Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد اسماعیل سعیدی نماینده‌ی‌ مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درخصوص آخرین اقدامات صورت گرفته در این استان، گفت: با توجه به اینکه مشکل یک مشکل ملی و فراملی است و از آنجا که ویروس پدیده‌ای نیست که مختص یک جغرافیای خاص باشد، لذا همان ابتدای تایید ویروس در کشور تدابیری از سوی مسئولان مربوطه به ویژه در حوزه بهداشت و درمان، اتخاذ شد و خوشبختانه تبریز و آذربایجان شرقی توانست جلوی رشد صعودی این ویروس را گرفته و مانع از انتشار سریع آن در استان شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از نظر آموزش هم برای مردم و هم مجموعه‌هایی که می توانست در جلوگیری و پیشگیری از اتشار ویروس موثر باشد، اقداماتی صورت گرفت. همچنین مکان‌هایی مانند؛ دانشگاه‌ها، مدارس، نماز جمعه و همینطور سایر مکان‌هایی که مختص تجمع افراد بود، تعطیل شد. از سوی دیگر آموزش‌ها و مسائل بهداشتی هم به خوبی به تمام مردم رسید و آموزش داده شد.

نماینده مردم تبریز با بیان این که در شرایط خطرناکی نیستیم، بیان داشت: خوشبختانه مردم در زمینه‌ اقدامات کنترلی با مسئولان همراهی کردند و نتیجه این امر آن شد که مسئله ویروس اکنون هم از نظر روانی و هم از نظر واقعیت موجود در جامعه کنترل شده و در شرایط خطرناکی نیستیم که این یک گام مثبت است.

وی افزود: مردم درخصوص آمار و اطلاعات تعداد مبتلایان و بستری شده ها کمی تردید داشتند و همچنین از انتشار سریع این ویروس نگران بودند که برخی از شایعات در فضای مجازی منتشر شده بود، لذا از مردم می‌خواهیم درخصوص آمارها به مسئولان اعتماد کنند و توصیه‌های مسئولان را انجام دهند تا با زحمات و تلاش‌های عزیزان ما که شبانه روزی در مراکز خدماتی و بهداشت درمان در حال فعالیت هستند، ان‌شاءالله بتوانند این ویروس را ریشه‌کن کنند.

سعیدی در بخش دیگر این گفت‌وگو درخصوص عملکرد دولت در مواجهه با بحران شیوع ویروس کرونا، گفت: دولت باید در استان‌هایی که درگیر این ویروس هستند و شرایط در آنجا حاد است، تدابیر ویژه‌ای اتخاذ کند، همچنین ستادی که برای مبارزه با کرونا در کشور تشکیل شده باید در این خصوص نظر فنی و تخصصی بدهد و خدای نکرده اجازه ندهیم که در این موضوع برخورد سیاسی صورت گیرد، این مساله امروز با جان مردم سروکار دارد و نمی‌شود آن را مشمول مسائل سیاسی کرد، باید دولت و مسئولان مرتبط در استان‌هایی که شرایط حاد و نگران‌کننده است، تدابیر ویژه‌ای اتخاذ کنند.

وی ادامه داد: از همان روز که شیوع این ویروس در قم ثابت و تایید شد، باید تدابیر خاصی اتخاذ می‌شد تا از شیوع آن جلوگیری شود تا به سایر شهرستان‌ها و استان‌ها سرایت نکند و این شیوع شاید به این دلیل شد که در ابتدا مساله را جدی نگرفته بودند و اگر رفت و آمدها کنترل می‌شد، می‌توانستیم بیماری را کنترل کنیم.

نماینده تبریز در بخش دیگر این گفت‌وگو ابراز داشت: اگر تصمیماتی که اکنون گرفته شده از روز اول اتخاذ می‌شد، شاهد شیوع گسترده‌ این بیماری نبودیم، اکنون هم با توجه به اینکه شرایط هنوز به وضعیت عادی بازنگشته است، لذا تعطیلی یا محدودیت کاری ادارات به نظر من می‌تواند گام مثبتی برای کنترل و مقابله با این ویروس باشد. اگر بتوانیم دو هفته تعطیلی اعلام کنیم بر اساس نظر کارشناسان قطعاً یک گام بسیار مثبتی در کنترل این بیماری برداشته‌ایم و می ‌وانیم گام‌های بعدی را به سرعت برداشته و ویروس را کنترل کنیم.

وی در پایان با انتقاد از عادی بودن ساعت کاری ادارات و نهادها، تصریح کرد: بازگرداندن ساعت کاری ادارات به حالت عادی به نظر من نباید انجام می‌شد؛ چراکه حضور کارکنان در فضای کاری آن هم در یک محیط بسته هم مراوده ایجاد کرده و زمینه‌ساز انتقال و انتشار ویروس به ویژه در شهرهای کانونی بیماری، مانند قم، تهران و گیلان می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس نماینده تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۴۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود

عبدالامیر یاقوتی، استفاده از کولر گازی به جای کولر آبی در مناطق عادی و معتدل کشور را با افزایش ٣ برابری مصرف برق و افزایش ٨ برابری نرخ برق همراه دانست که در مجموع قبض برق مشترک خانگی را به ٢٤ برابر افزایش می‌دهد.

به گزارش همشهری آنلاین، وی تعیین الگوی مصرف برق هر منطقه را بر اساس قانون و با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی و فرصت‌های مدیریت مصرف ذکر و تصریح کرد: به طور معمول ٧٥ درصد مشترکان برق هر منطقه، نسبت به الگوی مصرف تعیین شده، برق کمتری مصرف می‌کنند.

وی الگوی مصرف مناطق عادی در فصل گرم را ٣٠٠ کیلووات ساعت عنوان کرد و افزود: هزینه برق مشترکان خانگی که از کولر‌های آبی استفاده می‌کنند در هر دوره ٢ ماهه حدود ٨٠ هزار تومان است که در صورت جایگزینی کولر گازی، مصرف سرمایشی از ١٠٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت به بیش از ٧٠٠ کیلووات ساعت افزایش می‌یابد که با احتساب مصرف سایر لوازم برقی، مصرف دوره بیش از ٣ برابر افزایش و از ٣٠٠ کیلووات ساعت به حدود ٩٠٠ تا ١٢٠٠ کیلووات ساعت می‌رسد و مشترک باید بیش از ٢ میلیون تومان هزینه برق پرداخت کند.

یاقوتی با اشاره به تقسیم بندی کشور به ٥ اقلیم آب و هوایی شامل مناطق گرم یک تا ٤ و مناطق عادی گفت: تقریباً ٨٠ درصد مشترکان خانگی در مناطق عادی و معتدل مانند شمال غرب و شمال شرق کشور ساکن هستند که استان‌های تهران، زنجان، قزوین، همدان و لرستان، اغلب مناطق استان کردستان و کرمانشاه همچنین بخش‌هایی از اصفهان را در بر می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • زمان پایان لیگ بیست و سوم مشخص شد + برنامه بازی ها
  • رسمی؛ اعلام برنامه هفته های 27، 28، 29 و 30 لیگ برتر
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • (ویدیو) تعطیلی دانشگاه‌های سراسر کشور از ساعت ۱۲ تا ۱۴ فردا (یکشنبه)
  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها