Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@00:13:19 GMT

چگونه میوه‌ها را به خوبی نگهداری کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۴۴۰۱۷

چگونه میوه‌ها را به خوبی نگهداری کنیم؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خیلی از خانواده‌ها برای ایام عید تنها یکبار به مغازه یا میادین میوه و تره بار می‌روند و با خرید حجم زیادی از انواع میوه‌ها و سبزیجات خیال خود را از این بابت راحت می‌کنند.

اما غافل از آن که اینکار ممکن هست سبب تلنبارشدن میوه‌ها درون یخچال و خرابی و فساد زودهنگام آن‌ها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آپارتمان‌های امروزی هم که بالکن مناسب یا انبار خنکی برای نگه داری میوه‌ها ندارند. پس چه باید کرد؟

بهترین روش‌های نگهداری از میوه‌ها

ـ بهتر هست میوه را تازه به تازه و به اندازه تهیه کنید. در ایام عید تمام میوه فروشی‌ها باز و خرید میوه برایتان امکانپذیر هست.

ـ پرتقال، نارنگی و سیب را می‌توانید در شرایط مناسب تا حدود ۲هفته در یخچال نگهداری کنید. اما کیوی، موز، خیار، انگور و دیگر میوه جاتی که بافت نرم و پوست نازکی دارند زودتر خراب و له میشوند.

برای آن که بتوانید مرکبات را به مدت بیشتری نگه دارید، آن‌هایی راکه وزنشان نسبت به اندازه شان سنگین‌تر هست گزینش کنید. این نوع مرکبات آبدارتر بوده و دیرتر تازگی خود را از دست می‌دهند. میوه‌های نرمی، چون کیوی و موز هم بهتر هست کمی سفت و نارس باشند تا لک دارشدن و کپک زدگی آن‌ها به تعویق افتد.

ـ از نگه داری میوه‌های خراب، زخمی، گندیده، سرمازده و ترک دار به همراه میوه‌های سالم اجتناب کنید.

ـ سیب، موز، کیوی و گوجه فرنگی از خود گاز اتیلن زیادی متصاعد میکنند.

این میوه‌ها می‌توانند موجب رسیدگی زودهنگام سایر میوه‌ها شده و از تازگی و کیفیت ان‌ها بکاهند. بنابراین، این نوع میوه‌ها را در همجواری مرکبات و سبزیجات برگ سبز قرار ندهید.

گندیدگی مرکبات، تلخی هویج، زردی کاهو و سایر سبزیجات به علت گاز اتیلن متصاعدشده در محیط یخچال هست.

ـ میوه‌ها را در معرض باد، نور و حرارت قرار ندهید. همین طور از نگه داری میوه در انبار‌هایی که در همجواری پارکینگ اتومبیل میباشند اجتناب کنید. دود حاصل از مواد سوختی (نفتی و غیرنفتی) میتواند به فساد میوه‌ها بی انجامد.

ـ میوه‌های پذیرایی را به تعداد مهمانان از یخچال خارج کنید تا نیاز به برگرداندن آن نباشد. سرد و گرم شدن میوه موجب افت کیفیت و ارزش تغذیه‌ای آن میشود.

ـ اگر میوه‌ها تازگی خود را از دست داده اند با پختن یا خشک کردن از اسراف آن‌ها پیش گیری کنید. سیب را پوره، کمپوت یا مربا کنید. پوست پرتقال را خلال کرده و خشک کنید و برای تزیین روی پلو یا معطرکردن مربا به کار ببرید.

موز‌های له شده را نیز شیر موز کرده و به میان وعده یا صبحانه خود تنوع دهید. دیگر میوه جات را نیز می‌توانید خیلی نازک برش داده و در همجواری نورخورشید، به گزارش تالاب دستگاه‌های خشک کن یا شوفاژ خشک کرده و آن را جایگزین شیرینی، شکلات و آجیل‌های شور عید کنید.

منبع: تالاب

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میوه ها ایام نوروز میوه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۴۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برچسب هوشمند برای پایش مواد غذایی دریایی ساخته شد

محقق ایرانی برای پایش تازگی غذاهای دریایی با فناوری نانو و مواد گیاهی، جوهر هوشمند سبز ساخت.

به گزارش ایسنا، اسماء وردیان، محقق مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد در تحقیقی جالب با استفاده از آنتوسیانین، کورکومین و نسبت بهینه آنها بر روی بستر نانوفیبرکیتین موفق به تولید جوهر و نشانگر حساس به پی‌اچ برای پایش فساد میگو با چشم غیرمسلح شد.

در این طرح جوهر هوشمند سبز از ضایعات پوسته میگو (نانوفیبرهای کیتین) و ترکیب دو رنگدانه طبیعی کورکومین و آنتوسیانین بدست آمده از گلبرگ زعفران برای پایش تازگی میگو در طول مدت نگهداری در یخچال ساخته شد. این جوهر هوشمند حتی پس از نگهداری به مدت ۶ ماه در دماهای مختلف همچنان پایدار بود.

به نقل از ستاد نانو، غذاهای دریایی به عنوان منبع غنی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب غیراشباع بخش مهمی از سبد غذایی هستند. این غذاها حتی در شرایط نگهداری مناسب نیز مستعد فساد هستند و پایش تازگی آن‎ها ضروری است. برچسب‌های هوشمند با قرارگیری در محیط بسته‌بندی می‌توانند به صورت خودکار فعال شده و به مصرف‌کننده اطلاعات بصری در خصوص سلامت و تازگی محصول ارائه دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها در پنج سال گذشته
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • جمع‌آوری ۱۵۰ سگ بدون صاحب از سطح نصیرشهر
  • محور مواصلاتی دستجرد- آشتیان در قم بهسازی شد
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • رتبه دوم هرمزگان در تولید نهال مرکبات در کشور
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  • کرج برای نگهداری از سگ‌های بلاصاحب جای کافی ندارد
  • برچسب هوشمند برای پایش مواد غذایی دریایی ساخته شد
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم