Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار شهر نیویورک آمریکا در ارتباط با بحران شیوع ویروس کرونا در این شهر وضعیت اضطراری اعلام و پیش‌بینی کرد که این بحران "به آسانی می‌تواند تا شش ماه ادامه یابد".

به گزارش ایسنا، به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، به گفته بیل دبلاسیو، شهردار نیویورک، به دنبال بالا گرفتن بحران شیوع ویروس کرونای جدید، مکان‌های پرتردد مشهوری نظیر "مرکز بارکلیز" و "باغ میدان مدیسون" ممکن است تا چند ماه تعطیل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبلاسیو در کنفرانسی خبری تصریح کرد: وضعیت در ۲۴ ساعت گذشته بسیار هشدارآمیز بوده است انگار که از صبح دیروز تا حالا زمانی طولانی گذشته است. ما دیروز و در مدت ۲۴ ساعت اطلاعات زیادی را کسب کردیم خیلی چیزها از آن موقع تغییر کرده است. همین دیشب جوری شد که انگار دنیا تنها در عرض چند ساعت وارونه شده است.

او اظهار کرد، اعلام این وضعیت اضطراری باعث اختیارات جدیدی برای مدیریت وضعیت در شهر نیویورک از جمله اختیار برقراری حکومت نظامی، تعطیل کردن حمل و نقل عمومی، بستن فضاهای عمومی سهمیه بندی کردن کالاها، اعمال محدودیت‌ برای قیمت‌ها و معلق ساختن فروش الکل می‌شود.

دبلاسیو افزود، شهر نیویورک در حال حاضر ۹۵ مورد تایید شده ابتلای به ویروس کرونای جدید را ثبت کرده است که تنها ۴۲ موردشان مربوط به ۲۴ ساعت گذشته بوده است.

وی تصریح کرد، در شهر نیویورک در حال حاضر بیش از ۱۷۸۰ تحت قرنطینه داوطلبانه قرار گرفته و ۲۹ تن دیگر نیز تحت قرنطینه اجباری قرار گرفته اند و پیش بینی می شود که تعداد موارد مبتلا در این شهر تا چند روز دیگر به ۱۰۰۰ تا افزایش یابد.

دبلاسیو گفت: من فکر نمی‌کنم اکثر ما به عنوان کسانی که مدت‌هاست حیات سیاسی داریم وضعیتی مثل وضعیت فعلی را دیده باشیم؛ وضعیتی که در آن اطلاعات جدید و فوق‌العاده را تقریبا می توان گفت به صورت ساعت به ساعت دریافت می‌کنیم بنا بر این ما به شکل مداوم در حال اعمال تطبیق هستیم.

وی از نیویورکی ها خواست انتظار "تغییرات عمده" را به صورت روزانه داشته باشند.

شهردار نیویورک هشدار داد، قرنطینه کامل شهر نیویورک مشابه با تدابیری که چین اتخاذ کرد "غیرواقع‌بینانه بوده و باعث تضعیف زندگی مردم می شود".

پیشتر شبکه سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه گزارش کرده بود که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حال بررسی اعلام وضعیت اضطراری یا وضعیت "وقوع بلای بزرگ" در آمریکا بوده و پیش‌بینی کرده بود که ممکن است پنجشنبه چنین فرمانی را اعلام کند اما این اتفاق هنوز نیفتاده است. این شبکه همچنین نوشت که ترامپ تصمیم به استفاده از اختیاراتش در ارتباط با زمان وقوع بلایا گرفته تا منابع بیشتری برای مبارزه با گسترش ویروس کرونا در اختیار بگیرد.

به گزارش هیل، سه تا از بزرگترین انجمن‌های پزشکی و درمانی آمریکا به نمایندگی از گروه بزرگی از بیمارستانها، پزشکان و پرستاران و کارکنان این حوزه در نامه‌ای به مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا و رئیس گروه ضربت ویژه دولت این کشور برای بحران شیوع ویروس کرونا، تقاضا کردند تا دولت ترامپ وضعیت اضطراری یا وضعیت وقوع بلای بزرگ را در قبال شیوع این بیماری در آمریکا اعلام کند چرا که این حرکت باعث آزاد شدن منابع مورد نیاز برای معالجه تعداد فزاینده آمریکایی‌های آلوده به ویروس می شود.

روسای این سازمان شامل انجمن بیمارستانی آمریکا، انجمن پزشکی آمریکا و انجمن پرستاران آمریکا در نامه خود نوشتند: جلوگیری از شیوع ویروس کووید-۱۹ برای سلامت ملت ما ضروری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نيويورك آمريكا کروناویروس وضعیت اضطراری شهر نیویورک ویروس کرونا شیوع ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۶۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آپشن جدید خودرو‌های آمریکا

به گزارش صدای ایران از ایسنا، اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های ایالات‌متحده اعلام کرد که تمام خودرو‌های سواری و کامیون‌های جدید فروخته شده در ایالات‌متحده تا سپتامبر ۲۰۲۹ باید سیستم ترمز اضطراری خودکار داشته باشند و اعلام کرد که این قانون سالانه جان ۳۶۰ نفر را نجات می‌دهد و از حداقل ۲۴ هزار آسیب ناشی از این مشکل جلوگیری می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، سیستم‌های ترمز اضطراری خودکار از سنسور‌هایی برای تشخیص اینکه خودرو‌ها نزدیک به برخورد با خودروی دیگر یا عابر پیاده در جلو هستند، استفاده می‌کنند و اگر راننده این کار را نکرده باشد، به‌طور خودکار ترمز می‌گیرد. این قانون سیستم را ملزم به شناسایی عابران پیاده در نور روز و شب می‌کند.

 

دیگر خبرها

  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • گوترش حماس و اسرائیل را به آتش‌بس فراخواند
  • هشدار وضعیت اضطراری در پی فوران آتشفشانی در اندونزی
  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا
  • سیر تا پیاز جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین در آمریکا
  • احتمال جریمه شدن دومفریس به خاطر تمسخر مدافع میلان
  • دانشجویان دانشگاه نیویورک: ورق علیه صهیونیست‌ها برگشته است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • گزارش روزنامه شهرداری تهران درباره یک شغل جدید با عنوان «یک زندگی سگی»!
  • خیزش دانشجویی در آمریکا از ویتنام تا غزه