Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شیوع گسترده کرونا در آمریکا در میانه داغ شدن تنور رقابت های انتخابات ریاست جمهوری در این کشور خبر ناخوشایندی برای کارزارهای انتخاباتی محسوب می شود. تاریخ انتشار: 15:03 - 22 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۵۳۰۱ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ رقابت‌های درون حزبی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا و کارزار‌های انتخاباتی در این کشور با افزایش شمار مبتلایان به «کووید-۱۹» در این کشور تحت الشعاع اقدامات بهداشتی و پزشکی برای مقابله با این بحران قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همانطور که گفته شد بازار رقابت‌های انتخاباتی در آمریکا از هفته پیش و برگزاری رقابت‌های درون حزبی «سه شنبه بزرگ» گرم‌تر شد، این در حالی است که مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار آمریکا از بدتر شدن شیوع کرونا در این کشور خبر می‌دهد.
نخست به بررسی نظرسنجی‌های انتخاباتی که در ساعات گذشته در آمریکا انجام شد می‌پردازیم. نظرسنجی مشترک «اکونومیست» و «یو گاو» که روز گذشته منتشر شد، نشان می‌دهد، شانس پیروزی «جو بایدن»، معاون رئیس جمهور پیشین آمریکا که از سه شنبه بزرگ بر نوار پیروزی‌ها در حرکت است، در برابر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور فعلی این کشور در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا ۴۷ به ۴۳ درصد است.
ضمن این که «برنی سندرز»، سناتور «ورمونت» نیز براساس این نظرسنجی با اختلاف ۴ درصد از ترامپ پیشی گرفته است.
البته نظرسنجی دانشگاه «فلوریدا آتلانتیک» از پیروزی ترامپ بر دو رقیب عمده دموکرات خود در ایالت «فلوریدا» خبر می‌دهد.
از سوی دیگر نظرسنجی‌ها در مورد شرایط نامزد‌های حزب دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ این کشور نشان می‌دهد که بایدن پس از کسب پیروزی در رقابت‌های درون حزبی اخیر موقعیت خود را به خوبی تثبیت کرده است. براساس نظرسنجی اکونومیست و یوگاو و «رویترز» و «ایپسوس» در روز‌های گذشته بایدن توانسته است اختلاف خود را با همقطارانش به ۱۵ و ۲۱ درصد برساند.   بیشتر بخوانید:  بحران کرونا در آمریکا
ضمن این که نظرسنجی مربوط به نتایح رقابت‌های درون حزبی نیز از پیشتازی بایدن حکایت دارند.
رقابت‌های درون حزبی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا و کارزار‌های انتخاباتی در این کشور در حالی پیش می‌روند که شیوع گسترده ویروس کووید-۱۹ زنگ خطر را در این کشور به صدا درآورده است.
۴۰ ایالت از ۵۰ ایالت آمریکا موارد ابتلا به این ویروس را گزارش کرده اند. این امر سبب شد تا فرماندار «کالیفرنیا»، پر جمعیت‌ترین ایالت آمریکا گفت: «برای مقابله با شیوع ویروس کرونا تجمعات بالاتر از ۲۵۰ نفر تا پایان ماه مارس ممنوع است.»
از این رو نمی‌توان تایر این بحران را بر انتخابات پیش روی آمریکا نادیده گرفت.
سرعت یافتن شیوع بیماری کرونا در آمریکا که تاکنون ۳۸ نفر را به کام مرگ فرستاده و ۱۳۳۶ نفر را مبتلا کرده، سبب اتخاذ تصمیمات متعددی برای مقابله با این بحران در آمریکا شد.
این تصمیمات در حالی اتخاذ می‌شوند که ترامپ پیشتر شیوع ویروس کرونا را در این کشور کم خطر می‌دانست. اما دولت آمریکا اکنون اقدام به تعلیق یک ماهه سفر‌ها از اروپا به آمریکا و ممنوعیت ۶۰ روزه سفر اعضای پنتاگون به کشور‌های کرونایی کرد.
هفته گذشته اعضای جمهوریخواه کنگره در جلسه‌ای که در پشت در‌های بسته در کاخ سفید برگزار شده بود گزارشی دریافت کردند که به گفته یک مقام پیشین کاخ سفید احتمال زیادی وجود دارد که بیشتر مردم در آمریکا در نهایت در معرض ویروس کرونا قرار بگیرند.
این ارزیابی از سوی یک مقام اسبق سازمان بهداشت و درمان کاخ سفید صورت گرفته که می‌گوید اکثر شهروندان آمریکایی به این ویروس آلوده شده و یا بیمار می‌شوند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کووید ۱۹ حوادث بین الملل کرونا انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ رقابت های درون حزبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۹۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلرو: طوفان‌الاقصی باعث بیداری دانشجویان آمریکایی شد

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد که طوفان‌الاقصی باعث بیداری نخبگان به ویژه دانشجویان در آمریکا شده است؛ به این دلیل که جامعه آمریکایی بر روی فضای نخبگی می‌چرخد.

عباس گلرو در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به خیزش دانشجویان آمریکایی علیه جنایات رژیم صهیونیستی بیان کرد: یکی از اثرات تحولات غزه را می‌توان در انعکاس این تحولات در جامعه اروپا و آمریکا مشاهده کرد. در آنجا عمق جنایات اسرائیل و پشیبانی دولت آمریکا برای همگان مشخص شده است.

وی ادامه داد: در چند ماه گذشته از آغاز جنگ غزه خیلی از اعضای پارلمان‌های اروپا نطق‌های کوبنده‌ای در حمایت از تحولات غزه و مردم فلسطین علیه اسرائیل داشتند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در این شرایط جنبش دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا در اعتراض به سیاست‌های دولت بایدن در قبال مساله فلسطین و حمایت از اسرائیل اقداماتی را انجام داده است که با سرکوب شدید پلیس آمریکا مواجه شد. این یک تحول شگرف و دگرگونی اساسی در دنیا در حمایت از فلسطین است.

گلرو تاکید کرد: طوفان‌الاقصی علاوه بر این‌که وحشتی برای اسرائیل راه انداخت و نقطه عطفی در رویارویی مقاومت فلسطین در برابر اسرائیل بود، باعث بیداری در سطح نخبگان به ویژه دانشجویان آمریکایی شد که همراهی اساتیدشان را هم به دنبال داشت.

منتخب مجلس دوازدهم بیان کرد: آنچه در درون اسرائیل رخ داده خودش را در رقابت‌های انتخاباتی آمریکا نشان می‌دهد و می‌تواند به عنوان یکی از مولفه‌های تعیین شده در تحولات بعدی آمریکا باشد.

وی در پایان بیان کرد: پاشنه تحولات جامعه آمریکایی بر روی دانشگاه‌ها و فضای نخبگی می‌چرخد؛ لذا به نظرم اعتراضات اخیر دانشجویی در آمریکا یک رویداد جدیدی است که می‌توان آن را به عنوان تحولات درونی آمریکا تحلیل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • معلم‌ها تحولات جهان را برای دانش‌آموزان تبیین کنند
  • رایزنی تلفنی بایدن با امیر قطر؛ تحولات غزه محور گفتگو‌ها
  • گلرو: طوفان‌الاقصی باعث بیداری دانشجویان آمریکایی شد
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت