Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حکم دکتر احمدی رئیس دانشگاه تربیت مدرس، رییس و اعضای "ستاد آگاه سازی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در دانشگاه" منصوب شدند.

به گزارش ایسنا، بر اساس احکام صادره، دکتر سید مهدی موسوی، معاون پشتیبانی و منابع انسانی به عنوان رئیس، دکتر مسعود رضائی معاون دانشجویی، محمد حسن نصرتی مدیر روابط عمومی، سید محمدرضا صیفی مدیرحراست، محمد جانعلی نژاد رییس دفتر معاونت پشتیبانی و منابع انسانی، محمد خادمی زارع مدیر امور دانشجویی، دکتر محمدرضا رئوفی رییس مرکز بهداشت و درمان، دکتر علی جعفریان دهکردی مدیر پژوهشی و امور آزمایشگاه ها، دکتر محمد جعفر یوسفیان کناری مدیر امور آموزشی، و ایرج خاکپور مدیر امور اداری دانشگاه به عنوان اعضای "ستاد آگاه سازی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا دانشگاه" منصوب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است تشکیل این ستاد به استناد بند ۱ بخشنامه شماره ۳۳۳۸۶۵/و، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه تربیت مدرس صورت گرفته است. نخستین جلسه این ستاد فردا شنبه ۲۴ اسفند در سالن شورای دانشگاه برگزار می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تربيت مدرس کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۴۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی از پروژه جداره‌سازی خانه گردشگری ارومیه
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • سید محمد خاتمی: تورم به سطح فوق العاده نگران کننده ای رسیده است /نباید با ذهنیت‌های بسته به سراغ امور پیچیده کشور رفت
  • ۴ انتصاب در دانشگاه فرهنگیان لرستان
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق