Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر موفق به رصد اخبار علمی، پزشکی نشده‌اید، در این بسته برترین اخبار پزشکی هفته از نگاه کاربران را دنبال کنید.

ویروس کرونا؛ شاخدارترین دروغ‌های کرونایی که منتشر شدند

همزمان با شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان دروغ‌هایی در فضای مجازی در رابطه با این ویروس منتشر شده که تأمل برانگیز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش ساعت کاری ادارات تهران تا ۱۳ پا برجاست

ستاد فرماندهی عملیات مدیریت کرونا در تهران اعلام کرد: ساعات حضور کارمندان به حالت عادی باز نخواهد گشت و مقرر شد مصوبه کاهش ساعت کاری ادارات تا ساعت ۱۳، همچنان پا برجا بماند.

اضطراب کرونا چه تاثیری بر سیستم ایمنی بدن دارد؟

یک متخصص روانپزشکی درباره تاثیر نگرانی بر تضعیف سیستم ایمنی بدن توضیحاتی داد.

ویروس کرونا؛ ۹ صفحه آلوده که پس از تماس با آن‌ها باید دست‌هایتان را بشویید

برای پیشگیری از کرونا مواردی باید رعایت شوند که در ادامه می‌خوانید.

معلمان سردرگم در بندهای احکام حقوقی

در حالی که مسئولان آموزش و پرورش مدعی بهبود اوضاع معیشتی معلمان با تغییرات احکام حقوقی هستند، اما گویی فاصله بسیاری تا عمل وجود دارد.

عدم‌ثبات در تصمیم‌گیری/ سه بار افزایش و کاهش ساعت کاری ادارات در کمتر از ۲۴ ساعت

از دیروز در تهران شاهد سه بار تغییر در اعلام ساعات کاری ادارات و لغو تعطیلی در قم و البرز بودیم.

ویروس کرونا؛ چگونه محلول ضدعفونی کننده درست کنیم؟

اگر امکان دسترسی به محلول‌های ضدعفونی کننده ندارید، با مواد موجود در خانه می‌توانید خودتان آن را تولید کنید.

کرونا در ایران؛ ضد‌عفونی کننده‌ای که قربانی می‌گیرد/ فرق اتانول و متانول چیست؟

صحبت از دو محلولی است که ظاهراً تنها تفاوتشان در حروف اول نوشتاری آن‌هاست ولی در باطن یکی از آن‌ها سمی است و دیگری می‌‌تواند ضدعفونی کند.

هشدار در خصوص مسمومیت با الکل صنعتی

معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو ضمن هشدار در خصوص مسمومیت با الکل صنعتی بر اطلاع رسانی این موضوع تاکید کرد.

ویروس کرونا؛ هرکدام از دستکش‌ها چه کارایی دارند؟

متخصصان بهداشت در مقابله با ویروس کرونا استفاده از دستکش را توصیه می‌کنند، اما هر کدام از آن‌ها عملکرد متفاوتی دارند.

هشدار؛ مراقب عواقب هولناک مصرف الکل صنعتی باشید/مرگ و کوری در انتظار مصرف کنندگان متانول

سازمان غذا و دارو درباره مصرف الکل صنعتی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا و مرگبار بودن آن هشدار داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پربازدیدترین اخبار کاری ادارات ویروس کرونا الکل صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۴۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران هم مشمول «کاهش ساعت کاری» می‌شوند؟

 یکی از دغدغه‌های این روز‌های کارگران و مشمولان قانون کار این است که آیا لایحه کاهش ساعت کار که در مجلس شورای اسلامی دست بررسی‌ست، شامل حال آن‌ها می‌شود یا فقط کارکنان دولت و زیرمجموعه‌های نهاد‌های دولتی را دربرمی‌گیرد؟

به گزارش ایلنا؛ آرمین خوشوقتی، کارشناس ارشد حقوق و روابط کار گفت: نسخه‌ی اولیه‌ی لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد کاهش ساعت کار کارکنان دولت، کارگران شاغل در بخش خصوصی را دربرنمی‌گرفت، چون در متن لایحه به صراحت به کارگران و مشمولان قانون کار اشاره نشده بود.

جزئیات لایحه کاهش ساعت کاری

او ادامه داد: لایحه دوم اردیبهشت ماه در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد و به تایید کمیسیون رسید؛ اما در متن اولیه، چهار تغییر عمده اعمال شد که متن را دقیق‌تر و شفاف‌تر کرد؛ اول از همه ساعت کار به ۴۰ ساعت در هفته و ۱۶۰ ساعت در ماه تغییر یافت؛ دومین تغییر این بود که به جای پنج شنبه و جمعه، روز‌های جمعه و شنبه، روز‌های تعطیل شدند و ایام کار هفته به ۵ روز کاهش یافت.

خوشوقتی افزود: تغییر سومی که در لایحه پیشنهادی اعمال شد این بود که به صراحت در متن لایحه گفته شد که کارگران مشمول قانون کارِ مصوب سال ۱۳۶۹ نیز مشمول این لایحه و کاهش ساعت کار می‌شوند. تغییر چهارم به طور شفاف‌تر به کاهش ساعت کار کارگران مشمول قانون کار پرداخت و صراحتاً تاکید کرد که این کاهش ساعت کار موجب کم شدن حقوق و دستمزد کارکنان و کارگران نمی‌شود.

این کارشناس حقوقی با تاکید بر اینکه «این متن دومی نسبت به متن اولیه لایحه که در اسفندماه سال گذشته در کمیسیون اجتماعی بررسی شده بود، دقیق‌تر و جامع‌تر است» اضافه کرد: نسخه آخریِ لایحه، با نگاهی دقیق‌تر و کامل‌تر به سایر مقررات بالادستی حوزه کار من جمله قانون کار و حتی مقررات ویژه اشتغال در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تهیه شده و به همین دلیل، پیش‌بینی می‌شود که این متن در صحن مجلس دچار تغییرات عمده نشود و با همین شکل و شمایل فعلی از سوی نمایندگان مجلس به تصویب رسیده و برای اجرا در نهاد‌های دولتی و کارگاه‌های بخش خصوصی کشور ابلاغ شود.

تغییرات ناشی از اجرای کاهش ساعت کاری

به گفته خوشوقتی، تصویب این لایحه در صحن مجلس و اجرای آن در بخش خصوصی، می‌تواند تاثیرات قابل توجهی روی روابط قراردادیِ کارگران و کارفرمایانی که در بخش خصوصی مشغول به فعالیت هستند، داشته باشد و بخشی از روابط قراردادی را تغییر دهد و اصلاح نماید.

او تصریح کرد: به دلیل تغییرات اعمالی توسط اجرای این لایحه، کارفرمایان بخش خصوصی کشور باید آمادگی داشته باشند که کلیه قرارداد‌های کاری کارگران خود من جمله قرارداد‌های تمام وقت، قرارداد‌های پاره وقت، قرارداد‌های مزد ساعتی، قرارداد‌های کارمزدی و روزمزدی و حتی قرارداد‌های پیمانکاری و واگذاری تامین نیروی انسانی را متناسب با تغییرات ساعت کار مندرج در این لایحه، مورد بازنگری قرار دهند.

منافع کاهش ساعت کاری برای تولید و کارگران

خوشوقتی در ادامه افزود: شکی نیست که کاهش ساعت کار هفتگی و ماهانه، به نفع کارگران کشور است و از خستگی ناشی از کار سخت در ساعات طولانی کار جلوگیری می‌کند؛ تحقیقات مستدل و مستقل جهانی نشان داده که ساعات کار طولانی موجب خستگی کارگران و کاهش بهره‌وری آن‌ها می‌شود و اگر ساعات کار معقول باشد، کارگران انگیزه بیشتری برای کار کردن و خلاقیت در تولید خواهند داشت.

این کارشناس حقوق و روابط کار در پایان تاکید کرد: لایحه کاهش ساعت کاری نیز با همین هدف کلی تدوین شده و امیدواریم با همین جزئیات و چیدمان فعلی، به زودی در صحن علنی مجلس تصویب و برای اجرا به تمام بخش‌های اقتصاد کشور ابلاغ شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!
  • «کوری مطلق و مرگ» در انتظار مصرف کنندگان «الکل»
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • تجلیل از کارگران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • ناآگاهی مهمترین علت مصرف الکل و دخانیات
  • معرفی ۳۰ معلم نمونه ادارات شهرستان و مناطق سمنان
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • کارگران هم مشمول «کاهش ساعت کاری» می‌شوند؟