Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، در پی پیشنهاداتی که وزارت بهداشت و وزارت میراث و گردشگری درخصوص گذراندن دوره نقاهت بیماران کرونایی در هتل‌ها مطرح کرده است، جامعه هتلداران کشور از آمادگی هتل‌های کشور برای این مهم خبر داد.

به گزارش  ایلنا، در ششمین جلسه ستاد ملی مدیریت و مقابله با ویروس کرونا گزارشی از وضعیت سفر در کشور و خسارات وارد شده به صنعت گردشگری ارائه شد، باتوجه به پیش‌بینی‌ها این موضوع مطرح شد که فرصت سفر در تعطیلات نوروز که پرسفرترین فصل در کشورمان است، از بین برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، پیشنهادی مطرح شد که بعد از فروکش کردن تب ویروس کرونا در کشور، دولت برای کارکنان و مردم فرصت مرخصی و یا تعطیلات فراهم آورد و تا مردم سفر بروند. با این اقدام هم به فعلان گردشگری که خسارات سنگینی را در بحران کرونا متحمل شده‌اند، کمک خواهد شد و هم بعد از تحمل این همه استرس، نشاط به جامعه برمی‌گردد.

در عین حال سعید نمکی، وزیر بهداشت، علاوه بر آنکه پیشنهاد ارائه کوپن سفر را ارائه داد، عنوان کرده بود: بیماران پس از ترخیص از بیمارستان در محلی دیگر غیر از خانه باید نگهداری شوند و یکی از این فضاهای بینابینی هتل و فضاهای گردشگری است که در اختیار بخش خصوصی قرار دارد که بر همین اساس اقدام به پیش‌خرید خدمت از بخش گردشگری به عنوان پشتوانه مراکز درمانی می‌کنیم.

جمشید حمزه‌زاده، رئیس جامعه هتلداران کشور، با اشاره به برگزاری جلسه‌ای درخصوص بررسی طرح وزیر بهداشت درخصوص گذراندن دوره نقاهت بیماران کرونایی در هتل‌ها به ایلنا گفت: طی سال‌های گذشته هتلداران ثابت کرده‌اند که همواره همراه مردم هستند و اکنون نیز از کمک کردن به مردم سر باز نمی‌زنند و هر کمکی که از دست‌شان برآید انجام خواهند داد.

مشاغلی که مشمول تنفس سه ماهه اقساط تسهیلات شدند تعطیلی ۴۰ باب هتل در مشهد

او ادامه داد: هتلداران کشور این آمادگی را دارند تا باتوجه به مواردی که پیش می‌آید و نکاتی که وزارت بهداشت مطرح می‌کند همکاری لازم برای اقامت دوره نقاهت بیماران کرونایی را فراهم کند. در این میان هنوز اسامی و تعداد هتل‌ها مشخص نیست چراکه در مرحله نخست وزارت بهداشت باید اعلام نیاز کند و شرایط هتل‌هایی که می‌توانند پذیرای بیمارانی باشد که دوره نقاهت خود را سپری می‌کنند را اعلام کند. هتلداران در استان‌های مختلف نیز باتوجه به نیازهای انسانی و اعلام وزارت بهداشت، آمادگی خود را اعلام می‌کنند. 

حمزه‌زاده یادآور شد: طبیعتا هر هتلی نمی‌تواند برای گذراندن دوره نقاهت بیماران کرونایی مناسب باشد و باید شرایط آن هتل با استانداردهای وزارت بهداشت همخوانی داشته باشد از این رو هتلداران آمادگی خودرا برای انجام این وظیفه انسانی اعلام می‌کنند هرچند ممکن است تبعاتی برای هتل‌ها داشته باشد. 

رئیس جامعه هتلداران کشور درخصوص چگونگی پرداخت هزینه اقامت دوره نقاهت بیماران کرونایی در هتل‌ها گفت: هنوز ساز و کار این مهم مشخص نشده است و باید مذاکراتی دراین خصوص انجام شود. مسئولان تاکنون مطلبی در این خصوص نگفته‌اند. البته باید دید پرداخت هزینه‌های اقامتی به چه شکل انجام خواهد شد.

کد خبر 492078 برچسب‌ها سفر - هتل و هتلداری كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران دوره نقاهت بیماران کرونایی هتلداران کشور وزارت بهداشت هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۸۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸۰۰۰۰ ماما در کشور/ استخدام ۱۵۷۰ ماما در سال گذشته

رئیس گروه توسعه خدمات مامایی وزارت بهداشت از فعالیت ۸۰ هزار ماما در سراسر کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فرح بابایی در مراسم روز جهانی ماما که در هتل قلب بیمارستان شهید رجایی برگزار شد، اظهار کرد: حرفه مامایی از سابقه بیش از 100 ساله آموزش آکادمیک برخوردار است. کشور ایران از نظر آموزش مامایی سرآمد منطقه است و بر اساس رتبه‌بندی بین‌المللی آموزشی رتبه سوم در جهان را داراست.

رئیس گروه توسعه خدمات مامایی وزارت بهداشت افزود: اکنون 80 هزار همکار ماما در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند.

بابایی ادامه داد: تعرفه‌گذاری خدمات مامایی بلوک زایمان از سال قبل آغاز شده و در سال جاری مشکلات اجرایی آن مرتفع خواهد شد.

وی تاکید کرد: وزارت بهداشت درباره خرید راهبردی خدمات نیروی ماما دستورالعمل‌هایی را مصوب کرده است.

رئیس گروه توسعه خدمات مامایی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ماماها در خط مقدم جوانی جمعیت نقش بسیار موثر و تلاش‌های چشمگیر و اقدامات خوبی داشته‌اند.

استخدام 1570 ماما در سال گذشته

در ادامه شکیبا محبی تبار؛ دبیر ستاد ملی جمعیت اظهار کرد: در سال گذشته هزار و 570 ماما در سراسر کشور با مجوز سازمان امور استخدامی کشور جذب شده‌اند و تعدادی از ماماها در سراسر کشور تبدیل وضعیت شده‌اند.

دبیر ستاد ملی جمعیت تاکید کرد: بر اساس قانون جوانی جمعیت ما مکلفیم که حمایت ویژه‌ای از ماما ها انجام بدهیم.

محبی تبار همچنین گفت: دولت تمام تلاش خود را برای گروه‌های مختلف مامایی انجام خواهد داد.

پیرترین و جوان‌ترین استان‌های ایران کدامند؟/ میانگین سنی مادران و پدران هنگام فرزندآوری

اقدامات وزارت بهداشت در حوزه مامایی

در ادامه حسین فرشیدی بیان کرد: حمایت از خانواده و اجرای قوانین جوانی جمعیت، برگزاری دوره‌های آموزشی منشور کرامت بارداری، برگزاری دوره‌های آموزشی هادیان زندگی و تربیت مربی در راستای حفظ حیات جنین، ازدواج به هنگام و تشویق به فرزندآوری از اقدامات انجام شده در حوزه مامایی است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: ماماها در زمینه مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقای سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، نقش بی‌بدیل دارند و در این زمینه ارائه مراقبت‌های حضوری و غیرحضوری به مادران و برگزاری جلسات مجازی برای مادران باردار نیز انجام می‌شود.

وی، مراقبت و بررسی تکامل و رشد کودکان را از دیگر اقدامات ماماها در کشور دانست و افزود: آموزش پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه و بررسی تاریخچه باروری از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت با محوریت ماماها است.

فرشیدی بیان کرد: آموزش حین ازدواج، مشاوره‌های فرزندآوری و آموزش‌های غربالگری تشخیص زودرس ناباروری از جمله اقدامات ماماها در سراسر کشور است.

وی با بیان اینکه ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده نقش دارند، اظهار کرد: خدمات بارداری و غیربارداری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، زیرا این قشر نقش بی بدیلی در ارتقای سلامت دختران، زنان و مادران خواهند داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • فعالیت ۸۰۰۰۰ ماما در کشور/ استخدام ۱۵۷۰ ماما در سال گذشته
  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • فعالیت ۸۰ هزار ماما در کشور/ نقش مؤثر ماماها در جوانی جمعیت
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم