Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، محمدصادق معتمدیان شامگاه چهارشنبه در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا بر ضرورت برگزاری جدی جلسات این ستاد، نظارت مستمر و بازرسی آشکار و پنهان بر روند اجرای مصوبات تاکید کرد.

وی گفت: اقدام ما در تعیین ۹ گلوگاه در محورهای مواصلاتی استان و تشدید اقدامات کنترلی مراقبتی کار تبلیغی و نمایشی نیست، بلکه تصمیم کاملا کارشناسی، علمی و سنجیده است هرچند ممکن است کاستی‌هایی وجود داشته باشد که چون هدف اصلی ما در این برنامه غربالگری است، درصددیم در ادامه راه این نواقص برطرف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به این که متاسفانه برخی افراد در استان خطر انتقال ویروس کرونا را هنوز جدی نگرفته‌اند تصریح کرد: لازم است در این زمینه بیشتر اطلاع رسانی و فرهنگ سازی شود از جمله ضرورت دارد در مبادی ورودی دستگاه‌های دولتی و مراکز عمومی از جمله پمپ بنزین‌ها، نانوایی‌ها و مراکز خرید، توصیه‌ها و هشدارهای پیشگیرانه و بهداشتی در قالب بنر و با درج شماره تماس‌های ضروری برای انعکاس مشکلات و تخلفات نصب شود.

وی افزود: توصیه اصلی به مدیران مراکز خصوصی، رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی پیشگیرانه برای کنترل و قطع زنجیره انتقال ویروس است. 

معتمدیان اظهار داشت: با توجه به اینکه خط تولید برخی کارخانه‌ها حسب ضرورت و شرایط موجود تغییر کرده، لازم است نظارت‌های مختلف و بازرسی‌های تخصصی از جمله از سوی اداره کل استاندارد استان صورت گیرد تا تمامی تولیدات، استاندارد لازم را داشته باشند و نباید به هر قیمتی تولیدات غیراستاندارد را در اختیار مردم قرار دهیم.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای تامین اقلام بهداشتی گفت: در شرایط موجود، امکان اشباع بازار از اقلام بهداشتی مقدور نیست اما با توجه به اختیاراتی که به استان‌ها داده شده می‌توانیم از همه ظرفیت‌های داخل استانی برای تامین اقلام بهداشتی و رفع نیاز مردم استفاده کنیم. 

وی ادامه داد: در توزیع اقلام بهداشتی کادر درمانی در درجه اول و بعد گروه‌های آسیب پذیر در اولویت هستند و نانوایی‌ها، پمپ‌ بنزین‌ها، فروشگاه‌های بزرگ و دهیاری‌ها در اولویت بعدی قرار دارند همچنین برای تامین اقلام مورد نیاز همه اقشار نیز همه تلاش خود را به کار می‌گیریم تا همه بتوانند از این امکانات بهره‌مند شوند.

استاندار خراسان جنوبی گفت: از آنجا که مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا براساس مصوبات شورای عالی امنیت ملی است، برای همه ما لازم‌الاجراست و همه ما چه در بخش دولتی چه بخش خصوصی موظف به اجرای آن هستیم. 

وی با تاکید بر این که مسئولیت جان مردم با ماست و در اجرای اقدامات پیشگیرانه  باید جدیت به خرج دهیم تصریح کرد:با توجه به شرایط موجود، مراکزی که وظیفه خدمات رسانی به مردم را دارند نباید تعطیل باشند.

تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در خراسان جنوبی تا ساعت ۲۰ روز چهارشنبه ۶۶ نفر و علت شیوع کرونا در پنج شهرستان استان که بیشترین آمار درگیری را دارند از طریق انتقال محلی اعلام شد.

۱۵ مورد مثبت جدید طی ۲۴ ساعت روز سه‌شنبه تا چهارشنبه به بیماران کرونایی در خراسان جنوبی اضافه شد.

همچنین اولین موارد مثبت کرونا در شهرستان‌های درمیان و بشرویه امروز اعلام شد و تاکنون ۸ شهرستان از ۱۱ شهرستان استان خراسان جنوبی درگیر با کرونا شدند.

برچسب‌ها ویروس کرونا محمدصادق معتمدیان خود مراقبتی خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خود مراقبتی خراسان جنوبی ویروس کرونا خود مراقبتی خراسان جنوبی اقلام بهداشتی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۲۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدود شدن استفاده از سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه‌نامه چه اهمیتی دارد؟

بر اساس ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری شخص ثالث، ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت مکلف است از صدور هرگونه کارت و تخصیص اولیه سهمیه یا ادامه آن برای وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه خودداری کند.

پیش از این هم مجید مشعلچی قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: بیمه مرکزی با همکاری ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور، طرح یک‌به‌یک سازی کارت سوخت و بیمه نامه شخص ثالث را پیش می‌برند. طبق این طرح به ازای هر بیمه‌نامه شخص ثالث فعال وسیله نقلیه باید یک کارت سوخت وجود داشته باشد.

در همین راستا مهرماه سال گذشته بود که سید کاظم عزیزی معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: با محوریت ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت و همکاری دستگاه‌های ذی ربط ازجمله بیمه مرکزی، فراجا و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در گام اول اجرای این ماده قانونی، بیش از ۲۰ هزار خودرو نفت گازسوز فاقد بیمه نامه که علی رغم گذشت بیش از یک سال از تاریخ انقضاء بیمه نامه همچنان فاقد بیمه بوده اند، در تیر ۱۴۰۲ شناسایی شدند.

سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه قطع شود

به تازگی هم وزیر اقتصاد در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی خواستار عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودرو‌های بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتر شده است در این نامه خاندوزی نوشت: ضمن تشکر و قدردانی از تلاش مستمر همکاران آن وزارتخانه شاغل در ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت در اجرایی نمودن مفاد ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه و غیرفعال نمودن کارت سوخت خودرو‌های گازسوز فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث در فاز اول اجرای ماده قانونی یادشده، با توجه به نتایج مثبت حاصله از اجرای این ماده قانونی که منجر به افزایش پوشش بیمه‌ای وسایل نقلیه و همچنین صرفه‌جویی در مصرف روزانه میلیون‌ها لیتر نفت و گاز شده است خواهشمند است دستور فرمایید در گام بعدی اجرای طرح عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودرو‌های بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتری در دستور کار قرار گیرد تا در آینده شاهد تداوم اثرات مثبت اجرای این ماده قانونی باشیم.

استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود 

در ادامه هم روز گذشته مهدی قمصریان مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد: با پیگیری‌های انجام شده توسط دستگاه‌های ذی‌ربط اطلاعات ۵ هزار و ۷۵۸ تاکسی فاقد بیمه شخص ثالت برای عدم استفاده از سهمیه سوخت به پالایش و پخش ارسال شده است همین طور اطلاعات ۹ هزار و ۱۱۵ وانت بار که بیمه‌نامه آنها از سال ۱۳۹۷ منقضی و دیگر تمدید نشده برای اجرای ماده ۴۸ توسط ستاد سوخت به پالایش و پخش ارسال شده است.

اما اهمیت اجرای این بند قانونی یعنی ماده ۴۸ بیمه اجباری شخص ثالث چه میزان است؟ در همین راستا قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی مجید مشعلچی طرح یک به یک سازی را در جلوگیری از آسیب‌های ناشی از حوادث رانندگی و همچنین قاچاق سوخت، موثر دانست و اظهار کرد: در کل این طرح یک به یک سازی در حال انجام است تا مصرف سوخت ساماندهی و بتوانیم با این ابزار‌ها مقداری از ناترازی مصرف سوخت بکاهیم.

پیش از این هم علیرضا احمدی فینی سرپرست ستاد مدیریت سوخت حمل و نقل کشور مطرح کرده بود: ناترازی در حوزه انرژی کشور رخ داده است که باید در این بخش مدیریت سوخت انجام شود و این موضوع برای ما بسیار حائز اهمیت است. ستاد مدیریت سوخت حمل ونقل کشور ماده ۴۸ بیمه شخص ثالث را پیگیری کرده است و برای ناوگانی که بیمه شخص ثالث نداشته باشند کارت سوخت صادر نمی‌کند.

او همچنین تاکید کرد: با این اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالت علاوه بر اینکه ناترازی انرژی اصلاح می‌شود ضریب نفوذ بیمه شخص ثالث نیز افزایش می‌یابد.

در ادامه هم مینا صادقی کارشناس حوزه بیمه به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بیمه شخص ثالث، مهم‌ترین بیمه برای وسایل نقلیه بوده و خرید آن بر اساس قانون، اجباری است. به همین دلیل ماده ۴۸ قانون برای افرادی که بیمه شخص ثالث ندارند، یا نسبت به انجام آن کوتاهی می‌کنند، وضع شده است. 

او افزود: بیمه شخص ثالث در زمان‌های تصادفات به کمک افراد می‌آید و بخشی از بار تصادفات را کاهش می‌دهد پس داشتن بیمه نامه شخص ثالث ضروری است که باید به آن توجه داشت و این قانون بر این اساس بوده تا علاوه به کمک به رانندگان به افزایش ضریب نفوذ بیمه هم کمک کند.

گقتنی است، صاحبان خودروهای فاقد بیمه که استفاده از سهمیه سوخت آنها بر اساس اجرای قانون محدود شده به منظور فعال شدن مجدد کارت هوشمند سوخت خود لازم است بیمه نامه شخص ثالث خود را تمدید کرده و سپس به یکی از دفاتر پلیس +۱۰ سراسر کشور مراجعه و آن را ثبت کنند همچنین مطابق ماده قانونی، درخواست صدور کارت هوشمند سوخت در دفاتر پلیس +۱۰ منوط به احراز بیمه نامه شخص ثالث است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • اجرای طرح نور باید مستمر و اثربخش باشد
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • محدود شدن استفاده از سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه‌نامه چه اهمیتی دارد؟
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی