Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@07:39:43 GMT

ماسک N. ۹۵ می‌تواند سبب بروز بیماری‌های ریوی شود

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۳۴۳۳۷

ماسک N. ۹۵ می‌تواند سبب بروز بیماری‌های ریوی شود

 با گسترش ویروس کرونا مصرف اقلام بهداشتی همچون ماسک به شکل فزآینده‌ای افزایش یافته است، اما در این میان بعضاً برای مردم این سؤال پیش می‌آید که بهترین نوع ماسک برای جلوگیری از ابتلا به کرونا چیست؟

در ادامه به معرفی انواع ماسک و کاربرد‌های آن پرداخته خواهد شد:

ماسک‌های پزشکی یا جراحی: این نوع ماسک‌ها برای پوشاندن دهان و بینی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آن‌ها با موادی طراحی شده‌اند که می‌توانند ذرات بزرگ و ترشحات را مسدود کنند، ولی همچنان ذرات کوچک می‌توانند از ماسک پزشکی نفوذ کنند.

ماسک‌های معمولی دو لایه کشدار: این ماسک‌ها بینی و دهان را می‌پوشانند، ولی به صورت نمی‌چسبد. استفاده از این ماسک‌ها برای محافظت یک‌طرفه و پیشگیری از خروج مایعات از دهان و ورود به هوا می‌توان بهره برد.

ماسک‌های معمولی دو لایه کشدار برای جلوگیری از سرفه و عطسه طراحی شده‌اند، ولی در برابر خون مقاوم نیستند.

ماسک‌های جراحی سه لایه بند دار: این ماسک‌ها در برابر خون، ترشحات و ۹۵ درصد ذرات باکتری‌ها مقاوم هستند.

با توجه به این‌که این ماسک‌ها بیشتر از ماسک‌های معمولی به صورت می‌چسبند می‌توانند مانع از تماس‌های مکرر دست‌های ما با صورت به‌ویژه دهان و بینی شوند.

*به طور کلی استفاده از ماسک‌های بدون فیلتر بیش از دو ساعت پی در پی توصیه نمی‌شود و پس از آن بهتر است تعویض شود.

در این میان ماسک‌های فیلتردار در شرایط فعلی وسیله‌ای ایده آل برای محافظت در برابر ویروس‌ها از جمله کرونا است، زیرا این ماسک‌ها محکم بوده و به‌منظور پوشش‌دهی کامل صورت طراحی شده‌اند.

این ماسک‌ها به‌واسطه تعبیه فیلتر برروی آن‌ها باعث فیلتر کردن هوای تنفس شده و برای حفاظت دو‌طرفه بسیار مناسب است و در برابر خون، ترشحات و ذرات غیرروغنی مقاوم هستند.

ماسک‌های فیلتردار بر اساس میزان فیلتراسیون ذرات معلق طبقه‌بندی می‌شوند که مهمترین نمونه‌های آن ماسک‌های فیلتردار سری FFP و سری N. است.

نکته قابل توجه در استفاده از ماسک‌های فیلتردار عمر مفید آن است که می‌تواند تا ۸ ساعت به‌صورت مداوم ادامه داشته باشد البته در صورتی که ماسک قالب کاسه‌ای و شکل و فرم خود را از دست داده باشد و باعث نشت هوای بیرون به درون ماسک شود ماسک نیاز به تعویض خواهد داشت.

*لازم به ذکر است استفاده ۴ ساعت مداوم از ماسک N. ۹۵ می‌تواند سبب بروز بیماری‌های جدی ریوی شود بنابراین استفاده از این ماسک برای افرادی که علائم بیماری و یا ارتباط نزدیک با شخص بیمار را ندارند توصیه نمی‌شود.    
منبع: آنا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ماسکn95 پارسی خبر ماسک فیلتردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۴۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • پیش‌بینی ایلان ماسک از بروز جنگ داخلی در غرب