Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد موگویی در صفحه اینستاگرام خود می‌نویسد: عجیب است! وزارت بهداشت یک سامانه ساده پذیرش بیمارستان ندارد یا اگر هم دارد به کار نیست! باید این سامانه را راه اندازی یا فعال کرد؛ افرادی که دوست دارند کمک کنند بگوش باشند تا خبرشان کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ جواد موگویی در صفحه اینستاگرام خود می‌نویسد:   رفتم بیمارستان مسیح دانشوری.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در داراباد بالای شهر تهران. تاریک و ظلمات بود.
دویست متری پیاده رفتم تا رسیدم به پذیرش.
یک‌هو پیرزنی داد زد که «خب من این رو کجا ببرم؟» پرستار گفت: «نمیدانم خانم! بخدا تخت خالی نداریم. بخدا نداریم.»   پیرزن گوله گوله اشک می‌ریخت. شوهرش پیرمردی بود ۷۰ساله. با سابقه دیابت، بیماری قلبی و فشار خون. داشت در تب میسوخت. جواب کرونایش هم مثبت بود.
ریه اش کاملا عفونی شده بود، پزشک هم دستور بستری داده بود.
پریدم وسط حرفشان. به پرستار گفتم کجا ببرند؟
گفت: «نمیدانم! اینجا ۱۹۶ نفر در نوبت بستری هستند. همه فکر می‌کنند مسیح دانشوری معجزه می‌کنه! بابا! بقیه بیمارستان‌ها هم هستند برید ببینید کجا خالی است.»
گفتم مگه سامانه‌ای ندارید که بگه کجا تخت خالی داره؟!
گفت: «ای آقا! سامانه کجا بود!»
سرم داشت گیج میرفت! مگر می‌شود یک سامانه ساده نباشد که طرف آواره بیمارستان‌ها نشود.
فوری زنگ زدم به دکتر احمدرضا. از وقتی دوران نقاهتش تمام شده دوباره برگشته به بیمارستان امام خمینی. عجب جوان مردی ست. به قول شهید چمران وقتی شیپور جنگ نواخته می‌شود مرد از نامرد مشخص می‌شود.
القصه! زنگ زدم به احمدرضا. گفت: بیاورشان اینجا. تخت خالی هست.
به همین راحتی حل شد. با یک زنگ ساده. عجیب است! وزارت بهداشت یک سامانه ساده پذیرش بیمارستان ندارد یا اگر هم دارد به کار نیست!
باید این سامانه را راه اندازی یا فعال کرد. الان دارم فکر می‌کنم چگونه با کمک نیرو‌های مردمی این کار را کنیم. اما اول باید وزارت بهداشت را هماهنگ کنیم؛ و تجهیزاتش را فراهم.
افرادی که دوست دارند کمک کنند بگوش باشند تا خبرشان کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا در ایران بیمارستان مسیح دانشوری کرونا را شکست می دهیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۴۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی

باتری‌های سدیم یونی آمریکایی پس از گذشت دو سال از معرفی و عبور از تست‌های فراوان، از مرحله آزمایشگاهی خارج و وارد خط تولید شدند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، دو سال پیش یک شرکت آمریکایی پیشگام در تولید باتری‌های سدیم یونی، مشغول آماده‌سازی باتری‌های سدیمی با فرمول ویژه برای تولید انبوه شد. این شرکت که کمی از برنامه‌ریزی‌های اولیه خود عقب مانده بود، از آغاز رسمی تولید باتری‌های سدیمی با قابلیت شارژ سریع و عمر طولانی به‌عنوان جایگزینی جذاب در بازی ذخیره انرژی خبر داد.

مزایای سدیم نسبت به لیتیوم در باتری‌ها

فراوانی سدیم در سیاره زمین بین ۵۰۰ تا هزار برابر بیشتر از لیتیوم است و تأمین آن نیازی به شیوه‌های استخراج آسیب‌رسان لیتیوم ندارد. از سوی دیگر باتری‌های سدیم یونی به‌طور کامل از موادی شامل آلومینیوم، آهن و منگنز ساخته شده‌اند که به‌وفور در دسترس هستند. مواد شیمیایی این باتری‌ها را می‌توان از طریق یک زنجیره تأمین داخلی قابل اعتماد مستقر در ایالات متحده و عاری از اختلالات ژئوپلیتیکی تهیه کرد، حال آن‌که این موضوع برای مواد رایج در باتری‌های لیتیوم یونی مانند کبالت و نیکل صدق نمی‌کند.

فناوری یون سدیم در سال‌های اخیر به‌عنوان یک وسیله ذخیره‌سازی انرژی قابل اعتمادتر و بالقوه ارزان‌تر مورد توجه قرار گرفته است و هرچند چگالی انرژی آن از یون لیتیوم عقب‌تر است، مزایایی مانند دوچرخه‌سواری سریع‌تر، طول عمر بیشتر و استفاده نهایی ایمن‌تر و غیرقابل اشتعال، آن را به یک جایگزینی جذاب برای باتری‌های لیتیومی به‌ویژه در استفاده‌های ثابت مانند مرکز داده و ذخیره‌سازی پشتیبان شارژر ماشین‌های برقی تبدیل کرده است.

سازنده آمریکایی یکی از اولین عملیات‌های تولید عمده در سطح جهانی را راه‌اندازی کرده و آغاز تولید رسمی خود را در کارخانه تولیدی خود در هلند میشیگان جشن گرفته است که اولین خط تولید باتری‌های سدیم یونی در مقیاس تجاری در ایالات متحده محسوب می‌شود.

برقی شدن اقتصاد به توسعه و تولید راه‌حل‌های ذخیره‌سازی انرژی جدید و ابتکاری وابسته است و باتری‌های سدیم یونی جایگزین منحصربه‌فردی برای یون لیتیوم با قدرت بالاتر، شارژ مجدد سریع‌تر، چرخه عمر طولانی‌تر و شیمی کاملاً ایمن‌تر و پایدارتر ارائه می‌دهند.

این باتری‌ها بدون استفاده از مواد معدنی متضاد یا مواد با اثرات زیست‌محیطی مشکوک ارائه می‌شود و ۱۰ برابر سریع‌تر از باتری‌های لیتیوم یونی شارژ و دشارژ می‌شوند. این امر باتری‌ها را به رقیب اصلی برای فرازونشیب‌های ذخیره‌سازی برق پشتیبان تبدیل می‌کند. چگالی باتری‌های سدیم یونی بیش از دو برابر چگالی انواع لیتیوم یونی هستند که این ویژگی با پاسخ‌گویی بهتر به نیازهای خودروهای الکتریکی همراه است.

محل مصرف باتری‌های سدیم یونی

هوش مصنوعی در دنیای امروز بسیار تشنه انرژی شده است، بنابراین شرکت یادشده مقصد اولیه تولیدات خود را مراکز ذخیره‌سازی داده‌های هوش مصنوعی عنوان کرده است که باتری‌های با چرخش سریع یک ابزار مدیریت انرژی ضروری در آن‌ها محسوب می‌شود.

این شرکت قصد دارد اولین تحویل محصول خود را در ماه ژوئن داشته باشد و در آینده تمرکز خود را به سایر بازارهای برق صنعتی گسترش دهد. شارژ سریع خودروهای برقی و مخابرات از دیگر اهداف این شرکت هستند.

کد خبر 750436

دیگر خبرها

  • اوزونیدیس: شاید فرودگاه سیرجان برای تیم رقیب باز می‌شود نه ما!
  • سامانه بارشی مجدد دوشنبه در اصفهان فعال می‌شود
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • سامانه جدید بارشی در زنجان فعال می‌شود
  • سامانه بارشی در خراسان شمالی فعال می‌شود/ کاهش ۱۰درجه‌ای دمای هوا
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • بارش ۲۵ میلی‌متر باران در تویسرکان/ سامانه بارشی تا شنبه فعال است
  • جواد خیابانی: المپیک باستان حدود 776 سال قبل از میلاد مسیح بوده است / فیلم
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)