Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@23:19:52 GMT

ویروس کرونا؛ازطریق نان منتقل میشود؟

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۳۳۳۰۸

درباره راهکارهای پیشگیری از آلوده شدن نان به ویروس کرونا بیشتر بدانید. ناطقان: به گفته سازمان بهداشت جهانی بیماری کرونا ساعت‌ها روی سطوح مختلف باقی می‌ماند و از راه تماس سطوح با یک دیگر نیز انتقال می‌یابد.
نظرات مردم در خصوص تامین روزانه نان

افراد زیادی می‌گویند کم‌تر به بیرون می‌رویم و تعداد نان زیادی برای چند روز می‌خریم و در فریزر نگهداری می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نان را از نانوایی‌هایی که بهداشت را رعایت می‌کنند، می‌خریم.

نان‌ها در تماس با دست نیستند و از طریق سیستم‌های گردان در نانوایی‌ها به دست ما می‌رسند.

نانوا‌ها باید بهداشت را رعایت کنند.

نانی که به داخل منزل آورده ام با دستان شسته آن‌ها را داخل فریزر گذاشته و بعد از استفاده دوباره نان را گرم می‌کنم. بعضی نانوا‌ها هنگام درست کردن نان دستان خود را با دستگیره‌های در تماس می‌دهند و بهداشت را رعایت نمی‌کنند.

فکر می‌کنم حرارت تنور ویروس کرونا را از بین می‌برد.

بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ بیماران تنفسی از چه ماسک هایی استفاده نکنند؟

سهندعامری رزیدنت ارشد داخلی دانشگاه شهید بهشتی درباره چگونگی از بین بردن ویروس‌های روی نان گفت: نان قوت غالب جامعه ماست تا این مسئله در سطح کلان در حال بررسی یک پروتکل دقیق برای نانوایی‌ها اعلام شود؛ چرا که ممکن است فرد نانوایی به ویروس کرونا مبتلا شده و از وضعیت خود باخبر نباشد و با همان دستان آلوده هنگام تماس با نان این ویروس را به فرد دیگر منتقل کند.

او افزود: ویروس کرونا به حرارت حساس است. به تمامی نانوایان رعایت اصول بهداشتی توصیه شده و قرار است بخش نامه‌های بهداشتی هنگام تهیه نان به آن‌ها ابلاغ شود.

رزیدنت ارشد داخلی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: افرادی که هنگام خرید نان از نانوایی یا تهیه غذا از بیرون نگران آلوده بودن آن‌ها هستند نباید از بیرون غذا سفارش دهند یا در صورت تهیه دوباره آن‌ها را گرم کنند.

ویروس کرونا نان را صاحب پروتکل کرد

بیشتر بخوانید: آیا دود اسپند تاثیری در مهار کردن ویروس کرونا دارد؟
انتشار شیوه نامه انجمن علمی پزشکی برای رعایت اصول بهداشتی و خرید نان

۱: پیش از پوشیدن لباس‌های بیرون در منزل، سفره نان (پشت پلاستیکی_ روپارچه ای) تمیزی را به صورت تا شده آماده کنند به نحوی که روی پلاستیکی آن بیرون قرار بگیرند.

۲: لباس‌های بیرون را بپوشید و با دست غیر غالب سفره نان را بردارید.

۳: از دست غالب برای پوشیدن کفش، باز و بسته کردن درب منزل و ... استفاده کنید.

۴: در نانوایی با همان دست غالب (آلوده) امور پرداخت را انجام دهید.

۵: سفره نان خود را با دست غیر غالب (تمیز) بر پیشخوان پهن کنید.

۶: از نانوا خواهش کنید نان‌ها را با انبر بر سفره شما قرار دهند. البته حتی اگر با دست هم نان را به شما تحویل دهد انتظار می‌رود گرمای نان ویروس‌ها را از بین ببرد به شرط اینکه نان واقعا داغ باشد.

۷: لبه‌های سفره را با دست غیر غالب (تمیز) جمع کنید و نان‌ها را پوشانده و بردارید.

۸: همچنان نان‌ها را فقط با دس تمسز تا منزل حمل کنید.

۹: در منزل بدون تماس دادن سفره با میز، از گوشه‌ی سفره گرفته و نان‌ها را روی میزی که پیش از این سطح آن تمیز و ضوعفونی شده است و با سبد مخصوص نان خالی کنید.

۱۰: سفره نان را در سبد لباس‌های در انتظار شستشو قرار دهید.

۱۱: لباس‌های بیرون خود را از تن خارج کنید و دست‌های خود را به شیوه صحیح بشویید.

سرانه مصرف نان ایرانیان چهار برابر میانگین جهانی است که تا زمان تنظیم این گزارش ۸ هزار و ۴۲ نفر در کشور به بیماری کرونا مبتلا شده و ۲۹۱ نفر به علت این بیماری جان خود را از دست داده اند.

 زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت مقابله با کرونا در تهران با تاکید بر اینکه کرونا یک سرماخوردگی ساده نیست و می‌تواند افراد زیادی را به کام مرگ بکشاند، اعلام کرده است: متاسفانه همچنان برخی از مردم و مسئولین موضوع کرونا را ساده گرفته‌اند، این سهل انگاری بسیار هولناک است که می‌تواند سبب تلف شدن عده‌ای شود.

به گفته معاون وزیر بهداشت این بیماری تا اواخر امسال مهمان کشورماست و باید منتظر ماند و دید که وزارت بهداشت چه برنامه‌ای برای تضمین سلامت قوت غالب سفره ایرانی دارد؟ منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ویروس کرونا ، نان ، انتقال

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ویروس کرونا نان انتقال ویروس کرونا نان ها سفره نان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۳۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • بر سر سفره بزرگ فقهی، کلامی و عقلی امام صادق (ع)نشسته‌ایم
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • باد و باران پدیده غالب اصفهان/ سامانه بارشی جدید در راه است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • رگبار باران و وزش باد، پدیده غالب پایان هفته قم
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری