Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به شیوع بالای ویروس کرونا بهترین تصمیم بستن و کنترل شدید مبادی ورودی و خروجی شهری است و باید با اقدامات سختگیرانه روند نگران کننده بیماری مهار شود.

به گزارش برنا از اراک ، سید مهدی مقدسی در پیامی که نسخه‌ای از ان در اختیار این خبرگزاری  قرار گرفت، از مردم شهرستان‌های اراک، خنداب و کمیجان درخواست کرد که هشدارها در خصوص ماندن در خانه را برای شکستن زنجیره انتقال ویروس کرونا جدی بگیرند و به جز موارد ضروری از خانه خارج نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخشی از این پیام آورده است: در شرایط حساس کنونی اولویت همه تصمیم‌گیری‌ها  حفظ جان مردم است و ضمن ضدعفونی اماکن عمومی مناطقی که شیوع بالای ویروس کرونا را دارد باید بدون فوت وقت قرنطینه و  تعطیلی کامل اماکن عمومی کسب و کار در آن‌ها اعمال شود.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در بخشی از این پیام عنوان کرده است: همه می‌دانیم که  این روزها نه تنها ایران بلکه تقریبا اکثر کشورهای دنیا و حتی کشور های   توسعه یافته با موضوع کرونا درگیرند اما، نحوه مواجهه با این ویروس و شیوع  فراگیر آن در کشورهای مختلف متفاوت است، بنابراین استفاده از تجارب موفق سایر کشورها در کنترل نسبی ویروس در کوتاه‌ترین زمان ممکن اهمیت خاص دارد.

مقدسی اضافه کرده است: شیوع کووید ۱۹ ناخواسته در اکثر کشورها ایجاد شده و آنچه اهمیت دارد مشارکت فراگیر مردم در همه زمینه پیشگیری از شیوع سریع بیماری و قطع کردن زنجیره انتقال ویروس است.
وی در بخشی از این پیام با قدردانی از مدافعان سلامت اظهار داشت:  کادر درمانی و خدماتی مرتبط جان بر کف در خط مقدم مبارزه با این بیماری ایستاده‌اند و از مسئولان امر انتظار است که با هر شکلی که شده مواد، تجهیزات و وسایل مورد نیاز درمان را تامین کنند.
 بر اساس آمار رسمی وزارت بهداشت و درمان آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان مرکزی تا روز ۲۲ اسفند به ۵۳۵ نفر رسیده که ۸۸ مورد جدید در شبانه روز اخیر بوده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سید مهدی مقدسی کرونا اراک ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۲۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری تهران: آماری از تعداد دقیق موش‌های شهر تهران وجود ندارد/ می‌توان زاد و ولد آنها را کنترل کرد

درخصوص افزایش موش‌های موذی در پایتخت و راه‌های مقابله با آن، افزود: نمی‌توان موش‌های موذی را به طور کامل ریشه کن کرد چرا که این حیوان زاد و ولد زیادی دارد، بسیار باهوش است و از سوی دیگر خود را با هر نوع شرایط محیطی به سرعت خود وفق می‌دهد.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،گودرزی ادامه داد: موش‌ها هیچگاه به نقطه صفر زاد و ولد نمی‌رسند و هیچ کجای دنیا هم نتوانسته ادعا کند که زاد و ولد را به طور کامل متوقف و وجود موش را ریشه کن کرده است، اما می‌توان تعداد و زاد و ولد آنها را کنترل کنیم تا زیادتر نشوند.

گودرزی درخصوص نحوه کنترل موش‌های شهری تهران هم گفت: در قرارداد‌های جدید از موادغیرسمی دانش بنیان تولید داخل استفاده می‌کنیم و طی سه ماه آینده امیدواریم نتیجه آن را در سطح شهر مشاهده کنیم.

وی با تقدیر از همکاری مردم برای تماس با سامانه ۱۳۷ برای موضوع موش و طرح شکایت در این مورد تاکید کرد: نتیجه کار ما در تعداد تماس و شکایات مردم درخصوص موش‌ها با سامانه ۱۳۷ مشخص می‌شود.

گودرزی در عین حال از شهروندان درخواست کرد که از ریختن پسماند‌های خانگی و پسماند غذا‌ها برای حیوانات شهری خودداری کنند تا تعداد موش‌ها کاهش یابد.

وی با بیان اینکه آماری از تعداد دقیق موش‌های شهر تهران نداریم، گفت: از مرکز مطالعات شهرداری تهران و ۲ دانشگاه خواسته ایم این کار را انجام دهند و قراردادی هم در این مورد منعقد شده است گو اینکه قبلا این کار انجام شده بود، اما نتوانسته بودند، تعداد دقیق را مشخص کنند.

مدیرکنترل حیوانات مضر شهری تاکید کرد: استفاده از تفنگ بادی و تله‌های انفجاری برای از بین بردن موش‌ها منسوخ شده است و حتی برخی شهروندان برای استفاده از اسلحه به منظور از بین موش‌ها به ما انتقاد می‌کردند که دیگر ما از این روش استفاده نمی‌کنیم.

گودرزی گفت: ما از ۲ راهکار فیزیکی و شیمیایی برای کنترل موش‌ها استفاده می‌کنیم که در روش فیزیکی تفنگ را حذف کردیم و بجای آن از تله‌های چسبی، بستن منافذ شهری و سرپوش‌های یک طرفه روی راه آب‌ها استفاده کنیم.

وی یادآور شد: در روش شیمیایی نیز استفاده از مواد غیر سمی دانش بنیان تولید داخل در دستور کار قرار داده ایم که امیدواریم تا سه ماه آینده نتایج آن را ببینیم.

دیگر خبرها

  • تجهیز سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به جاروب های صنعتی پیاده رویی
  • بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • «کاهش تخلفات و کنترل جدی ساخت و سازها» اولویت مدیریت شهری است
  • شهرداری تهران: آماری از تعداد دقیق موش‌های شهر تهران وجود ندارد/ می‌توان زاد و ولد آنها را کنترل کرد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی های سامانه یکپارچه