Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@05:12:03 GMT

نظارت بر اجرای مصوبات ستاد مدیریت کرونا مستمر باشد

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۳۲۷۶۶

نظارت بر اجرای مصوبات ستاد مدیریت کرونا مستمر باشد

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، محمدصادق معتمدیان شامگاه چهارشنبه در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا بر ضرورت برگزاری جدی جلسات این ستاد، نظارت مستمر و بازرسی آشکار و پنهان بر روند اجرای مصوبات تاکید کرد.

وی گفت: اقدام ما در تعیین ۹ گلوگاه در محورهای مواصلاتی استان و تشدید اقدامات کنترلی مراقبتی کار تبلیغی و نمایشی نیست، بلکه تصمیم کاملا کارشناسی، علمی و سنجیده است هرچند ممکن است کاستی‌هایی وجود داشته باشد که چون هدف اصلی ما در این برنامه غربالگری است، درصددیم در ادامه راه این نواقص برطرف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به این که متاسفانه برخی افراد در استان خطر انتقال ویروس کرونا را هنوز جدی نگرفته‌اند تصریح کرد: لازم است در این زمینه بیشتر اطلاع رسانی و فرهنگ سازی شود از جمله ضرورت دارد در مبادی ورودی دستگاه‌های دولتی و مراکز عمومی از جمله پمپ بنزین‌ها، نانوایی‌ها و مراکز خرید، توصیه‌ها و هشدارهای پیشگیرانه و بهداشتی در قالب بنر و با درج شماره تماس‌های ضروری برای انعکاس مشکلات و تخلفات نصب شود.

وی افزود: توصیه اصلی به مدیران مراکز خصوصی، رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی پیشگیرانه برای کنترل و قطع زنجیره انتقال ویروس است. 

معتمدیان اظهار داشت: با توجه به اینکه خط تولید برخی کارخانه‌ها حسب ضرورت و شرایط موجود تغییر کرده، لازم است نظارت‌های مختلف و بازرسی‌های تخصصی از جمله از سوی اداره کل استاندارد استان صورت گیرد تا تمامی تولیدات، استاندارد لازم را داشته باشند و نباید به هر قیمتی تولیدات غیراستاندارد را در اختیار مردم قرار دهیم.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای تامین اقلام بهداشتی گفت: در شرایط موجود، امکان اشباع بازار از اقلام بهداشتی مقدور نیست اما با توجه به اختیاراتی که به استان‌ها داده شده می‌توانیم از همه ظرفیت‌های داخل استانی برای تامین اقلام بهداشتی و رفع نیاز مردم استفاده کنیم. 

وی ادامه داد: در توزیع اقلام بهداشتی کادر درمانی در درجه اول و بعد گروه‌های آسیب پذیر در اولویت هستند و نانوایی‌ها، پمپ‌ بنزین‌ها، فروشگاه‌های بزرگ و دهیاری‌ها در اولویت بعدی قرار دارند همچنین برای تامین اقلام مورد نیاز همه اقشار نیز همه تلاش خود را به کار می‌گیریم تا همه بتوانند از این امکانات بهره‌مند شوند.

استاندار خراسان جنوبی گفت: از آنجا که مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا براساس مصوبات شورای عالی امنیت ملی است، برای همه ما لازم‌الاجراست و همه ما چه در بخش دولتی چه بخش خصوصی موظف به اجرای آن هستیم. 

وی با تاکید بر این که مسئولیت جان مردم با ماست و در اجرای اقدامات پیشگیرانه  باید جدیت به خرج دهیم تصریح کرد:با توجه به شرایط موجود، مراکزی که وظیفه خدمات رسانی به مردم را دارند نباید تعطیل باشند.

تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در خراسان جنوبی تا ساعت ۲۰ روز چهارشنبه ۶۶ نفر و علت شیوع کرونا در پنج شهرستان استان که بیشترین آمار درگیری را دارند از طریق انتقال محلی اعلام شد.

۱۵ مورد مثبت جدید طی ۲۴ ساعت روز سه‌شنبه تا چهارشنبه به بیماران کرونایی در خراسان جنوبی اضافه شد.

همچنین اولین موارد مثبت کرونا در شهرستان‌های درمیان و بشرویه امروز اعلام شد و تاکنون ۸ شهرستان از ۱۱ شهرستان استان خراسان جنوبی درگیر با کرونا شدند.

برچسب‌ها ویروس کرونا محمدصادق معتمدیان خود مراقبتی خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خود مراقبتی خراسان جنوبی ویروس کرونا خود مراقبتی خراسان جنوبی اقلام بهداشتی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۲۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • محدود شدن استفاده از سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه‌نامه چه اهمیتی دارد؟
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • نظارت مستمر بر پروژه‌های مهم مسکونی و عمرانی در استان بوشهر
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی