Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@19:49:03 GMT

ثبت ۵ اثر تاریخی و طبیعی لرستان در فهرست آثار ملی

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۳۸۲۱۳

ثبت ۵ اثر تاریخی و طبیعی لرستان در فهرست آثار ملی

ایسنا/لرستان مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان از ثبت ۵ اثر تاریخی و طبیعی لرستان در فهرست آثار ملی خبر داد.

سید امین قاسمی در این خصوص گفت: وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی طی نامه‌های جداگانه‌ای مراتب ثبت سه اثر تاریخی و دو اثر طبیعی لرستان را به استاندار لرستان ابلاغ کرد.

وی ادامه داد: در اجرای ماده واحده قانون ثبت آثار ملی و به پیشنهاد این اداره کل و با موافقت کمیته ثبت آثار وزارت با ثبت سه اثر تاریخی خانه چنگایی خرم‌آباد، غار کموترلان شهرستان دورود و حمام جنوبی کوهدشت موافقت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قاسمی تصریح کرد: خانه چنگایی به شماره 32721، غار کموترلان به شماره 32636 و حمام جنوبی به شماره 32648 پس از طی مراحل در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده‌اند.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان در خصوص ثبت دو اثر طبیعی استان نیز گفت: در اجرای تبصره ماده 2 قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور مصوب 1382و آیین نامه اجرایی آن مراتب ثبت آبشار برنجه الیگودرز و درختان کهنسال گردوی دره سید پلدختر به استاندار لرستان ابلاغ شد.

وی افزود: این دو اثر به ترتیب به شماره‌های 607 و 609 در فهرست میراث طبیعی ملی به ثبت رسیده و هر گونه دخل و تصرف یا اقدام و عملیاتی که منجر به تخریب یا تغییر در اصالت اثر ممنوع است.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری فهرست آثار ملی میراث فرهنگی اثر تاریخی آثار ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۸۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: نشست بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان برگزار شد.
سروش هاشمی گفت: از مهم‌ترین دستاوردهای این نشست ، ارائه طرح مرمت مبنی بر استانداردهای جهانی بود.
در این نشست، گروه پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکاراسا به دستاورد خود در زمینه‌های مطالعات سازه، مصالح، خاک، پایش از طریق آزمودن ارتعاشی و فروشست زمین پرداختند.
بررسی موضوع فرونشست زمین و پیامدهای آن از موضوعات مهمی بود که در این نشست بررسی شد.
پروفسور گرون آرون؛ استاد دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، نیلکون اوگون؛ مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی ، فاطمه داوری؛ مدیرکل حفظ و احیای بناها بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی، مهرداد حجازی؛ استاد تمام دانشگاه اصفهان و محمود هاشمی؛ دانشیار دانشگاه اصفهان سخنرانان این نشست بودند.

دیگر خبرها

  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • دستگیری باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه تاریخی هزاره اول پیش از میلاد
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است