ترجیح داد تا یک گزارش مکتوب منتشر کند.

غریب آبادی در پایان با یادآوری این موضوع که همه از جمله آژانس و کشورهای عضو وظیفه دارند تا با هوشیاری در رسیدگی به چنین موضوعاتی در یک رویه محتاطانه، از تخریب تصویر بزرگتر همکاری بین ایران و آژانس جلوگیری کنند، افزود: در این برهه بحرانی و حساس که مشحون از مشکلات جدی، از جمله در رابطه با برجام است٬ آژانس مسئولیت بزرگی در حفظ حرفه‌ای‌گری، بیطرفی و استقلال و در نتیجه، اعتبار خود دارد. در همین راستا، قویا با مدیرکل در این موضع که استقلال آژانس در رابطه با اجرای فعالیت‌های راستی آزمایی از اهمیتی شاخص برای این اعتبار برخوردار است، موافق هستم.

منبع: فردا

کلیدواژه: غریب آبادی آژانس بازرسی آژانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۲۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه قالیشویی چیست؟

قالیشویی‌ها با هدف شستشوی سریع و آسان فرش‌ها و موکت‌ها و مبل‌ها شروع به فعالیت کرده‌اند. به میزانی که خدمات قالیشویی در زمینه شستشوی فرش‌ها با کیفیت و بی نقص انجام گیرد روز به روز شاهد پیشرفت چشمگیر و افزایش تعداد مشتریان آن مجموعه خواهید بود. پس چنانچه آوازه خوشنامی یک مجموعه قالیشویی به گوش‌تان خورد می‌توانید از کیفیت خدمات آن اطمینان حاصل کنید. البته در ادامه این مقاله ما نکات و ویژگی‌هایی را برای شما عزیزان عنوان می‌کنیم که با توجه به آن‌ها می‌توانید بهترین قالیشویی را برای شستشوی فرش‌های خود و اعتماد به آن‌ها انتخاب کنید.

ویژگی‌های بهترین قالیشویی

یک مجموعه معتبر و حرفه‌ای در زمینه شستشوی فرش‌ها باید بتواند قیمت‌های منصفانه‌ای برای خدمات خود در نظر بگیرد. در واقع بهترین قالیشویی بندر عباس تعرفه‌های خدمات خود را مطابق با نرخ اتحادیه تعیین می‌کند تا از این طریق رضایت مشتریان را کسب نماید.

مشتریانی که به دنبال استفاده از خدمات قالیشویی هستند بی شک تقاضای یک شستشوی باکیفیت در سریع‌ترین زمان ممکن را دارند که در عین حال هیچ آسیبی فرش آن‌ها را تهدید نکند. پس بهترین قالیشویی مجموعه‌ای خواهد بود که ضمن اعزام سریع نیرو برای دریافت فرش‌ها، در سریع‌ترین زمان ممکن و با استفاده از کادر حرفه‌ای و مواد تجهیزات حرفه‌ای نسبت به شستشوی فرش‌ها اقدام کند.

عامل مهم دیگری که باعث مراجعه مردم به قالیشویی‌ها و استفاده از خدمات آن‌ها می‌شود سهولت استفاده از خدمات قالیشویی نسبت به شستشوی شخصی است. در واقع بهترین قالیشویی باید خدمات مربوط به حمل و انتقال فرش‌ها را قبل و بعد از شستشو به بهترین نحو ممکن و بالاترین سرعت انجام دهد.

اگر در شهرهای بزرگی مانند تهران زندگی می‌کنید بهترین قالیشویی برای شما مجموعه‌ای خواهد بود که در منطقه نزدیک محل زندگی‌تان باشد یا اینکه خدمات مربوط به کل مناطق ۲۲ گانه تهران را پوشش دهد.

کوچکترین سهل انگاری و اشتباه در شستشوی فرش‌ها می‌تواند خسارت‌های جبران ناپذیری برای سرمایه و اعتبار قالیشویی‌ها به بار آورد. پس یک قالیشویی برای اینکه بتواند اصطلاح بهترین قالیشویی را به دوش بکشد باید از تجهیزات مدرن و حرفه‌ای و کادر مجرب استفاده کند تا شستشوی فرش‌ها را به صورت کاملا اصولی و مطابق سلیقه مشتری انجام دهد.

بهترین قالیشویی باید راه‌های ارتباطی خود با مشتری را هموار کند و در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخگوی نیاز مشتری بوده و نسبت به اعزام نیرو به محل موردنظر اقدام نماید.

دلیل استفاده از خدمات قالیشویی

در گذشته به دلیل محدودیت‌هایی که وجود داشت و عدم پیشرفت تجهیزات و در دسترس نبودن امکانات افراد مجبور بودند در حیاط منزل نسبت به شستشوی فرش‌ها اقدام کنند. چنین کاری نه تنها حرفه‌ای محسوب نمی‌شد بلکه ممکن بود آسیب‌های جسمانی برای افراد به دنبال داشته باشد زیرا در طی شستشو ممکن بود از موادی استفاده شود که قدرت کافی برای پاک کنندگی فرش‌ها را ندارند و همچنین این امکان وجود داشت که هنگام جابجایی و پهن کردن فرش‌ها به کمر این افراد آسیب وارد شود، در نتیجه استفاده از خدمات قالیشویی می‌تواند این مشکلات را از بین ببرد. همچنین به طور مثال قالیشویی اهواز نیازی به صرف وقت زیاد برای شستشوی فرش‌ها نیست و به دلیل وجود دستگاه‌های پیشرفته و کادر مجرب فرآیند شستشو در سریع‌ترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت انجام می‌گیرد.

در برخی اوقات ممکن است به دلیل کثیف یا لکه‌دار شدن بخشی از مبلمان خود به فکر تعویض آن باشید. در چنین شرایطی می‌توانید برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها از خدمات مبل شویی قالیشویی‌ها استفاده کنید و با نظافت مبل‌ها چهره تمیزتر و بهتری به آن‌ها ببخشید. توجه داشته باشید که شاید در نگاه اول شستشوی مبل‌ها یک کار ساده به نظر برسد که تصور کنید به تنهایی از عهده انجام آن برمی‌آیید. اما اگر انتخاب شوینده‌ها با توجه به جنس و رویه مبل و نوع آلودگی و سن مبل انجام نگیرد نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد و چه بسا ممکن است بعد از انجام شستشو چهره مبل شما چرک‌تر و زشت‌تر به نظر برسد و یا آسیب و صدمه‌ای به ظاهر مبلمان شما وارد شود‌. در نتیجه استفاده از خدمات قالیشویی برای شستن مبل‌ها می‌تواند اطمینان لازم برای کسب نتیجه نهایی مطلوب را به شما ارائه کند.

تعرفه خدمات قالیشویی

تعرفه خدمات قالیشویی با توجه به فاکتورهای مختلفی تعیین می‌گردد که این تعرفه در مجموعه‌های مختلف متغیر است. برای مثال اگر فرش شما دستباف باشد هزینه شستشوی آن بیشتر از فرش‌های ماشینی خواهد بود زیرا شستشوی این نوع فرش‌ها احتیاج به مهارت و دقت بیشتری دارد. همچنین اگر جنس فرش شما از ابریشم یا سایر متریال ارزشمند دیگر باشد تعرفه مربوط به شستشوی آن بیشتر از فرش‌های معمولی خواهد بود‌. از جمله عوامل دیگری که تعرفه شستشوی فرش را تحت تاثیر قرار می‌دهد مربوط به ابعاد فرش است که هرچه ابعاد فرش بزرگتر باشد هزینه مربوط به شستشوی آن نیز بیشتر خواهد بود.

لازم است عنوان کنیم که برخی قالیشویی‌ها خدمات مربوط به رفوگری و ترمیم فرش را نیز انجام می‌دهند. در نتیجه اگر علاوه بر شستشوی فرش خود احتیاج به ترمیم یا رفوی آن نیز داشته باشید هزینه مربوط به این خدمات نیز به هزینه قالیشویی افزوده خواهد شد.

نتیجه‌گیری

در نهایت اگر به دنبال استفاده از خدمات بهترین قالیشویی هستید هیچگاه فراموش نکنید که تخصص کارکنان و تجهیزات مجموعه است که کیفیت کار مجموعه موردنظر را تضمین می‌کند. همچنین در انتخاب بهترین قالیشویی توجه داشته باشید تا مجموعه موردنظر از سابقه و تجربه کاری بالایی برخوردار باشد. اطلاع از این موارد را می‌توان از تجربه سایر مشتریان و مراجعه کنندگان کسب کرد.

دیگر خبرها

  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • کشف ۲۲۷ کیلوگرم تریاک در یزد
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • وظیفه قالیشویی چیست؟
  • پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • دلیل عجیب و غریب تعطیلی یک تالار در خرم‌آباد
  • پیشرفت‌ چشمگیر در روند مذاکرات مربوط به آتش بس در غزه