Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@20:24:40 GMT

مسافران پایانه مسافربری خلخال ۹۵ درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۳۷۸۲۲

مسافران پایانه مسافربری خلخال ۹۵ درصد کاهش یافت

شهردار خلخال روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: از آغاز شیوع ویروس کرونا در کشور آمار مسافران جابجا شده از تنها پایانه مسافربری تحت نظارت این شهرداری رو به سیر نزولی گذاشته و در حال حاضر روزانه بطور میانگین تنها ۱۵ نفر از طریق اتوبوس‌های مستقر در ترمینال این شهر به مقصد تهران جابجا سفر می‌کنند که این میزان پنج درصد از مجموع آمار مسافران قبل از شیوع این بیماری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صباح‌الدین برزگر اظهارداشت: در حالی که روزانه ده‌ها دستگاه اتوبوس از ترمینال مسافربری خلخال به سمت تهران و یا بالعکس بصورت صبح و شب حرکت و مسافران  را جابجا می‌کرد این تعداد هم‌اکنون به یک دستگاه اتوبوس از سمت خلخال و یک دستگاه اتوبوس نیز با جمع ۱۵ مسافر از سمت تهران  کاهش یافته است.

وی گفت: با توجه به آمار مسافران تردد کرده از پایانه مسافری خلخال در ایام آستانه عید سال‌های گذشته که غالبا در این روزها به اوج خود می‌رسید آمار مسافران جابجا شده در روزهای  پایانی امسال پایین‌ترین آمار مسافر در تاریخ پایانه مسافربری شهرداری خلخال است.

شهردار خلخال از اجرای طرح بهسازی و بازسازی ترمینال مسافربری خلخال از ابتدای سال آینده خبر داد و افزود: با توجه به پایان مهلت قرارداد شرکت بخش خصوصی مستاجر این پایانه شهرداری قصد دارد پس از اجرای طرح کامل بهسازی و بازسازی ترمینال مسافربری شهر آن را از طریق مزایده به شرکت‌های مسافربری مجاز شهرستان به مدت یک سال دیگر واگذار کند.

خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اتوبوس بخش خصوصی شهرداری مسافران ویروس بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی آمار مسافران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۷۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی

ایسنا/مرکزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی نسبت به سال ۹۹، افزایش هشت درصدی را نشان می دهد.

جمشید امیدی ۱۱ اردیبهشت در جشنواره امتنان استان مرکزی(تجلیل از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه) اظهار کرد: هر قدر کارگر و کارآفرین بیشتر تلاش کنند و هر قدر زمینه تلاش موثر برای اینها فراهم شود توفیقات بیشتری نصیب کشور و ملت خواهد شد.

وی افزود: فراخوان برگزاری جشنواره امتنان استان مرکزی از ۱۰ مهرماه سال گذشته آغاز شد و تا اول آذرماه ادامه داشت که در نهایت منجر به ثبت‌نام ۴۴۰ کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در سامانه این جشنواره شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: پس از پایان مهلت ثبت‌نام، کمیته ارزیابی تشکیل و بر اساس اسناد و مدارک بارگذاری شده، ۱۰۸ مورد بازدید میدانی هم صورت گرفت.

وی گفت: هشت واحد برتر استانی، سه کارگر نمونه و دو گروه کار نمونه به تعداد هشت نفر به عنوان برگزیدگان این جشنواره انتخاب شدند که در هفته کار و کارگر تجلیل می‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: این استان در سنوات گذشته کارگر ملی نداشت اما امسال کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده است.

امیدی بیان کرد: اشتغال ایجاد شده در استان مرکزی( آمار شاغلین ۱۵ سال به بالا) در سال ۹۶ به ۴۲۵ هزار نفر رسیده بود اما این آمار تا سال ۹۹ به ۳۷۴ هزار نفر رسید و روند نزولی داشت که یکی از مهمترین علل آن شرایط کرونا بود، اما این آمار در سال ۱۴۰۱ به ۳۸۹ هزار و ۷۲۰ نفر رسید و ۱۵ هزار و ۷۲۰ اشتغال
از سال ۹۹ تا ۱۴۰۱ به استان اضافه شد و آمار سال ۱۴۰۲ تا پایان فصل بهار امسال اعلام می‌شود.

امیدی خاطرنشان کرد: نرخ بیکاری استان مرکزی در سال ۱۴۰۰ به هفت و هشت دهم درصد، در سال ۱۴۰۱ به هفت و سه دهم درصد و در سال گذشته به هفت درصد رسید.

وی اظهار کرد: نرخ مشارکت اقتصادی این استان در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، بدون تغییر به ۳۶ و ۶ دهم درصد و در سال گذشته به ۳۶ و سه دهم درصد رسید. یکی از علل پایین بودن نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی، خارج شدن کارگران از محیط‌های کاری به دلیل سخت و زیان‌آور بودن مشاغل است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی نسبت به سال ۹۹، دارای افزایش هشت درصدی است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • عکس| شکوفه‌های گیلاس در خلخال
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • رکورد جدید زندانیان در فرانسه
  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم