Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@16:18:55 GMT

کاهش جهانی قیمت نفت و دردسرهای بازیگران اصلی

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۴۴۷۸۴

کاهش جهانی قیمت نفت و دردسرهای بازیگران اصلی

 حداقل سه پالایشگاه آسیایی که به دنبال مقادیر اضافی از نفت ارزان عربستان بودند، نتوانستند آن درجه از نفت مورد نظرشان را به دست آورند.

 دو خریدار از شمال آسیا نفت اضافی را که برای ماه آوریل به آن‌ها پیشنهاد شده بود، به خاطر عدم تطابق کیفیت آن با درخواستشان رد کردند. کیفیت نفت پیشنهاد شده پایین تر و بالاتر از نفت سبک عرب بود که می خواستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پس از اینکه آرامکو در جنگ قیمتی که با روسیه به راه انداخته، قیمت رسمی فروش نفت خود را بیشترین حد طی 20 سال گذشته پایین آورد و قول داد تولید خود را افزایش دهد، خریدارانی از سراسر آسیا، اروپا و آمریکا در صف نفت خام عربستان  ایستاده‌اند. عدم موفقیت پالایشگاه های آسیا برای به دست آوردن نفت مورد نظرشان، نشان می‌دهد که اولویت آرامکو فروش نفت به اروپا یعنی حیاط خلوت فروش نفت روسیه است.

 عربستان سعودی موجی از نفت خام را روانه اروپا کرده است و قول داده سه برابر نفتی را که تاحالا از عربستان دریافت می‌کردند، در اختیار آنها قرار دهد. قیمت نفت عربستان برای اروپا و آمریکا بیشتر از محموله هایی که به آسیا می‌روند پایین آمده است.

 برخلاف پالایشگاه های شمال آسیا، آرامکو نفت مورد درخواست پالایشگاه های هند را برای ماه آوریل در اختیار آنها گذاشته است. شرکت بهارات پترولیوم هند 2 میلیون بشکه اضافی نفت متوسط عرب را که درخواست داده بود دریافت کرده است.

 از میان پالایشگاه های شمال آسیا دو پالایشگاه از سه پالایشگاهی که به دنبال نفت سبک عربستان بودند، به جای آن نفت متوسط و سنگین را دریافت کردند.

 در اوایل همین هفته، پس از اعلام قیمت رسمی نفت عربستان، چندین پالایشگاه در آسیا 30 تا 50 درصد نفت بیشتری نسبت به آنچه معمولاً برای ماه آوریل سفارش می‌دادند درخواست کردند.

 در این بین، خریداران بزرگ اروپایی مثل رویال داچ شل، بریتیش پترولیوم و توتال نفت ماهانه خود را از آرامکو دریافت کردند که بیشتر از سهم همیشگی بود. مقدار نفتی که این شرکت ها دریافت کرده‌اند 25 تا 200 درصد افزایش داشته است.

۲۲۳۲۲۸

کد خبر 1364260

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نفت قیمت نفت صادرات نفت کاهش تولید نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۴۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد

کاهش قیمت سکه طی یک هفته گذشته نزدیک به ۳ میلیون تومان بود. روند قیمتی بازار نشان می‌دهد که زیان سکه‌بازان در ۷ روز گذشته ۵.۵ درصد بود و هر قطعه سکه امامی به قیمت ۴۲ میلیون و ۴۰۹ هزار تومان رسید.

سکه امامی البته در روز سه‌شنبه، ۴ اردیبهشت‌ماه وارد کانال ۴۱ میلیون تومان شد، اما دوباره به کانال بالاتر بازگشت.

قیمت نیم‌سکه هم یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۵۰۰ هزار تومان کاهش قیمت در هفته گذشته داشت.

در حال حاضر هر قطعه سکه امامی ۴۲ میلیون و ۴۰۹ هزار تومان، سکه بهار آزادی ۳۹ میلیون و ۱۹۵ هزار تومان، نیم سکه ۲۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت دارد.

اما در این میان، زیان خریداران طلا در هفته گذشته در حدود ۸ درصد بود؛ به طوری که هر گرم طلای ۱۸عیار ۳۰۶ هزار تومان کاهش قیمت داشت. در حال حاضر هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار ۳ میلیون و ۵۲۳ هزار تومان قیمت دارد. هر مثقال طلا هم ۱۵ میلیون و ۲۵۹ هزار تومان بود.

نادر بذرافشان، رییس اتحادیه طلا و جواهر در همین رابطهه درباره وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا می‌گوید: در هفته‌ای که گذشت، اونس جهانی طلا میانگین ۴۴ کاهش اونس جهانی طلا را داشتیم؛ البته میزان کاهش تا ٨٠ دلار هم رسید، اما نوسانات طی دو روز اخیر، این میزان کاهش را کمتر کرد.

وی متذکر می‌شود: به‌تبع روند نزولی قیمت‌ها در بازار‌های جهانی و همچنین با توجه به آرامش در بازار ارز داخلی و نوسان حداقلی نرخ ارز در داخل و همچنین نبود هیجان در اخبار سیاسی و اقتصادی جهان، بازار سکه و طلای داخلی نیز به‌دور از هرگونه التهاب، روند کاهشی قابل توجهی را تجربه کرده است.

این مقام صنفی در پایان بر رکود حاکم بر بازار و نبود تقاضا تاکید و نسبت به ادامه این روند که از سال گذشته بر بازار حکمفرما شده و از ابتدای سال جاری نیز تشدید شده است، ابراز نگرانی می‌کند.

منبع: خبرآنلاین

tags # قیمت سکه ، قیمت طلا سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ درصدی سود کانال سوئز در پی تحولات دریای سرخ
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • ریزش میلیونی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت‌های فردا
  • ریال عربستان در بازار آزاد ۱۶۵۶۰ تومان
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • آرامکو عربستان شریک تجاری فیفا در جام جهانی ۲۰۲۶