Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@14:02:29 GMT

مشکل توزيع، علت کمبود اقلام بهداشتي

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۳۷۵۹۸

مشکل توزيع، علت کمبود اقلام بهداشتي

خبرگزاری آریا- عضو کمیسیون بهداشت مجلس علت کمبود اقلام بهداشتی را مشکل توزیع آن بیان کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، آقای رسول خضری در حاشیه نشست مشترک کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با معاونان وزارت صمت گفت: مردم نیاز مبرم به مواد ضدعفونی کننده ماسک و دستکش دارند و این اقلام به شدت نایاب شده است.
وی با طرح این سوال که اقلام تولیدی و کالا‌های احتکار شده که کشف می‌شود به کجا می‌رود؟ افزود: این نشست با معاونان وزیر صمت به همین منظور برگزار شد و مشکل در توزیع این اقلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آقای خضری با بیان این که متأسفانه دستورالعملی صادر شد که داروخانه‌ها را از چرخه توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده خارج کرد، گفت: همین موضوع باعث احتکار و بروز برخی مشکلات شد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: تولید بیش از 3 میلیون لیتر الکل و 8 میلیون و 300 هزار ماسک که در کشور صورت می‌گیرد و نیز تسهیل واردات این اقلام از سوی وزارت صمت، نشان از انجام برخی اقدامات است.
آقای خضری با تاکید بر این که دولت باید پای کار باشد، گفت: رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی سلامت کشور و وزیر بهداشت به عنوان دبیر این شورا می‌توانند نقش بسزایی در بحث حل این مشکلات داشته باشند.
وی با اشاره به این که داروخانه‌ها از روز گذشته وارد خط توزیع شدند، افزود: معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت نیز تصمیمات خوبی اتخاذ کرده و اگر بتوانیم داروخانه‌ها را به طور صحیح وارد چرخه توزیع کنیم در یکی دو روز آینده خبر‌های خوبی در راه است.
عضو فراکسیون غذا و داروی مجلس گفت: همگرایی و تعامل سازنده‌ای میان وزارت صمت و وزارت بهداشت در حال صورت گرفتن است و در صورت حمایت از خط تولید از کارگران روزمزد از سوی دولت و از محل صندوق ذخیره ارزی، بسیار سازنده است.
آقای خضری افزود: دولت باید در فکر معیشت کارگران روزمزد باشد و در صورتی که این زحمتکشان برای جلوگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا در خانه بمانند، قوتی برای خوردن ندارند.
وی گفت: باید دولت اعتباراتی را از صندوق ذخیره ارزی برای این قشر از جامعه اختصاص دهد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در خصوص این که اقلام احتکار شده بعد از کشف به کجا تحویل می‌شود و چرا توزیع نمی‌شود؟ افزود: در این جلسه در خصوص این موضوع بحث شد و، چون روند دادرسی اقلام احتکار شده 10 تا 20 روز به طول انجامد، مشکل ایجاد کرده است.
آقای خضری گفت: کالا‌های احتکار شده بعد از کشف باید بلافاصله در اختیار وزارت بهداشت برای عرضه به مردم قرار گیرد و این نیاز به همگرایی بیشتر وزارت بهداشت، وزارت کشور، قوه قضائیه و حتی سران سه قوه دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی افزود: رئیس شورای عالی سلامت رئیس جمهور، دبیر آن وزیر بهداشت و اعضای این شورا وزرا هستند و همین ترکیب در استان‌ها با ریاست استاندار و دبیری مدیرکل‌های استان و با حضور اعضای دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد و در سطح شهرستان‌ها نیز فرمانداران و اعضای شورای اداری و به دبیری رئیس شبکه بهداشت و درمان آن شهرستان است.
عضو فراکسیون غذا و داروی مجلس گفت: اگر طبق قانون از روز اول همین مسیر روان سازی می‌شد، این مشکلات زودتر رفع می‌شد و خوشبختانه این همگرایی اکنون ایجاد شده و امیدواریم قوه قضائیه نیز برای تحویل کالا‌های احتکار شده به معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت همکاری لازم را داشته باشد.
آقای خضری افزود: در این شرایط و در بحران باید کاغذ بازی کنار گذاشته شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مشکل توزیع کمبود کمیسیون بهداشت بهداشت و درمان آقای خضری وزارت بهداشت غذا و داروی احتکار شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۷۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است

ایسنا/ایلام معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان ایلام گفت: دریافت نکردن گواهی سلامت از سوی واحدهای مرغداری به معنی جوجه ریزی غیرمجاز است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

 «الهام جم‌زاده» به ایسنا اظهار کرد: مرغداران برای جوجه ریزی در واحدهای خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند و نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی، ضدعفونی سالنهای پرورش را بایستی زیر نظر و با تایید کارشناسان دامپزشکی انجام دهند و در نهایت در صورت داشتن شرایط مناسب گواهی جوجه ریزی آنها مورد تأیید دامپزشکی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: واحدهایی که گواهی بهداشتی دامپزشکی برای جوجه‌ریزی کسب نکنند به عنوان جوجه‌ریزی غیرمجاز و تخلف شناخته می‌شود و جوجه‌ریزی غیرمجاز بعنوان تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب شده و سبب به خطر افتادن جمعیت طیور استان شده و ممکن است باعث افزایش خطر بیماری‌های واگیر طیور شوند، پس هرگونه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری برای رعایت مسائل بهداشتی باید تحت نظر دامپزشکی استان صورت گیرد.‌

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: هم اکنون نظارت کامل دامپزشکی ایلام بر جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری استان وجود دارد، هر واحدی هم اگر جوجه ریزی غیرمجاز داشته باشد، چون بازدیدهای کارشناسان دامپزشکی استان سرزده و مستمر هستند، در سریع‌ترین زمان شناسای و واحدهای متخلف بدون هیچ گونه اغماضی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

وی گفت: عدم کسب گواهی بهداشتی از سوی مرغداری‌ها باعث به خطر افتادن سلامت جامعه و باعث اختلال در بازار نیز می‌شود، بنابراین مسئله نظارت بر جوجه ریزی های مرغداری جزء اولویت‌های اساسی دامپزشکی استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • ریشه‌یابی علل کمبود مدافعان چپ ممتاز در فوتبال مدرن
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • امحای ۱۵۳۹ کیلو گرم مواد عذایی غیر بهداشتی در هشترود