Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@02:38:45 GMT

از اصول مراقبتی تا خانه‌نشینی در جولان کرونا

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۳۴۳۷۰

از اصول مراقبتی تا خانه‌نشینی در جولان کرونا

ایسنا/خراسان جنوبی یک کارشناس پرستاری گفت: در خانه نشستن و یادگیری اصول صحیح ضدعفونی و مراقبت از خود، بهترین راه مقابله با کرونا است.

زهره ابراهیمی‌فرد، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اولین توصیه و مهم‌ترین توصیه که به ذهن کادر درمان در خصوص پیشگیری از شیوع وسیع کرونا می‌رسد، این است که مردم از منازل خود بیرون نروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مردم با رفت و آمدهای غیرضروری نه تنها جان خود بلکه جان بقیه افراد و تیم درمان را نیز به خطر می‌اندازند.

این پرستار که در حال حاضر در حال پرستاری از بیماران کرونایی است، بیان کرد: مردم باید توجه داشته باشند در این روزها از انگشتر و ساعت استفاده نکنند چراکه این وسایل خود باعث انتقال ویروس می‌شود.

ابراهیمی فرد ادامه داد: مردم نباید با مشاهده هر علامتی که شبیه آنفولانزا یا سرماخوردگی یا هر نوع بیماری غیر اورژانسی است، سریع به بیمارستان مراجعه کنند چرا که ممکن است با رجوع به بیمارستان، تنها باعث انتقال عامل کرونا خود و خانواده خود شوند.

وی با بیان اینکه افراد باید سعی کنند در هیچ جلسه‌ای شرکت نکنند، افزود: نکته بعدی این است که وقتی افراد در خانه هستند و با محیط بیرون زیاد در تماس نیستند، لازم نیست از مواد شوینده زیاد استفاده کنند.

این کارشناس پرستاری با بیان اینکه استفاده زیاد از وایتکس‌ها با غلظت بالا به ریه آسیب می‌زند، تصریح کرد: دمای بالا قاتل ویروس کرونا بوده و سشوار، اتو و بخارشو بهترین و مقرون به صرفه‌ترین وسایل برای مقابله با ویروس کرونا هستند.

ابراهیمی فرد ادامه داد: این سه وسیله در این ایام شیوع ویروس کرونا می‌توانند مقرون به صرفه‌تر از الکل و مواد شوینده و ضدعفونی کننده‌ها باشند.

وی افزود: تمامی دستگیره‌ها، کلید، پریز، شیرآلات و سطوح را باید با هوای داغ و سرعت پایین سشوار کشید.

این کارشناس پرستاری بیان کرد: تمامی ملافه‌ها، حوله‌ها، روبالشی، روتختی و الیاف نخی را با اتو کشیدن باکتری‌زدایی و ویروس‌کشی کنید.

ابراهیمی فرد اظهار کرد: حتی افراد می‌توانند ماسک‌های پارچه‌ای را با شستن و اتو کشیدن دوباره مصرف کنند.

وی تصریح کرد: افرادی که به دستکش‌های پلاستیکی حساسیت دارند می‌توانند از دستکش پارچه‌ای استفاده کنند و روی آن دستکش پلاستیکی بپوشند و دستکش‌های پارچه‌ای را هر دفعه با اتو ضدعفونی کنند.

این کارشناس پرستاری اظهار کرد: می‌توان با بخارشو تمامی سطوح، در و دیوار، روی مبل و کاناپه و حتی روی فرش و مکان‌هایی که احتمال دارد با وایتکس یا الکل زدن رنگشان تغییر کند بخارشوی کرد.

ابراهیمی فرد افزود: قبل از استفاده از نان حتی اگر تازه و گرم است، ابتدا باید در ماکروفر یا توستر یا حتی مستقیم روی گاز گرم شده و سپس مصرف شود.

وی با تاکید بر مصرف مایعات گرم، ادامه داد: از نوشیدن آب سرد و خوراکی‌های سرد حتی الامکان جلوگیری شود.

این کارشناس پرستاری تصریح کرد: افراد باید سعی کنند گلوی خود را هیچ گاه خشک نگه ندارند، به طور مثال می‌توانند آدامس بجوند تا بزاق همیشه در حال ترشح باشد.

ابراهیمی فرد یادآور شد: مواد غذایی که دارای ویتامین‌های گروه‌های  Bو  Aو Dو C و E هستند، مانند سبزیجات، آجیل، میوه‌های نارنجی، مغز گردو، هویج و مواد غذایی که دارای روی و سلنیوم هستند مانند موز و سیر باید در برنامه غذایی قرار گیرد چراکه باعث افزایش ایمنی بدن می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس کارشناس پرستاری ابراهیمی فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۴۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: خوابگاه دانشجویی ملکی پسرانه دانشکده پرستاری طبس به همت صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و با هزینه ۲ میلیارد تومان بهسازی شد.


صالحی نیا افزود: این خوابگاه با زیربنای تقریبی ۷۰۰ مترمربع دارای ۱۴ سوئیت است که اکنون ۸۴ دانشجوی پسر دانشکده پرستاری طبس، در آن مستقر شدند.

دیگر خبرها

  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • چیستی عدالت و تاثیر آن در جامعه
  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • درخشش چهره محبوب فوتبال یکسال‌ بعد از خانه‌نشینی | تیم ناکام، پرتشنج و هرج و مرج زده در کوتاه‌ترین زمان احیا شد
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس