Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@17:56:31 GMT

مردم هنور بیماری کرونا را جدی نگرفته‌اند

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۳۴۷۸۱

مردم هنور بیماری کرونا را جدی نگرفته‌اند

ایسنا/زنجان مسئول هسته جهادی قرارگاه مبارزه با کرونای دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: طرح ۸۹ روزه پرستاری، یک طرح استعماری بوده و طرحی دو سر باخت برای پرستاران است.

مبین کرمی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با فعالیت گروه‌های جهادی مقابله با ویروس کرونا، اظهار کرد: حدود سه هفته گذشته که موارد مثبت ابتلا به کووید - ۱۹ در کشور اعلام شد، گروه‌های داوطلبی داخل کشور ایجاد شد که همزمان در دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان نیز تعدادی از دانشجویان این جمع را تشکیل داده و در قسمت‌های مختلفی فعالیت خود را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی سه هسته جهادی، آموزشی و علمی را در راستای پیشگیری و مقابله کرونا تشکیل داده‌اند، افزود: هسته آموزشی در راستای آگاهی‌بخشی به مردم و کادر درمانی استان برای جلوگیری از انتقال سریع بیماری کرونا تشکیل شده است.

این مسئول در رابطه با اقدامات هسته آموزشی دانشگاه علوم‌پزشکی استان، تصریح کرد: هسته آموزشی دانشگاه علوم‌پزشکی با آموزش به نانوایی‌ها، چاپ پوسترهای پیشگیری از کرونا و ارسال آن‌ها به بانک‌ها و سایر نهادها برای رعایت بیشتر نکات بهداشتی و آداب تنفسی و آموزش نیروهای علوم‌پزشکی به عنوان رابط بهداشتی در زمانی که دانشجویان در خوابگاه‌ها حضور داشتند، گامی را در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا برداشته است.

مسئول هسته جهادی قرارگاه مبارزه با کرونای دانشگاه علوم‌پزشکی استان در رابطه با هسته علمی دانشگاه علوم‌پزشکی استان، ادامه داد: در این هسته ۱۵ نفر با سرپرستی تیم اساتید عفونی بیمارستان ولی‌عصر (عج) و دانشگاه علوم‌پزشکی استان کار خود را آغار کرده‌اند.

کرمی با اشاره به اینکه هسته علمی دانشگاه علوم‌پزشکی استان در راستای استخراج آخرین پیشرفت‌ کشورهای مختلف در بحث پیشگیری، درمان، انتقال و تشخیص بیماری و آخرین یافته‌های علمی در رابطه با بیماری کرونا فعالیت می‌کند، اظهار کرد: اعضای این هسته اطلاعات استخراج شده را به اساتید خود انتقال می‌دهند، زیرا اکنون بار سنگینی بر دوش آنان است و این اقدام دانشجویان به مطالعه سریع و نتیجه‌گیری آسان اساتید کمک می‌کند.

وی در رابطه با هسته جهادی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان، افزود: هسته جهادی وظیفه تامین نیرو را در بخش‌های مختلف داوطلبی از جمله تولید مواد ضدعفونیکننده و ماسک (ماسک در آینده‌ای نزدیک اگر با مساعدت مسئولان نیز اتفاق خواهد افتاد) و تامین نیرو و آموزش برای حضور داوطلبان در حوزه درمان را بر عهده دارد.

این مسئول با اشاره به اینکه در دانشگاه علوم‌پزشکی استان، مشکلات زیادی وجود دارد، تصریح کرد: اکنون در زمینه ساخت مواد ضدعفونیکننده تنها یک بار الکل به مقدار ۲۰۰۰ لیتر شارژ شد که از آن تعداد ۱۳ هزار ظرف مواد ضدعفونیکننده توسط دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی استان تولید شد. در حال حاضر طبق قول‌هایی که مسئولان دانشگاه در زمینه تهیه اقلام موردنیاز برای تهیه مواد ضدعفونیکننده داده‌اند، هیچ یک عملی نشده است که این عمل مسئولان سبب دل سرد شدن دانشجویان و تشدید کمبود مواد ضدعفونیکننده در سطح شهر می‌شود.

مسئول هسته جهادی قرارگاه مبارزه با کرونای دانشگاه علوم‌پزشکی استان، با اشاره به اینکه توزیع  مواد ضدعفونیکننده تولید شده این هسته‌های دانشجویی توسط مسئولان دانشگاه علوم‌پزشکی استان انجام می‌شود، در رابطه با تجهیزات محافظتی در بیمارستان‌های شهر زنجان، ادامه داد: در حال حاضر در بیمارستان‌های شهر زنجان ماسک N۹۵ که یکی از اصلی‌ترین وسایل محافظتی است، بسیار کم موجود است.

کرمی با اشاره به اینکه قبل از ورود بیماری کرونا در کشور بی‌مهری‌هایی در طول سال‌های متعدد به طرق مختلف به دانشجویان پرستاری شده است، اظهار کرد: در زمان شیوع ویروس کرونا طرحی با عنوان طرح ۸۹ روزه پرستاران از طریق وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اینکه طرح ۸۹ روزه برای پرستاران، یک طرح استعماری و دو سر باخت برای پرستاران است، افزود: دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته پرستاری که خطرات موجود در این طرح را پذیرفته و داوطلب شده‌اند، اگر به سلامت، این ۸۹ روز را سپری کرده و به مردم خدمت‌رسانی کنند، باز هم مورد بی‌مهری قرار خواهند گرفت؛ زیرا پرستار، نیروی بیمارستان محسوب نمی‌شود و به نوعی استفاده ابزاری از این افراد را نشان می‌دهد که روح انسان‌دوستانه در آن مرده است.

کرمی در رابطه با مشکل اصلی بحث بیماری کرونا، خاطرنشان کرد: اکنون تنها مشکل کنترل بیماری کرونا، نتوانستن مدیریت صحیح آن چه از لحاظ روانی و چه به لحاظ فیزیکی است. مردم هنوز هم این بیماری را جدی نگرفته‌اند، زیرا اکنون نیز شاهد تجمعات مردمی هستیم و از لحاظ مدیریت فیزیکی، بهداشتی و درمانی در دانشگاه علوم‌پزشکی استان، زحمات‌ زیادی کشیده شده اما به آن خروجی مطلوب نرسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی استان بیماری کرونا هسته جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۴۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران

خوابگاه متأهلی سرای حکیم ویژه ۱۲۰ نفر از دانشجویان متأهل دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین افتتاح سرای 2 حکیم، ویژه دانشجویان متاهل دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

سید محمد پور حسینی؛ مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی در این مراسم، ضمن تقدیر از خیرین گفت: این پروژه برای جوانان دانشجو که موجب ارتقا علم و کشور هستند بسیار ارزشمند است.

 وی با اشاره به موضوع جوانی جمعیت و ازدواج به هنگام گفت: امروزه شرایط ازدواج برای جوانان دانشجو سخت است و ایجاد این سرای متاهلی با فضای مناسب و آرام، تسهیلات ازدواج را برای جوانان فراهم می‌آورد.

حسین قناعتی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در آیین افتتاح سرای 2 حکیم ویژه دانشجویان متاهل دانشگاه با اشاره به سرعت بالای بازسازی این سرا با کمک خیرین، اظهار کرد: از زمان آغاز مسئولیتم، عزم خود را بر اتمام طرح‌های نیمه‌تمام دانشگاه جزم کردم و تاکنون بیش از 100 پروژه عمرانی به پایان رسیده است.

وعده وزیر بهداشت برای رفع مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی

قناعتی به بازسازی کامل ساختمان‌های سرای حکیم که پیش از این غیرقابل سکونت بود، اشاره و بیان کرد: با تلاش و تامین اعتبار خیرین و همت مسئولان دانشگاه، در عرض 7 ماه، 33 واحد از این ساختمان بازسازی و به امکانات رفاهی تجهیز شد و اکنون‌ آماده سکونت دانشجویان متاهل است.

وی همچنین به راه‌اندازی سرای حکیم 1 در هفت ماه قبل اشاره کرد و این موضوع را نشان‌دهنده سرعت بالای انجام کار در این پروژه دانست.

وی در ادامه با بیان اینکه طولانی شدن طرح‌های عمرانی خسارات سنگینی به سازمان‌ها وارد می‌کند، با اشاره به افزایش تعداد بلوک‌های خوابگاه دانشجویان متاهل از 4 به 6 بلوک، گفت: در حال حاضر نزدیک به 150 دانشجوی متاهل متقاضی خوابگاه هستند و این خوابگاه جدید با ظرفیت 120 دانشجو، تا حدودی کمبود خوابگاه را تامین خواهد کرد.

قناعتی در پایان به کمبود خوابگاه دانشجویان مجرد اشاره کرد و گفت: خوابگاه دانشجویان مجرد با 400 تخت در حال احداث است و امیدواریم تا 6 ماه آینده به بهره‌برداری برسد. با راه اندازی این خوابگاه بحران کمبود خوابگاه نیز رفع خواهد شد.

حاج حسین رضایی، مدیر عامل خیریه نیز با اشاره به مشارکت خیرین در سرای حکیم 1 و 2 دانشجویان متاهل دانشگاه گفت: خیرین در کشور ما اقدامات بزرگی را انجام می دهند و مسئولیت ما این است که مردم را به کار خیر تشویق کنیم.

وی با بیان اینکه با کمک خیرین پروژه‌ها سریع‌تر، ارزان تر و با کیفیت بیشتری انجام می‌شود گفت: نمونه آن بیمارستان‌هایی است که با کمک خیرین ساخته شده است. وظیفه داریم قدر همه خیرین را بدانیم و کار خیر آنها را ارج بنهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است